Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by krelia
Divi, da...verific...di she?? Ca nu imi facushi pofta..sa stii!
Nuuuu???!!! Ce ma oftici!!!
Pup la fete cucuiete!
krelia spune:
fetele...va intreb si pe voi, ca poate nu cititi pe la "lectii online"...
vreo sansa sa aveti melodiile din Rocky (1,2,3,4,5) in format mp3..prin calculator...sau pe la vreo cunostiinta???
Pliiiiiizzz...sar'naaa
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Fetelor, vin si eu cu o rugaminte: sambata spre duminica vrem sa sarbatorim Ajunul Craciunului doar noi doi, ca doi "porunghei", mai ales ca e primul Craciun impreuna. Ei, acum vine problema: ce-as putea sa fac de mancare, destul de simplu insa (ca sunt incepatoare in ale bucatariei), dar cu "iz" de Craciun? Nu m-as baga sa fac carnatzi, caltaboshi si alte dinastea, ca nu ma pricep si oricum fac parintii pt Craciunul propriu-zis...Voi ce mancat de Ajun?
Dupa cum am inteles eu vrei o cina in doi "ca doi porumbei".... deci ar trebui sa pregatesti ceva romantic.... iar cand vrei o cina romantica nu prea merge sa faci sarmale... sau chestii deastea traditionale.... sa nu cada prea greu... la stomacel.... ca dupa cina romantica .......
Eu zic sa pregatesti o fripturica "usoara".... cu lumanarele rosii... neaparat rosii... ca sa fi in ton cu sarbatoarea...
Nunta noastra
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Nuuuu???!!! Ce ma oftici!!!
hihihi ..pai...tocmai ce terminasem tortu' ala de la copos...veni moshu' cu dulciuri...si tot asa..
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
fetele...va intreb si pe voi, ca poate nu cititi pe la "lectii online"...
vreo sansa sa aveti melodiile din Rocky (1,2,3,4,5) in format mp3..prin calculator...sau pe la vreo cunostiinta???
Pliiiiiizzz...sar'naaa
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Crezi ca te ajuta cu ceva....
http://mp3download.01-mp3search.com/top53-Rocky.html
Da' nu stiu la care Rocki te referi..
Nunta noastra
Divine girl spune:
quote:
Si al tau tot pe 21 dec este?? Pai atunci petrecere frumoasa maine!!! (daca-mi spui ca e nascut si in '79 nu'sh ce fac...)
Nu Cici, e in 78.
Saru'mana! Si voua la fel! Sa ne traiasca !
Pup la fete cucuiete!
Raza de soare spune:
quote:
Buna ideea cu puiul pe sticla! N-am incercat niciodata dar nu pare prea complicat...
Pai nici nu e !... Iei puiul, il speli bine, il lasi intreg, dar vezi sa-i tai ce trebuie ( gheare, chestii.. ); iei o tava si o sticla de sticla, de jumate ( sticla de bere ); in tava pui sticla plina cu apa... puiul il ungi cu ulei si alte mirodenii... ii bagi sticla si-l asezi vertical... deci sticla sta-n picioare... si-l bagi la cuptor... foc normal... din cand in cand, il mai ungi cu zeama lasata...
Iese foarte suculent... si buuuuuuuuuuuun... pe langa el, tot in tava, daca mai e loc, poti pune legume sau poti praji niste cartofi sau ce garnitura vrei tu... oricum, puiul e primul papat, iti garantez...
Pofta buna si sa-mi spui cum a iesit !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Dupa cum am inteles eu vrei o cina in doi "ca doi porumbei".... deci ar trebui sa pregatesti ceva romantic....
O cina romantica poate fi si cu o simpla... pizza... stiu eu ce stiu !... si apropos, masa a fost pregatita de puiu', doar pizza a fost cumparata... dar ce-a iesit dupaaa...
Eu dadui idei... acum asteptam decizia fetii !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Fetili, eu va pupacesc !... Bucatareaso, let me know, ok ? Spor la treaba !
Raza de soare
ciciep spune:
Mii de multumiri Razuco ptr explicatii. O sa va povestesc dupa Craciun cum a iesit...Acum va las, plec acasa sa-mi pup puiul inainte sa plece la scarbici.
Pa pa
Cecilia