Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana nu conteaza locul. Important e ca imaginatia sa curga rauri-rauri....... Se accepta si oceane.........
Zbor, ca am multe de facut pana deseara..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

nu m-a rabdat sufletzelu' si am tras cu ochiu' si de la servici putin .
Deja sunt satula de treaba si sincer mi-ar fi placut sa si eu cu voi deseara dar... mizez pe faptul ca va fi o super petrecere care se va prelungi si pe sambata seara si atunci chefuim pana dimineata.
Nounou - sa-mi pastrezi si mie ceva
Pedro - vezi ce faci cu atmosfera, pastreaz-o incinsa si pentru sambata seara
Peterpan - te rog eu din tot sufletelul meu sa pui buna la petrecere si sa poata asculta si fata cand vine acasa dupa ce face ochisori si .

pentru toata gashka, voi fi alaturi de voi macar cu gandul.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Oana, Liana - sa-mi pastrati si mie un loc caldut in fata daca mai raman striperii si sambata seara

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Luati-va costumele de baie cele de blana da?
Cica ar fi frigutz.
Desi atmosfera se va incinge cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Mai, oligospermisti strulubatici, io cum mai termin treburile astea daca-mi vanturati prin fata ochilor atatea bunatati si chef de chefuri?
SI STRIPERI ?
Hmmm ... Peterpan nu prea s-a aratat in ultima vreme .. cred ca ne va face o surpriza?
Luli, io sunt la regim, asa ca prajiturica e a ta toata-toata, numai o gura de piftie di la Bacau o sa servesc, ca nu poci rezista ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, eu ma gandeam sa facem petrecerea la un subiect separat (de aia l-am si deschis) ca sa vina toata lumea care pofteste si ca sa nu "inecam" acest subiect, ca cine stie cine o sa ne mai citeasca peste vreo 2-3 zile sperand ca gaseste ceva interesant despre oligo si cand colo da de niste zgubilitice... Si din cate am intele, MOana a fost de acord. Asa ca propun ca petrecerea sa aiba loc la "avan-petrecere", ca dosr si la Craciun o facem lata, nu???

Eu vin cu chitara, vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oligospermisti dam noi o lectie la capitolul distractie sau vremurile de alta data au apus, precum au saracit spermogramele din dosarele noastre??????
Cum stam cu cerebelul pe aceasta lungime de unda????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

bine gandit tabitha,iaca noi cu gadul la sarmai ne scapa acest lucru.
Venim dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

MOana: eu zic prezent, dar se pare ca in rest, cam putina miscare. Hai sa dansez eu putin, poate vine cheful si altora.
Daca vreti, va cant si la chitara:
Trec anii-n zbor
Cum trec cocorii
Suntem cocori
In largul zarii
1,2,3 start... NIMENI???
Ma, dar cred ca aveti activitati mult mai distractive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Helouuuu !
Moama, ce galagie e la aia in salonu' alaturat. Din greseala am deschis usa si m-am speriat. Unde sunt prietenii mei ? De ce e lumina stinsaaa ?

Mergi la inceput