Oradea (7) !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu tanjesc dupa zapada din Ajun. Atunci, ocupata cu pregatirile, n-am putut sa profit de ea.
Marius, mai spune-mi o data te rog, modelul tau de Canon. Nu mai gasesc subiectul initiat de Daria cu aparate foto si tare ma gandesc sa-mi iau altul.
Acuma as avea bani de un model Canon A510, dar daca mai astept 1-2 luni, as putea sa iau un Canon A95 sau A610. Merita asteptarea sau...????????
De pe Emag ai comandat? Sunt seriosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bonjour oradeni !
Mijtoaca vremea asta si mai misto ca`s la lucru

Ce mai faceti, cum sunteti, pe unde umblati, unde va chefuiti de Rev ?
Noi vom merge la nasii nostri, e ziua nasului de 31

Mey, ati fost careva recent la Stana de Vale ? Nu stiu ce m-a lovit azi cu mersu` acolo, nu am mai fost de 10 ani ...

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Eu tanjesc dupa zapada din Ajun. Atunci, ocupata cu pregatirile, n-am putut sa profit de ea.
Marius, mai spune-mi o data te rog, modelul tau de Canon. Nu mai gasesc subiectul initiat de Daria cu aparate foto si tare ma gandesc sa-mi iau altul.
Acuma as avea bani de un model Canon A510, dar daca mai astept 1-2 luni, as putea sa iau un Canon A95 sau A610. Merita asteptarea sau...????????
De pe Emag ai comandat? Sunt seriosi?

Da de pe emag dar cumpara-ti modelul A610 ca deja e mai performant la aceeasi bani cati am dat eu pe A95.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Imi educ rabdarea inca o luna. Acum stiu ce vreau.

Mergi la inceput

De ce tocmai o luna?

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

probabil pana la urmatorul salar, nu?

Daria, noi am fost in toamna la Stana, nu am stat f. mult, doar cateva ore, am vazut Izvorul minunilor, am mancat si am coborat. poze de la izvor

De revelion merg la lucru facem acolo chef cu colegii

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va doresc de pe acuma un calduros La multi ani pentru voi si familiile vostra sa fiti sanatosi si fericiti!!!

adi2003- sa mi spui si mie de unde comanzi aparatul si cu aproximatie cat face, ok?
daria- ce meniu faci de rev???asta in conditiile in care stati cumva pe acasa
gabi-ce mai faceti si ce face Lili acasa in zilele astea? cred ca te termina, nu?
Apropo unde va petreceti revul??

Mergi la inceput

Gabi, ai intuit bine.
Probabil comand online de www.emag.ro/foto_digitale/canon_powershot_a610--pCanonPowerShotA610" target="_blank">aici, dar ma uit si in magazine pana atunci, cu toate ca zicea Marius ca e posibil ca in magazine sa fie mai scump cu cateva milioane.
Rev-ul? Acasa, cu fratele, cumnata si parintii. Nimic special anul asta.
Sunt libera pana marti, am mai avut cateva zile de concediu din 2005.
Dar vremea asta ma lasa fara chef. Nu putea sa fie ori senin, ori zapada?

Voi, cu ce va obositi saptamana asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi - ce fain ca te kefuiesti, te invidieeeez
Mercedes - vom sta mai mult pe acasa, asa ca ma bucataresc, la comanda voi face piept de pui pane si peste la cuptor si chiftelute, iar dulciuri ... praji cu ness si tort cupola .
Simina - ce faaaain, io nu stiu cand reusesc, da` daca ziceti voi, ala il iau si io :-)

Sunt la lucru

O zi faina fara ploi sa aveti !

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Numai sa gasesti modelul prin magazine ca in general sunt cu un pas in urma insa te rog sa retii pretul sau mai bine uita-te in magazine la un model retine pretul si compara acel model cu cel de pe net. Diferentele sunt sesizabile si in aceeasi bani iti achizitionezi si un card de 512Mb si husa...
Noi de rev pe acasa daca nu plecam la "colindat" ca sa zic asa hai-hui pe la parinti frati cumnati vecini(e) As fi dat o raita si in centru dar ... fetele sunt comode... si nu vor.
De mancare .... hai sa va spun mi-am luat un TEFAL ieri 9 sute si ceva de mii de la Selgross pentru friptura, abia astept sa vad cum iese in ea friptura. Mai am o tigaie larga primita, tot Tefal in care se fac clatitele excelent dar nu am avut o oala pentru friptura. Acum am. M-am cam uitat chioras la pret, dar apoi mi-am zis ce naiba asa nu o sa-mi cumpar niciodata asa ca am luat oala am pus-o jos in cos si asta a fost. Va spun cum a iesit fripura ca am luat si carnea tot atunci ca era frumoasa si am din ce alege. Bani sa fie.

Marius Pernes

Mergi la inceput