Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Animagus eu iti recomand rest Monte Carlo din Cismigiu.
Sper sa nu dezamagesc tocmai eu, spunand parerea despre toaleta: ( am fost la o nunta acolo, de altfel prima iesire oficiala cu puiu', cand i-am cunoscut si parintii... v-am povestit sapt trecuta... )...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
OOOffff, asta ce mai inseamna...........
Maaa, nu as vrea sa-ti spun ce mi s-a spus si mie acum vreo saptamana cand ma "palise" pe mine cheful sa plantez un brad in curte la puiu', brad pe care sa-l impopotzonam cu beculetze iarna . Dar, sincer, la cat sunt eu de NE-superstitioasa, mi s-a cam luat de plantat bradutzi
Pup la fete cucuiete!
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
[/quote]
Acum daca ai inceput .... zi-mi ca m-ai facut curioasa.... macar pe asta de anu' asta sa-l las in ghiveci.... ca parca nu mai am chef
sa-l plantez....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rallu
superstitia cu nucul: ca atunci cand ajunge trunchiul copacului cat gatul unui om, va muri cel care l-a plantat.
De-aia e bine sa rogi un batran sa-l planteze pt. ca moare oricum pana atunci.
Ma, miresici, potoliti-va odata cu astea !
Pai, cea mai buna prietena a mamei a plantat un nuc in gradina blocului, atunci cand a nascut al 2 lea baiat... Nucul e cat un bloc de 4 etj si groooooooooossssssssss... si n-a murit nimeni ! Ce D-zeu e cu voi azi ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
Ai dreptate Raza , hai sa terminam cu superstitiile astea... nu mai vreau sa stiu ce inseamna asta cu ...plantatu' bradu'.... si nici o superstitie...
sper sa m-a tin de cuvant
Haideti sa vorbim mai bine de lucruri mai frumoase....
De exemplu.... ce va doriti de la noul an ce se apropie cu pasi repezii... lucruri care doriti sa le faceti la anu si nu ati apucat pana acum ....
Rallu spune:
quote:
Altfel nu se poate?
Cred ca ma las pagubasa...
Multumesc oricum.
Ba sigur ca se poate si altfel...mult mai simplu si mai rapid...fara sa treci prin "furcile caudine" ale respectivului site.
Ete asa...
Nunta noastra
Am cautat in listuta ziua nuntii tale si ti-am facut eu link-ul.
Bagi asta frumos la semnatura si...gata.
Sper sa nu fi gresit...am fost atenta dar daca e ceva ma tragi de maneca si rectific.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralu_trancu spune:
nu imi fac aia perdeaua decat dupa sarbatori!
si eu vroiam sa am si eu casa aranjata de sarbatori. sa fie si la mine misto de craciun si de ziua lui stef.
si nici nu stiu ce sa imi iau cadou de craciun! mi-a dat Stefan niste bani si... nu stiu ce sa imi iau. am nevoie de asa multe...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Altfel nu se poate?
Cred ca ma las pagubasa...
Multumesc oricum.
Ba sigur ca se poate si altfel...mult mai simplu si mai rapid...fara sa treci prin "furcile caudine" ale respectivului site.
Ete asa...
Nunta noastra
Am cautat in listuta ziua nuntii tale si ti-am facut eu link-ul.
Bagi asta frumos la semnatura si...gata.
Sper sa nu fi gresit...am fost atenta dar daca e ceva ma tragi de maneca si rectific.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Cum ai facut ca vreau si eu ....
Dau si
Andita spune:
Ce bine ca ati ajutat-o voi peElara pana la urma, ca eu ma chinui de vreo juma' de ora, si nu-mi iese ceva... Deja incepusem s ama enervez...
Nunta noastra
Poze
jesia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Haideti sa vorbim mai bine de lucruri mai frumoase....
De exemplu.... ce va doriti de la noul an ce se apropie cu pasi repezii... lucruri care doriti sa le faceti la anu si nu ati apucat pana acum ....
Anul care vine este un an greu si foarte important pt noi toate pt ca urmeaza evenimentul- nunta toate ne facem sperante, planuri ce si cum o sa fie...
elara spune:
Ralu, multumesc muuuuuuuuuuult. Esti o draguta.
Dar cu riscul de a parea chiar "incuiata" am sa recunosc ca nu stiu cum sa "bag asta la semnatura".
Ai rabdare sa ma inveti?
Deci, ce aa gasit la link-ul "nunta noastra" e paginuta pt. mine. Am inteles bine, nu?
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca