colpita micotica

colpita micotica | Autor: sweetkarina

Link direct la acest mesaj

anul acesta in primavara mi s-a spus ca am colpita micotica si am urmat tratament cu clotrimazol ungunet,ovule si nizoral.simptomele colpitei le aveam din 2004-vara.in urma tratamentului m-am insanatosit insa dupa 6 luni boala a recidivat avand efect si asupra prietenului meu.am urmat un tratament cu flucovim ,mi-e iar mi-au disparut simptomele lui insa nu.are aceeleasi puncte rosii p capul penisului,usturime si mancarime.mi-ar putea careva spune ce tratament am putea urma care sa aibe efect la ambii parteneri pt ca medicul ginecolog nu stie ce sa zica.

Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pai daca doctorul nu stie ce sa zica de ce crezi ca parerile noastre ,care nu suntem medic,te-ar putea ajuta?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

Ginecologul nu se ocupa prin definitie de afectiunile aparatului genital masculin. Andrologul/urologul are asemenea competente. Ginecologul poate trata partenerul sexual al unei paciente depistate cu o BTS. Atat. Oricum, a cauta raspunsul unei probleme nerezolvate intr-un cabinet medical pe un forum de discutii este cel putin... ultraopimist!

Mergi la inceput