Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Irina asta va lipsea!Vezi sa nu faci nici un efort sa nu se declanseze doamne fereste nasterea! Sanatate sotului, insanatosire grabnica!!! Te asteptam cu vesti diseara, bine ca ai frigiderul plin ca sa nu fii nevoita sa iesi curand la cumparaturi
Mie testul mi-a iesit bine, nu am nimic
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ralirali spune:
Maraki, bine ca ai scapat cu bine, cu problemele tale cu stomacul. Si eu am un fix cu volanasele, dar mici si doar la lenjeria de patut
.
Giova, important es ca tu sa te simti bine si in stare sa smotruiesti. Si nu te stresa pentru "soacra", doar ea vine in casa ta si ce nu ii convine sa puna mana sa faca.
Mira, mult multa sanatate
.
Irina, imi pare tare rau pentru voi. Haide ca in noaptea asta te intretii cu fetele siai sa vezi ce usor trece
.
Mai am o ora si sunt la dr. Off, abia astept.
Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
maraki spune:
Ralu te asteptam cu vesti de la dr. Acum o sa afli daca e bebe pregatit si cum stai cu colul

34+
Monica
maraki spune:
Fetele am uitat sa va spun: am pus poze cu patutul in contul nostru comun. O sa le sterg peste cateva zile sa nu ocupe spatiu![]()
34+
Monica
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
IOANA, ma bucur mult ca ne-ai scris! Am vazut pozele cu Razvanel si este pur si simplu superb! Sa va traiasca si sa fiti toti trei foarte fericiti! Imi pare bine ca te-ai recuperat asa repede dupa nastere. Chiar mi-ai dat curaj!
MARAKI, bine ca ai rezistat la test! Si bine ca esti ok, ca a iesit bine rezultatul
! La tine deja burtica incepe sa se lase?
IRINA, sanatate multa sotului tau!
JANINA, cum mai e cu apartamentul? Ati gasit ceva?
CATA, si eu tocmai te intrebam ce mai fac vecinii tai!
Fetelor, si eu ma bucur ca ninge, sper sa fie zapada de Craciun.
Si eu am dormit bine azinoapte, dar de cand m-am trezit mi-e greata in continuu. Cred ca asa o sa ma simt pana o sa nasc, ca vad ca in fiecare zi mi-e greata, indiferent ce mananc. Ma doare si spatele, gleznele le am umflate, iar noaptea ma trezesc din ora in ora la pipi. Abia astept sa fac 38 de saptamani si sper sa nasc cam atunci!
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Neatza busrtici,
Ne-am trezit si noi de juma d eora, si acuma la cafea si asteptam furtuna de ninsoare,deocamdata nimic, cica pela prinz, exact cand trebue esa merg la medicul de familie, sper sa ma descurc si sa nu fie nasol sa treb sa amin programarea pe miine.
Maraki, ma bucur ca ai trecut testul cu bine! Chiar ma gandeam la tine, deci a fost ok, bafta si cu rezultatul!E f.draguzt patutzul , sa il foloseasca Angelo cu placere, dar vreau sa iti zic ceva ce ne-au spsu al cursul prenata,cica bebe sa nu aiba in jurul patutzului nimik,cel putin pina la 6 luni, ii trebuie aer, mai ales ca in camera va fi cald, asa ca vezi cu chestia aia din coltz, sa nu fie cam inchis spatiul.
Irina- snatatate multa lui Marian si ai grija de tine sa fie cuminte inca 2-3 zile macar, dar pina miercurea viitoare va sta acolo sigur, am vorbit eu cu el![]()
Kiki- sanatate si bafta cu 4d si sa poarte sanatos bebe hainutzele!
Alina- de ce te grabesti sa nasti la 38?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Ralu bafta la eco!!!
Irina imi pare rau, sa nu te agiti pana maine sau sa te necajesti. Va fi bine si maine va fi Marian langa tine.
Maraki asta nu e mama lui Clau, caci aia a zis ca nu mai vine, daca vine asta cu tatal lui Clau.
Eu cu ei n-am stat mai mult de 3 ore intr-un weekend, deci va fi destul de nasol.Si mergeam numai in vizita la ei, nu stateam acolo.
asa ca aia nu se va atinge de casa mea.
Mai bine venea soacra-mea o sapt. decat astia 2.
Imediat ma uit la patut.
gio
si bb Marco 36 fix
maraki spune:
Alina cred ca nu te tin pana nasti greturile, banuiesc ca atunci cand mai coboara Ayan o sa ai stomacul mai liber si scapi( asa ma gandesc si pt. mine dar deocamdata am greturi la greu )Daca te uiti la mancare si iti vine greata inseamna ca ai ajuns la faza in care eram eu , imi pare rau ca te simti asa, este groaznic
Giova stiam ca nu e mama lui Clau dar credeam ca santeti mai apropiate, daca e asa cum spui, atunci nici o sansa sa-i permiti sa faca ceva la voi in casa![]()
Denisa pai am pus si eu chestia aia de frumusete, asa e modelul la setul pt. patut
Sant sigura ca atunci cand o sa fie bebe in patut,o sa o dau intr.o parte ca sa pot sa il vad bine cand doarme
Banuiesc ca furtuna de zapada este viscolul nu? Cu masina daca esti nu e nici o problema
34+
Monica
Giova spune:
Monica frumos patut.
Daca luam caruselul care l-am vrut prima data era ca al tau, dar cu culori deschise de tot: galben si bleu pal.
Asta al doilea are aceiasi ursuleti, dar ca e mai viu colorat si difera putin suportul ala din plastic.
gio
si bb Marco 36 fix
Denisam spune:
Maraki- am inteles, iar cu viscolul, nu mie- ca se pun 25-30 cm ca sunt masini mereu care curatza dar se va circula f. incet ca sunt asiaticii astia speriatzi de bombe, dar acuam am ascultat la TV si incepe dupa prinz, deci sper sa scap, sa inceapa dupa 1.30-2 pm cand termin la medic.Cica maien va fi mai rau, dar voi sta acasa, eventual dc nu e frig ies la o plimbarica![]()
Giova- bafta cu rudele!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!