Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 4

bety spune:
Bun...da mai mult ne-bun!
Da' asta e...mai e putin si se du ... de bun!
Hai ca nu am baut decat cafea si lumea p-aici o sa zica ca-s !
Pe maine si va !
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

piccaflor spune:
Peterpane mai esti?...daca nu vii tu la noi venim noi la tine...vrei sa dansezi cu mine?

piccaflor spune:
Uffa am ajuns prea tirziu...si ia-l pe Peterpan de unde nu-i...la naiba!...tocmai acum cind am pus la bataie artileria grea...dansuri din-alea ashe
...si ashe

M Oana spune:
Picca el e mai fantomatic de felul lui , asa a fost de la primele cuvintele forumistice....... Apare cand nu te astepti, iar de disparut stie sa se faca invizibil exact cand apuci sa deschizi gurita si sa i te adresezi........
Asta-i farmecul lui masculin, n-avem ce-i face...........
Noroc ca testosteronul curge si prin sangele nostru, ca al lor, al barbatilor, e scump foc la vedere........

piccaflor spune:
Oana si eu ce fac acum?..ca ...stii,rusinosii care nu cad prada farmecului meu irezistibil in primele 5 min,ma atrag teribil
...
...sper sa nu se trezeasca jumatatea mea si sa vada ce scriu, c-o sa-mi schimbe lookul din
in
...

piccaflor spune:
Da' pt orice eventualitate "Tesoro amo solo te"...dar virtual vorbind,ma mai indragostesc si de altii..de tot forumul

diciu spune:
neata...
ce veselie pe aici pe la voi...
eu mi-s cam trista....a doua spermograma a iesit cam la fel de prost ca prima...0,8 ml/ml cu 65% forme tipice...25%A...15 % B...10% C si 50% imobili...
aveam o speranta...ca prima sa fie gresita...sau ceva...dar acuma parca mi s-au inecat corabiile...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

piccaflor spune:
Buna dimineata!
Moaaama...cite mai zice omu' la bautura...
Diciule...sus cu moralul!....luna asta,tristetea nu are ce cauta pe aici...si sotzul meu trebuia sa repete spermograma...dar am lasat-o pe luna viitoare...chiar n-aveam chef ca niste
astenozoospermici( deci babalai cit cuprinde) sa ne strice sarbatorile...
Va urez un we placut tuturor!

nounou spune:
Diciule, imi pare rau ca spermograma nu e dupa asteptari ...
DAR, nu dispera .. exista sfantul FIV+ICSI, care transforma visele celor curajosi, optimisti si rabdatori in realitate, daca bunul Dumnezeu nu hotaraste ceva si mai frumos, trebuie sa acceptati si sa credeti in aceasta sansa!
Cat despre efecte secundare, avand in vedere ce ne-ai spus despre tine .. nu stiu ce sa spun, doamna doctor te poate informa cel mai binem cred.
Oricum, nu va mai ganditi la asta acum, de Sarbatori, decat cu bucurie si speranta, iar anul viitor va fi unul numai bun pentru conceput bebelashi ..
La Medsana nu v-a invitat D. Protopopescu si la o intalnire cu embriologii?
Cheer up, girl!
PS Aseara am fost la disco , dar cu gandul la voi am executat toate dansurile, de s-au lasat animatoarele pagubase in coltul nostru

titelu spune:
In pana mea de basca stramba,ce-s cu corabiile astea naufragiate?nici Nelson nu s-a dat bataut.Fruntea sus,nu lasati disperarea sa va domine,lampa lui Aladin va v-a ajuta,problema este cum iese duhul,la jocul cu cheful femeiesc intru cu pana-n vint,si Mosul sa vina cu surpriza la toti