Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 2

dandana spune:
buna fetele,
romaniaau, sigur ca se poate! eu iau utrogestan, 30 de capsule cam 230 mii. ar trebui sa am reteta de la medica de familie dar ... stiti voi si chiar nu-mi mai pasa pt ca nu iau decat 2/ zi si nici nu mai am mult
fetele, eu de luni sunt in concediu pana dupa anul nou, mult incolo, nu voi avea timp de bantuit.
va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si un an nou mult mai bun care sa va aduca ce vrem noi mai mult si mai mult! multa incredere ca se poate!
va pup pe toate,
dandana 8+

simonette spune:
Dandana! Concediu placut mamico...sarbatori fericite si sa ne dai numai vesti bune!

Tabitha spune:
Dandana: sa ai parte de un concediu relaxant, odihnitor si sa te simti cat mai bine. Ai grija de samburelul din burtica si bucura-te din plin. Te asteptam la anul cu forte proaspete si cu vesti super

valentinag spune:
Moaaama simo ce titulatura ti-ai tras!super misto
Florina poti luat utrogestan fara reteta fara probleme,costa in jur de 250000,daca nu are cine sa-ti ia ma ofer eu sa-ti iau si sa trimit,da pm la fata daca e cazul!
Liana,ti-ai facut abonament!
Ce party ma?si io de ce nu stiu?ha?ziceti repede!
mai viu io
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

Tabitha spune:
valentinag: am zis sa facem o petrecere diseara, asa ca inainte de Craciun, caci unele poate pleaca si nu mai au cum sa intre sa fim alaturi da sarbatori. Petrecerea este la subiectul deschis special, cu titlul "Avan-petrecere...), ca sigur vor mai fi si alte petreceri. Toata lumea e bine venita. Ora de inceput - 19.00, dar daca intrati pe subiect veti vedea ca party-ul deja a inceput

Jocelyn spune:
simonette tre sa vina "musafirii" pe 24. Dar nu stiu daca am rabdare pana atunci si poate fac un test inainte ca 10 a fost ziua ovulatiei. Of ce disperata sunt
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

valentinag spune:
bey,blue jedi masterlasa naibii disperarea,ai luat-o pe aratura?disperarea vine abia dupa luni,ani,hahaaa,de incercari!acu ai voie sa fii cel mult dezamagita!inteles?
Merci tabitha!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

MirelaV spune:
bav, bine ai venit si sa stai cat mai putin printre noi. spune-mi numele de botez sa te trec pe lista si poate ne spui si povestea ta.. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

romaniaau spune:
Buna seara frumoaselor,
Acum am venit de la munca si am sarit pe calculator. Nu mai pot linisti altfel:)
Liana30, dandana, valentinag multumesc pentru raspunsurile privitoare la Progesteron.
Mi-e mi-a iesit testul pozitiv dupa FIV. Din ziua punctiei am luat de 3 ori pe zi Progesteron de 400mg pina ieri, cind am inceput sa iau de doua ori pe zi cite 400mg. Mai am pentru 6 zile.
In protocolul de aici scrie ca este suficient si nu mai trebuie sa iau in continuare, dar eu nu am incredere in astia, cind vad ca in Romania se ia Progesteron luni de zile.
Nu am nici o idee ce doza trebuie sa iau si cit timp.
Intreb fetele care stiu cum se procedeaza, cit se ia.
Va pupic si va doresc un weekend placut fara emotii si cu multa liniste.