Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Multumesc mult LIANA30!
Luna aceasta ar trebui sa mai facem un drum la Timisoara la d-na dr.Vladescu,si sunt curioasa sa vad daca s-au inmultit !
In functie de rezultat vom vedea cum atacam problema....eu sper sa fie mai bine!
VA pup si sa auzim de cat mai multi
ADELA
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Bine v-am gasit in noul an.Cam ce planuri aveti anul asta?
Ce dorinte v-ati pus in noaptea dintre ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga greucene: planuri pe anul asta? Sotul meu mi-a promis ca anul asta vom avea un copil, iar eu cred in ceea ce imi promite el. Asadar, toate fortele noastre se vor concentra in aceasta directie. Nu ne pasa de diagnostice, noi credem in sansele noastre si facem tot posibilul sa avem un copil, indiferent ce ar presupune asta. La cumpana dintre ani am avut o singura dorinta, pe care banuiesc ca o ghiciti, dar se zice ca nu e bine sa spui ce dorinta ti-ai pus, altfel nu se mai indeplineste. Asa ca.... O sa mimez.. V-ati prins????

Mergi la inceput

Tabitha: 3?
Adela-sigur ca au reusit,chiar mai multi.

Mergi la inceput

greucene: am mimat eu de mai multe ori. In general eu vroiam doi copii, dar macar unul sa-l am anul asta, daca se poate. Dar daca o fi sa se prinda 3, nici o problema. Ne descurcam noi cumva.

Mergi la inceput

Eu m-as descurca si cu 6.Sper.
Flaviutza :cum stai cu greatza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Dragii mei am lipsit ceva ceva de pe forum dar m-am intors cu forte proaspete dupa cateva zile de sedere la munte in preajma "unui globulet de aur".
Va doresc din tot sufletul ca anul acesta sa vi se implineasca toate dorintele, sa aveti parte de ceea ce e mai bun si nu in ultimul rand sa aveti parte de multa multa iubire si fericire.
Sa dea Dumnezeu ca anul acesta toti sa fim binecuvantati macar cu un sanatos si voinic care sa ne umple viata.
Flavia - felicitari si sa aveti parte de ce e mai bun. Sa ai grija de comoara voastra ca de ochii din cap - chiar mai ceva decat atat.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ce???? ce??????? vreau si io
cati? cati? si 6..7..e ok...e ok...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

S-a deschis cap. 18. Cine-i prima? Poate ca va fi prima si la spart gheata de anul asta. Haideti, repejor. Va pup si va iubesc

Mergi la inceput