Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

capodastru este un element auziliar pentru chitara clasica. se ataseaza pe corzi.

quote:
Originally posted by Divine girl

si am trecut si am cumparat si un capodastru.

Mai mai mai!!!!
Lipsashti shi omu' o zi shi se trezeste in urma cu 8 capitole! Halal, mai fetelor!

Ralu, sa nu mor proasta mama! Ce e ala "capodastru"?

Pup la fete cucuiete!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Elara la nunta noastra cavalerii au tinut lumanarile tot timpul. Si eu cel putin asa am vazut la toate nuntile. Despre sora ta..hm, eu stiu ca e ok! Adica, ma rog, superstitiile au fost inventate ca sa sperie lumea...sau din lipsa de "motive" a babelor. Dar eu am asistat la nuntile verisoarelor mele, care au fost domnisoare de onoare la surorile lor.
Cat despre verighete...iar am vazut la o nunta ca se poate sa si le aseze mirii. Trebuie sa vorbesti cu preotul, dar chiar nu cred ca e vreo problema. Noua ni le-au pus nasii, dar sunt convinsa ca s-ar fi putut si altfel. Numai ca noi chiar asa am simtit...nasii sunt parte din sufletele noastre si asa am considerat. Am zis ca inelul de logodna mi l-a daruit si mi l-a pus pe deget iubi, iar la verighete nasii.
Sper ca ai inteles ceva din nebunia mea.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by elara

Eu am intrebat
2. Cine tine lumarile in biserica? Ca eu stiam ca nasii.Dar cineva imi zice ca domnisoara cu cavalerul de onoare.
Pls, poti sa-mi dai cateva detalii, ca eu nu am habar. Ce momente si cum?

_

Elara, eu stiu ca nashii tzin lumanarile pe aproape toata durata ceremoniei, dar sunt anumite momente cand le "paseaza" cavalerilor: cand pun cununiile ( acele coronitze ) mirilor impreuna cu preotul, cand ajuta la pusul verighetelor, cand dau jos cununiile mirilor deasupra Evangheliei si ... nu mai stiu ... dar in general cand au nevoie de "maini libere" . La "Isaiia dantzuieste", nu stiu, e in functie de obicei: in unele locuri "dantzuiesc" si cavalerii si atunci tot ei tzin si lumanarile, in alte locuri cei doi se retrag si lumanarile sunt tzinute de nashi. Daca nunta ta e in Buc, probabil va fi asa cum "vrea mushkii" popii, pt ca in Buc difera mult ceremoniile in functie de biserica.

Cat priveste sora ta ca d-ra de onoare, las-o balta cu superstitziile! Aceasta superstitzie exista, dar nu prea tzine nimeni cont de ea. Eu am fost acum vreo 10 ani d-ra de onoare la nunta sora-mii si crede-ma ca sunt f fericiti si in ziua de azi, au un copil minunat si numai realizari. Si nici eu nu raman nemaritata ( asta in cazul in care se credea ca e rau pt d-ra sa fie "de onoare" la nunta sora-sii ).

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by ralu_trancu

capodastru este un element auziliar pentru chitara clasica. se ataseaza pe corzi.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Saru-mana de raspuns. Nu aveam de unde sa stiu, ca io si muzica ... . Imi place doar s-o ascult

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

si io la fel, dar Stefan canta la chitara si are o voce senzationala!

quote:
Originally posted by Divine girl

[quote]Originally posted by ralu_trancu

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Saru-mana de raspuns. Nu aveam de unde sa stiu, ca io si muzica ... . Imi place doar s-o ascult

Pup la fata cucuiata!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Bun venit noilor miresici!...mai ales celor care sunt pe aceeasi data cu mine(2 septembrie) ca eram singurica...si acu vad ca suntem o gramada.

Io n-am auzit de superstitia cu sora ...io nu o pun pe sor'mea donsoara de onoare pt ca are deja un statut la nunta "sora miresei" si m-am gandit sa pun o prietena care altfel n-ar avea nici o calitate.

La o nunta din Ardeal nasii tineau lumanarile, iar la noi in Bucuresti am vazut ca le tin donsoara si cavaleru'....iar cine se invarte in jurul mesei, adica toti 6 sau numai cu nasii, asta tre sa intrebati preotul. Cred ca el stie cel mai bine canoanele astea ca si faza cu verighetele.

in obor sunt brazii de la 1.200.000 la 2 mil ...aia de vreo 2 metri dar strainezi. Aia romanesti sunt si la 500.000.

Va pup si weekend placut!

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc mult ed raspuns, divine. Chiar ma bucur de asa raspunsuri

Si acum mai am o nelamurire, ca si noi vom face cununia civila tot la sectorul 1:
"Dianette: maa, da ce tupeu trebuie sa aiba astia !! Auzi, pentru 10 minute de citanie de-acolo din Codul Familiei si dupa ce-ti mai baga si nu stiu ce fotograf pe gat etc ... , mai vor si "cadouri" "

Chiar asa fac? Te obliga sa faci poze cu fotograful lor?
Eu nu vad cum ar putea...Juristul din mine e revoltat
Bine macar ca am auzit ca se pricepe...
Da' costa mult?

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

fetelor, la capitolul superstitii credeam ca nu o intrece nimeni pe Krelia, da... vad ca aveti sanse! Pe bune! Auzi chestie, sa nu iti pui sora domnisoara! Mai sa fie ! Da pune pe cine vrei@! Si pe cine iti place. Eu n-am sora , dara daca as avea si m-as intelege cu ea, probabil ca ea ar fi...sau... poate nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ralu, la fel credeam si eu, nu auzisem niciodata de asa o supertitie.Da' iote ca s-a gasit cine sa ma sperie aseara.
Noroc acum cu opiniile voastre ca m-am linistit.
M-am decis. Sor-mea ramane!

Brazi romanesti am vazut si eu si la Domenii si la 1 Mai, de la 500 cel ami amrat pana la 900 sau mai mult....pt aia super...mari.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

eu vreau un bradut cat mine de inaltime, dar stufos ... oare gasesc?

Mergi la inceput