Tratament naturist endometrioza?

Tratament naturist endometrioza? | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Exista vreun tratament naturist pentru endometrioza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Sa inteleg ca nu exista, sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

micky,
Fetele au discutat aici despre endometrioza si tratamente, cauta si tu cateva pagini mai incolo si o sa gasesti daca nu ai citit deja.
Din cate stiu nu exista tratamente pentru endometrioza. Si eu sunt suspecta de chist endometriozic si mi-au spus clar mai multi doctori ca nu se vindeca ci trebuie urmarita ecografic evolutia si eventual operat laparoscopic.
Nu stiu de nici un tratament naturist si am cautat ca nici eu nu vreau sa ajung la operatie. Daca aflu noutati te anunt.
Aaaaaa se face un studiu despre endometrioza la Spitalul Universitar, un doctor de acolo m-a intrebat daca vreau sa intru in program dar nu am vrut pentru ca trebuie sa ai pus clar diagnosticul de endometrioza ( adica laparascopie, punctie, analiza ) poate te intereseaza.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Micky

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47319
aici s-a discuta mult despre endometrioza si tratamentul clasic, alopat.
Cat despre tratamente naturiste, nimic concret cu destinatia elixir pt endometrioza nu cred ca vei gasi, dar daca te vei informa asupra cauzelor posibile ale bolii, vei vedea ca orice tratament care ajuta la combaterea hiperestrogenismului si cele care intaresc imunitatea organismului pot fi bine-venite in endometrioza.
La capitolul "natursite si homeopate" sunt multe fete care incerca , homeopat sau naturis, sa-si echilibreze organismul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu am gasit ceva care va poate ajuta:
http://www.kroger.com/hn/Concern/Endometriosis.htm

Va doresc succes!

Mergi la inceput

Eu chiar vreau sa va ajut. Pe voi va mai intereseaza?????????

Iata ceva despre tratamentul infertilitatii asociate cu endometrioza cu PROPOLIS:

http://www.medscape.com/viewarticle/463182
http://www.naturalfoodsmerchandiser.com/NH/ASP/strArticleID/934/strSite/FFNSite/articleDisplay.asp

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Marrina, esti o dragutza!

Multumesc frumos pt site-uri.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Am citit pe site-urile Marrinei si o sa fac un rezumat:
Pentru endometrioza (calmarea durerilor, reducerea inflamatiei, fertilitate) ca tratamente naturiste sunt bune:
-propolis (500 mg x 2/zi)/9 luni (pe 9 luni s-a facut un studiu in care au reiesit rezultate bune pentru fertilitate)
- uleiul de peste (cateva grame pe zi)
- vitex agnus castus (singur sau in combinatie cu alte plante de care nu sunt foarte sigura cum se traduc)
- vitamina C (1000 ui/zi)+ vitamina E (1200 ui/zi)/2 luni
- exclus cafeaua (habar n-am de ce si nici nu se stie)
- un sport solicitant practicat 2-4 ore/saptamana
- e buna si acupunctura pentru infertilitate.
De remarcat ca toate remediile de mai sus au o actiune medie sau inexplicabila asupra endometriozei. Nu se stie nimic naturist care sa aiba eficacitate 100% asupra acestei boli.

Totusi, eu parca as incerca...chiar dinainte de a trece efectul diphereline-ului, ca sa nu ii dau endometriozei prilejul sa se instaleze din nou. Oare zic bine cu propolisul, Marrina, 1.000 de miligrame/zi = 1 gram?! parca mi-aduc aminte de la scoala generala... iar o linguritza are vreo 5 grame. Cred ca trebuie propolis in stare pura, procurat direct de la o sursa naturala si de incredere.
Va stept cu sugestii.
Multumesc.
Silvana

Mergi la inceput

Silvana Desi eu nu am fost diagnosticata cu endometrioza (de fapt am fost diagnosticata doar su sterilitate "inexplicabila") si am citit ca propolisul ajuta si la tratamentul infertilitatii in doze de 500 mg x 2/zi( asa cum ai scris si tu) m-am pus pe cautat tablete de propolis de 500 mg. Pe net apare ceva cu numele Polenapin care au 250 mg/tableta dar doar la un singur magazin am intrebat si nu aveau. Dozele care se gasesc in mod obisnuit in comprimate sunt de 100 mg si ar trebui sa luam 10 cp/zi. Totusi eu sunt sigura ca nu e vorba de propolis in stare pura care e un fel de rasina si nu cred ca poti rupe bucatele de 500 mg. Trebuie sa existe si tablete concentrate. Si le vom gasi.

Eu am mai gasit un site interesant in care nu scrie de propolis dar scrie despre Vitex agnus castus:
http://www.digitalnaturopath.com/cond/C295593.html

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, pe drumul spre munte, sunt multi oameni care au stupi si la ei puteti gasi tinctura de Prololis (natural 100%). Cred ca puteti incerca si la Plafar, dar unde v-am spus mai sus, au sigur.

Sper sa va ajute.

Pupi, Ingeras

Mergi la inceput

ingerasule De tinctura de propolis stiu si eu dar ca sa inghitim 1000 mg propolis pe zi mi-e ca nu ajunge un flacon dar ma interesez. Cei clar la mine e ca prefer sa nu fie cu alcool.

Mergi la inceput