Bebelusi de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, daca esti inteligenta, asa cum cred ca esti, nu te razbuni pe fete din cauza mea. Razbuna-te pe mine daca ai chef, dar nu pe ele.
Iar voi, fetele, imi pare rau ca v-am creat probleme. Poate ca e mai bine sa ma retrag de pe DC.Oricum, nu eram de nici un ajutor, voi erati ajutorul meu.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta nu sunt deloc inteligenta ,daca completez o lista si primesc suturi...

Oricum eu zic ca ai mers prea departe.Eua nu ma razbun pe nimeni.Poate as fi preferat sa aud si eu..asa un multumesc macar..sau nu stiu...orice...dar nu tampeniile astea.

Din momentul asta nu mai comentez nimik in ceea ce te priveste.Ai si tu poate o zi proasta , ai 2 copii mici, esti obosita , e de inteles.Daca te simti mai bine..te las sa te iei in continuare de mine.Eu ma retrag, ca am si altceva de discutat pe aici.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

KULTA-nu te retrage de pe DC,ma simt super vinovata.Imi esti draga tu cu bb tai scumpi ca si toate celelalte fetele de altfel.Mie una imi sunteti toate de ajutor si tu cu cu 2 bb si celelalte fete cu 2 bb chiar la dublu.Pt ca vreau sa stiu cum e viata cu 2 bb si voi ne puteti da multe sfaturi in privinta asta.
anis-imi pare bine ca te-ai intors la listuta.
Uite reteta minune,cum am promis:Noi dupa cum am citit in art despre somn(babycentre) ne-am creat un ritual de nani de la care nu ne abatem deloc,pt ca asa zice acolo si functioneaza.Dupa ora 18 nu o mai las sa doarma chiar daca pica de somn.Facem baita la aceeasi ora,ne jucam in cadita cu jucarelele,venim in camera unde e lumina de la veioza doar,nu ne jucam prea zgomotos cu ea.Crema,imbracat de nani,tati o pupa si pleaca.Eu ii cant cu elefantii ca cu asta merge la noi,ea se mai maraie un pic,nu vrea papa(daca a mancat inainte) o pun in.Daca vrea papa papam si apoi o pun in patutz si adoarme la scurt timp.Dar nu schimb nimic e ca un ritual la aceasi ora.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

MAma mia.....doarme de la 11 .15..heheh...daca azi noaptea a petrecut E obosita moarta..o las sa doarma, dar dupa ora 18, o trag de nasuc...tks pt pont emaaimee

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Mai fetelor...cand ma minunam ce frumos este la noi, atunci o dati si voi cu bata-n balta?
Uite ceva care sa va aduca spiritul Craciunului in suflet
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18991.php
si nu va mai suparati asa repede ca nu face bine la micuti nostrii ingerasi
si uite inca una http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_8950.php

Anis- esti mama noastra adoptiva pe DC (eu asa te vad nu dati cu pietre), hai fa un compromis in ajun de sarbatori ...listuta iti apartine , tu ai creat-o si mentinut-o si nu cred ca e corect sa ramana fara stapana . pt timpul care-l rupi pt acest lucru
Kulta, nu cred ca e cazul sa treci la gesturi extreme, cum poti spune ca te retragi? Daca toti ne-am retrage la prima scanteie...ar ramane admini singuri
M-am alaturat voua destul de tarziu e drept, si nu m-am implicat prea mult, nici sfaturi nu am dat si m-am bucurat de ajutorul vostru, al tuturora, da' ce-ar mai ramane din minunatul nostru topic , daca ne-am retrage pe rand ?
Pai sunteti parte din sufletul nostru
Datorita voua am devenit fun DC si ma doare sufletul sa vad ca apar neintelegeri pe care le mai putem trece si cu vederea, mai ales ca nu au fost intentionat facute.

Haideti sa ne bucuram de sfaturile noatre impreuna
SARBATORI FERICITE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

emaaimee super programul pt bb , trebuie sa-l probez si eu, mai ales ca de cateva zile, mi se trezeste noaptea si se fataie cateva ore si adio somn si la mine, iar ziua umblu de parca-as fi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Deci sa revin.
Tot nu am reusit sa citesc, tot numai ultimile mesaje mi-au retinut atentia... sper din suflet sa se calmeze spiritele, chiar nu are rost aceasta discutie...

Anis, mi-a spus asa: dupa ce implineste 5 luni pot sa ii dau piure de legume, treptat cresc cantitatea pana la cat vrea ea, nu o oblig sa manance 2 lingurite, dar nici tot borcanelul... sa ma opresc in momentul cand nu mai vrea...

Mi-a spus ca pot sa fac si acasa piureurile de legume in cantitati mai mari si sa le pastrez la congelator si sa incalzesc numai cat mananca ea, dar pot sa si cumpar borcanase ca sunt atestate, testate... alea, ale...

Eu cred ca voi face in casa si poate din cand in cand ii mai dau si un borcanas...

Brazica mi-a spus ca dupa 6 luni sa ii dau, la fel si ou, care oricum nu se da tot din prima... Si ca despre astea mai vorbim la urmatorul control care va fi pe 27 ian. Atunci facem al 3-lea vaccin, apoi in jurul varstei de un an mai avem vaccin

Mie nu imi vine totusi sa cred ac are 66cm, asa ca am masunarat-o si eu si mie mi-a iesit 64cm . sa zic ca nu am masurat eu bine si o avea un 65cm, dar 66 mi se pare mult, adica sa se fi lungit 4cm in 5 saptamani?!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Emaaimee, multumim, plecam vinerea viitoare. Asa ca mai vorbim pana atunci

Cat despre ritual asa este cum spui tu, noi il avem asa de cand am nascut-o.
In jur de 21.00 e somnul de noapte parca si ea s-a obisnuit, stam ne jucam cu ea intre 18.00 si 20.00, cand e zi de baie facem baita - noi facem o zi da, una nu - apoi masaj... dupa aceea sting lumina in camera, ii dau san si o las sa adoarma... cand nu e zi de baita ne jucam mai mult.. dar nu foarte mult si nu o solocitam tare ca apoi devine prea obosita si nu mai poate adormi...

Pupici,

Mergi la inceput

Anis, lasa fata sa doarma ca asa creste asa mi-a spus mie bunica mea

Si inca un eveniment: astazi se implineste un an de cand am vazut pentru prima oara la ecograf inimioara dulcineei mele cum pulsa repede, repejor

Gata va las, Anis, sincer avem nevoie de tine sa ne faci listuta frumoasa ca de fiecare data.

Kulta, stai aici cu noi ca e bine, taare bine, nu are rost sa pleci, pai cu cine mai vorbesti daca nu cu noi. Hai ia puii in brate si pupa-i din partea noastra.

Pupici,

Mergi la inceput

Katink, suna bine ce zi-a zis dr ta, adica se potriveste 90% cu ce mi-a zis a mea, asa ca e bine,mai aud si eu in alta parte varianta asta.
Tot am avut noi pe timpul sarcinii nu stiu cate asemanari..acum o sa vb sid e papa

Hai ca s-a trezit ,dupa 3 ore, da e morocanici si somnorici...e obosita .. e asa dulce..

Mergi la inceput