Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 13

pauly spune:
Buna fetele!
Sunt noua pe aici dar va rog sa i-mi spuneti in ce zile se masoara foliculii si endometru, si daca se face cu ajutorul ecografului.Mersi si ma bucur ca v-am gasit!!!

Kariris spune:
Bine ai venit Pauly!!! Foliculii si endometru se masoara cu ajutorul ecografiei transvaginale. Endometrul se poate masura in orice perioada; foliculii se masoara in perioada fertila, deci depinzand de lungimea ciclului. In general intre zilele 9-17. Ovulatia la un ciclu de 28 de zile se produce cam in a 14 zi. Atunci ne intereseaza cum sunt foliculii si endometrul. Un folicul ideal pentru conceptie trebuie sa aiba in jur de 18-20 mm sau chiar mai mult iar endometrul ca sa fie pregatit sa primeasca embrionul terbuie sa fie minim 9 mm.
Beeeeeyyyyy fetelor!!!! Pe unde umblati???? Oare oi fi ovulat si azi? O fi posibil??? Ca dupa durerile specifice si mucusul din ziua a 13-a azi, iar s-a intors mucusul si am avut iar dureri. Ma duc acasa sa prestez! Azi e a 16 zi...

Tabitha spune:
Bianca B: bine ai venit pe la noi, iti dorim sa stai cat mai putin. Imi pare rau pentru problemele pe care le ai si sper ca in legatura cu tratamentul naturist sa-ti spuna fetele mai multe, ca eu nu ma prea pricep.

Tabitha spune:
draga galinarodica, eu fac rau. se apropie sarbatorile, sotul meu e la munca non stop, inclusiv sambata si duminica, toti prietenii si rudele de prin jurul nostru au copii, un singur cuplu nu are dar asta pentru ca nu-si doreste ea, asa ca eu ma uit la copiii altora si plang in sinea mea.
Gata, nu vreau sa va intristez.
O sa revin cand o sa ma simt mai bine. (sper sa nu treaca un secol pana atunci)

galinarodica spune:
Tabi, nu trebuie sa te intristezi si sa suferi. Doamne Doamne are el un plan....Si daca vezi ca nu mere si nu mere fa ca mine. In general dupa aia vine si bebe al tau. Eu am facut asa fiindca asa am simtit si cred ca am facut foarte bine. Sunt fericita si implinita si daca o vrea Doamne Doamne o sa si fac unul, daca nu o sa mai iau si o fetita si sunt super fericita. Asa ca te rog nu te mai intrista si nu mai gandi negativ.

gabiu spune:
Buna dimineata fetelor,
Am facut IAS alaltaieri (prima) si endometrul era mic: 6 mm, iar foliculul pe ov. st. era de 23.
Nu e prea mic endometrul, parca trebuia sa fie de min. 8?
Ieri la eco s-a vazut ca ovulasem si endo era tot de 6, iar de azi iau utrogestan.
Ingeras, imi pare bine ca esti foarte optimista, iti doresc sa reusesti.
Nu stiu de ce dar pentru mine nu ma astept la nimic luna asta.

simonette spune:
Buna fetelor!
Bun venit Biancai si Pauley, sa speram ca fiecareia dintre voi, i se va implini visul de a deveni cat mai rpd!
Va si va doresc o duminica superba!

Bianca B spune:
Multumesc fetelor, multumesc Simonette, multumesc Tabitha si sa va auda Dumnezeu.
Astept raspuns la nelamuririle mele de la cele care stiu cate ceva despre trat Liviei sau l-au urmat.
O duminica frumoasa, aspirantelor

diciu spune:
Piccaflor...merci iubita...
Simonette...stiu ca tu vrei sa ma incurajezi..insa deja am facut 2 spermograme pana acuma....la interval de 4 luni...si cam cu acelasi rezultat...si la clinici diferite...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"