Tratamentul Liviei
Stii, te-as ruga sa postezi tratamentul Liviei pe forum si sa ramana tot timpul in fruntea mesajelor, asa cum este subiectul referitor la PRO_TEST. Vad ca multe dintre fete se descurca greu, nu-l gasesc.
Ce zici, poti? Hai sa le ajutam si sa-i fie si Liviutzei mai ushor.
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Raspunsuri
mitzulica spune:
Subscriu ! Chiar vroiam sa o intreb si eu pe Livia despre tratament(in afara de miere si cretisoara ...ce-ar mai trebui ?) , dar cred ca deja nu mai face fata cererilor . Salvati-o pe biata femeie si ajutati-le pe cele ca mine , care nu mai stiu ce sa faca .
Oricum , thanx Livia .
Garofitza spune:
Subiect : realizarea marelui vis: Autor : livia Data: 3/8/2002 4:24:48 AM
Raspunde
Tratamentul dureaza cca.3-6luni.La mine a fost necesara doar o luna dar l-am respectat intocmai.
Foarte importanta este procurarea dinainte a celor necesare:
-storcator de fructe pentru obtinerea sucurilor de morcov+telina
-rasnita de cafea pentru obtinerea pulberilor din plante si seminte
-plante:coada-soricelului,cretisoara,dragaica sau sanziene,galbenele,urzica vie,urzica moarta galbena sau alba,naprasnic;(plantele sunt pentru:inflamatii ale organelor pelviene,sterilitate,dereglare hormonala,ovare polichistice,pentru fixarea sarcinii,lipsa ovulatiei etc.)
-tincturi de:muguri de zmeur(rubus-idaeus)(regularizeaza secretia ovarelor),coada-soricelului pentru dereglarea hormonala,ovare polichistice,pilozitate excesiva,sterilitate etc..Se adm.30 de picaturi din fiecare de 3 ori pe zi.(adresa unde pot fi gasite:cal.mosilor,nr.306-farm.FORTUNAE si pe C.A.Rosseti,nr.31-APIFARM )
-medicamente din plante:kamayani 1tableta de 3 ori pe zi
cat`s claw sau detox(uncaria tomentosa)-vezi prospectul-ambele sunt pentru combaterea sterilitatii,reglare hormonala,resorbtia chisturilor,tumorilor,nodulilor);
supozitoare (nu vaginale)cu carpicon.Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19- a zi(2-dim. si seara) +1 tableta de 2 ori pe zi de vit.E apoi pauza pana la urmatoarea menstruatie si se reia.(pentru chisturi ovariene si hemoroizi)
supozitoare cu metronidazol (nu vaginale)1 supozitor pe zi timp de 7 zile si, nu se mai repeta in lunile urmatoare.(pentru inflamatii ale trompelor,ovarelor,uterului);
-seminte de marar + seminte telina.Se macina fin cu rasnita de cafea si se adm.1lingurita plina de 3 ori pe zi ,sublingual ,timp de 15 minute,inainte de masa, apoi se inghite pulberea cu putina apa si se asteapta inca 15 minute dupa care se poate manca .Aceasta cura dureaza 21 de zile si nu se repeta in celelalte luni.
-crema de galbenele pentru masarea vaginala;
-granule de argila.Se introduce seara cate o granula de marimea unei alune in vagin dupa masarea vaginului cu crema si se scoate a 2-a zi dimineata,seara repetandu-se procedeul;
Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila(din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita(calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai(infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata,eventual cu bazinul mai sus dupa care se introduce granula de argila(fara masaj);
Schema de tratament(va alegeti singure orele in functie de timpul fiecareia;eu am renuntat pe perioada tratamentului la vizite,iesiri in oras,vacante- ca nu puteam sa-mi iau plantele cu mine si mai trebuia sa dau si explicatii la fiecare pe unde ma duceam,nu? :
DIMINEATA -o cana de infuzie coada-soricelului+cretisoara in parti egale(o lingurita planta la o cana apa clocotita,se lasa la infuzat 10-15 minute si se bea neindulcita)+kamayani+cat`s claw +vit.E(cand trebuie,din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual);
-o lingurita plina de amestec pulbere de telina + marar sublingual(cum am mentionat mai sus);
-dupa 1/2ora 100ml suc (amestecat)de telina+morcov;
-pulbere de napraznic,o lingurita plina sublingual adm.ca si pulberea de seminte;
- dupa 1/2ora tincturile de muguri de zmeur si coada-soricelului;
-supozitor carpicon(din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual);
PRANZ -infuzie de dragaica+galbenele in parti egale-o cana + kamayani
-pulberea de seminte
-dupa 1/2ora pulberea de napraznic
-dupa 1/2 ora tincturile
SEARA -infuzie de urzica moarta galbena +urzica vie in parti egale + kamayani +catīs claw +vit.E (cand trebuie);
-supozitor metronidazol
-pulberea seminte
-dupa 1/2h suc de telina + morcov 100ml;
-pulberea napraznic
-masaj vaginal cu crema galbenele + grauntele de argila
-supozitor carpicon(cand trebuie din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual)
-tincturile
-irigatii vaginale la indicatiile de mai sus.
