Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 2

M Oana spune:
Liana nu conteaza locul. Important e ca imaginatia sa curga rauri-rauri....... Se accepta si oceane.........
Zbor, ca am multe de facut pana deseara..........

luli spune:
nu m-a rabdat sufletzelu' si am tras cu ochiu' si de la servici putin
.
Deja sunt satula de treaba si sincer mi-ar fi placut sa si eu cu voi deseara dar... mizez pe faptul ca va fi o super petrecere care se va prelungi si pe sambata seara si atunci chefuim pana dimineata.
Nounou - sa-mi pastrezi si mie ceva
Pedro - vezi ce faci cu atmosfera, pastreaz-o incinsa si pentru sambata seara
Peterpan - te rog eu din tot sufletelul meu sa pui buna la petrecere si sa poata asculta si fata cand vine acasa dupa ce face ochisori si
.
pentru toata gashka, voi fi alaturi de voi macar cu gandul.
Behind every love is a great story
Luli

luli spune:
Oana, Liana - sa-mi pastrati si mie un loc caldut in fata daca mai raman striperii si sambata seara
Behind every love is a great story
Luli

greuceanu spune:
Luati-va costumele de baie cele de blana da?
Cica ar fi frigutz.
Desi atmosfera se va incinge cu siguranta.

nounou spune:
Mai, oligospermisti strulubatici, io cum mai termin treburile astea daca-mi vanturati prin fata ochilor atatea bunatati si chef de chefuri?
SI STRIPERI ?
Hmmm ... Peterpan nu prea s-a aratat in ultima vreme .. cred ca ne va face o surpriza?
Luli, io sunt la regim, asa ca prajiturica e a ta toata-toata, numai o gura de piftie di la Bacau o sa servesc, ca nu poci rezista ...

Tabitha spune:
Fetelor, eu ma gandeam sa facem petrecerea la un subiect separat (de aia l-am si deschis) ca sa vina toata lumea care pofteste si ca sa nu "inecam" acest subiect, ca cine stie cine o sa ne mai citeasca peste vreo 2-3 zile sperand ca gaseste ceva interesant despre oligo si cand colo da de niste zgubilitice... Si din cate am intele, MOana a fost de acord. Asa ca propun ca petrecerea sa aiba loc la "avan-petrecere", ca dosr si la Craciun o facem lata, nu???
Eu vin cu chitara, vreti?

M Oana spune:
Oligospermisti dam noi o lectie la capitolul distractie sau vremurile de alta data au apus, precum au saracit spermogramele din dosarele noastre??????
Cum stam cu cerebelul pe aceasta lungime de unda????????

Tabitha spune:
MOana: eu zic prezent, dar se pare ca in rest, cam putina miscare. Hai sa dansez eu putin, poate vine cheful si altora.
Daca vreti, va cant si la chitara:
Trec anii-n zbor
Cum trec cocorii
Suntem cocori
In largul zarii
1,2,3 start... NIMENI???
Ma, dar cred ca aveti activitati mult mai distractive

peterpan spune:
Helouuuu !
Moama, ce galagie e la aia in salonu' alaturat. Din greseala am deschis usa si m-am speriat. Unde sunt prietenii mei ? De ce e lumina stinsaaa ?