Mamici de ianuarie- februarie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica am terminat de citit si am vazut si serialul meu vad ca avem doua gravidutze care pierd dopul in acelasi timp si arata la fel!!! Eu la prima sarcina l-am avut gelatinos, transparent si cu firisoare de sange rosu,asta am vazut chiar cand mi se rupsese apa si fugisem la toaleta
Irina eu nu cred ca apuci pana luni sa ramai nenascuta! Daca simti si intepaturi...asta e parerea mea...sper ca ai salvat niste nr. de mobil sa trimiti sms in caz ca te interneziOricum iti urez de pe acum NASTERE USOARA!!!
Giova exact asa stiu si eu reteta de carbonara, tot de la italieniEi au felul ala de smantana fara gust, este speciala pt. gatit!Maine sper sa nu te streseze prea tare prezenta musafirilor, suporti si tu 3 zile si gata
Am cumparat astazi o chestie (ursulet ) din blanita rosie plata care are inauntru o sticla plata unde se pune apa calduta si se aplica pe burtik la bebe cand are colici si am mai luat niste ornamente pt. pom si un covor pt. sufragerie super ieftin la 26 €
Catalina am vazut veioze si lustre pt. bebelusi,frumoase foc si de efect, costau intre 44 si 90 €.Veiozele erau 44.Mai erau niste chestii cu desene animate care e bagau direct in priza si costau 14 €.Cred ca aduce sigur Dan din Austria, numai sa stie unde sa caute.

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

vad ca mesajele mele sunt in continuare la moderat...

Ella si Daniel Alexandru 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

nu pot sa vorbesc cu nimeni pentru ca mesajele mele asteapta sa fie vizibile timp in care trec pagini de mesaje si banuiesc ca nimeni nu se mai uita in urma asa ca ma duc la culcare...
Moni sper sa apuci sa vezi raspunsul meu.

Ella si Daniel Alexandru 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI chiar ca e ieftin covorul ala ! Cat e de mare?
Mie imi trebuie pentru camera de zi unul, oval sau rotund cam 2 pe 2,30 si eventual, 2 carpete micute pe langa.Vreau gri cu bej sa se asorteze cu mobila. Am vrut sa tai mocheta bej si super pufoasa,care era din perete in perete,dar m-am razgandit,am dus-o la socru deocamdata.O fi buna cand vom avea casa mare daca ne apucam sa renovam casa socrului eventual...
Ce vreau eu sa iau ma costa cel putin 3-4 milioane si asta daca iau din alea care nu-s de prea mare calitate

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica nu mai stiu cat e de mare, oricum nici jumate din sufragerie,nici asta nu e de calitate, reprezinta un tigru, normal am mocheta in toata casa ( din colt in colt ) Incet, incet le facem o sa vina vremea sa cumparam si de calitate dar oare cand?

35fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ok, am citit tot. Deci Irina si Pisoi cu dopul . Eu zic sa stati linistite ca parca si la Ioana a mai durat 2 zile , de cand a gasit dopul si pana a nascut. Si mie la curs mi-a zis ca daca ti se rupe apa, in mod normal in 24 de ore ajungi sa nasti, nu inseamna neaparat ca imediat vin contractiile. Irina oricum iti tin pumnii sa nu fie pana luni. Si nu-ti fa probleme de detalii, ca macar asa pricepem si noi astea

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI la mine e parchet din ala sintetic de culoare bej = fag ca si mobila si arata foarte fain fara nimic,da' te pui cu maica-mea??? Cum sa vina neamurile si sa vada ca n-am covor in casa??? Asa ceva nu-i de conceput
Si stai, ca in dormitor unde e tot fag, dar e zugravit albastru,mi-a cumparat ea cadou 3 carpete,una mare doua mai mici,albastre dar...persane , noroc ca in rest e culoare uni totul...Si alea sant de calitate,romanesti de la Alba Iulia,aduse direct din fabrica de prietena-sa!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Aseara a venit la 2 si ceva sotul. A fost cuminte, el a stat doar la cina acea festiva si a venit acasa direct. Colegii si colegele l-au chemat sa mearga mai in ceva bar sau discoteca da el nu s-a dus. A venit cuminte acasa.

Ana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele deci vad ca si Anda are doape. Eu am stat pana acum in pat , am mancat putin si ca niciodata in sarcina atsa am tras si doua degete de vin rosu de rade Marian de mine ca zice ca o sa megem beti deja la spital si nu o sa ne primeasca aia. In rest nimic nou sub luna ca soare nu e . Stam si asteptam sa vina luni.
Maraki am notat nr pe o foaie acum tre sa imi fac timp sa le bag pe telefon. Eu sper sa mai tina doua zile ca inca nu am contractii. Dar.... la bafta mea........
Anka chiar ca bine ca ai dat vesti ca ma gandeam ca ai nascut deja.
Monica mai intru din cand in cand cat sa nu ma mai loveasca sau sa mai simt intepaturi. Cred ca e munca jos acolo.
Restul fetelor va pupic pe toate.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ma duc sa fac un dus si revin.

Ana 35+

Mergi la inceput