Am tot auzit de asta, dr nu mi l-a recomandat dar ma gandeam sa il iau. totusi am vazut acest text:
Atentie: uleiul de peste in cantitati mari trebuie administrat la pacientii cu tratament anticoagulant sub supraveghere medicala. O ingestie crescuta de acizi grasi necesita o asociere cu antioxidanti in doza mare pentru a evita peroxidarea lipidica.
Asa ca mi-e cam teama sa iau totusi...
Cine stie ceva despre asta?
PS In sarcina trecuta ma luat si Maltofer-Fol, acum inca nu mi-a recomandat; stiti de la ce varsta a sarcinii se ia?
Ioana
18 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Esti sub tratament anticoagulant? Daca nu...iti zic ca eu iau de la 14 sapt. Bio Marin Plus!
De Maltofer-Fol nu stiu nimik! Sarcina usoara!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Nu iau anticoagulante dar nu asta e problema. Se pare ca nu e asa inofensiv, are ceva legatura cu coagulare sangelui si mai e chestia cu antioxidantii...
Plus ca de unde stiu eu ca nu iau (din alimentatie macar) prea multi acizi grasi?
Ioana
18 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Inaioana, fierul se ia in sarcina cam dupa 24 de saptamani. In acea perioada bb isi face depozitele de fier pentru primele 6 luni dupa nastere, cand va manca doar lapte.
Despre biomarin n-am nici o parere, nu iau si n-am luat asa ceva.
Fiecare medic are ideile lui despre ce ar trebui sa iei in timpul sarcinii. Daca ai incredere in medicul tau faci iei exact ce ti-a recomandat.