Pe langa acest tratament am mai baut 2 cani de ceai de naprasnic.
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:
o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa.Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol.(La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)
Se mananca pe langa mancarea obisnuita produse din soia,telina rasa cu ulei sare de mare si lamaie+patrunjel+morcov ras,o lingura de miere zilnic,ocazional un pahar de vin rosu de tara,carne alba si rosie,anason condiment pt.mancare,nuci neprelucrate-aceste alimente contin substante active asemanatoare estrogenilor(fitoestrogeni).
Acesta este tratamentul urmat de mine,pumct cu punct.
Am avut sprijinul sotului pe toata durata tratamentului.De multe ori am vrut sa renunt(tratamentul fiind foarte greu)dar, doar gandul ca altceva nu exista decat fertilizarea I.V.care costa cat costa ,am preferat sa-mi dau banii(putini in comparatie cu costul fertilizarii) pe o ultima sansa fie ea si naturista.
Efortul a meritat vazandu-se rezultatul destul de repede...
Singura greutate a fost procurarea tuturor plantelor,medicamentelor et. care mi-a luat ceva timp.
In incheiere va urez doar atat:un bebe cat mai curand si aplicati tratamentul ca merita.
La intrebari legate de procurarea ingredientelor, si alte amanunte, raspund cu mare placere!!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Mariaa spune:
Pe prima pagina admin a pus un link "Forta naturii" unde gasiti reteta Liviei.
Sanatate maxima,Maria.
mitzulica spune:
PENTRU LIVIA : Gata , s-a rezolvat , au publicat fetele tratamentul, si gasisem si link-ul care m-a trimis acolo .Azi mi-am cumparat 80% din componente si in curand incep tratamentul .Ne dorim mult-mult un copilas dar avem o viata foarte zapacita si zbuciumata si mereu ratam " ziua X " , si de asta mi-am spus ca ar fi bine sa "ajut" cumva bebele sa vina mai repede . Eu am 23 ani , toate analizele ok si totusi de un an ...nimic.Am citit povestea ta (bravo!) si astfel m-am hotarat la trat. tau . Thanx anyway , keep in touch .Daca se intampla ceva , postez un mare anunt !!
PS - trebuia sa-ti deschizi o fundatie,ceva , la cate femei ai sfatuit si ajutat !
Dana P spune:
Draga Livia,
Sunt si eu o biata aspiranta la rolul de mamica. De cand am intrat pe acest forum am citit si rascitit despre acest tratament. As incepe si eu dar am cateva intrebari.
dar mai intai prezentarile: am 34 ani, viata sexuala am inceput-o la 28 ani, nu am ramas niciodata, am un chist de 4 cm pe partea stanga, uter fibromatos, multi noduli fibromatosi pe partea dreapta, unul aluat-o putin razna, am avut o rana pe col care s-a inchis dupa un tratament, iar in urma tratamentelor facute, colac peste pupaza am pus si 30 kg pe mine (simteam ca ma si daca beau apa). Am descoperit ca si titoida mea s-a dublat (asta a fost expresia doctorului). Rezultatele celorlalte analize nu le stiu pe de rost dar daca te ajuta am dosarul acasa si ii fac un conspect la toate analizele si tratamentele facute. Crezi ca in situatia mea va avea efect acest tratament? S-au cel putin pentru inceput sa scap de bubele pe care le am si pe urma muncim la bebe.
Oare sa incerc si eu?
Multam! Dana
Catalina spune:
Draga Livia, ce mai faci? Ce bine imi pare sa vad ca nu ne-ai uitat.
Ai primit mesajele mele pe mail? Daca ai un pic de timp da si mie de veste ce mai este cu tine ca imi este tare dor de tine.
Te pup
Catalina, o viitoare mamica