Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
Manu si fetele tale vor fi unite, pentru ca e normal. Si noi ne certam de multe ori si la cutite, dar cand e vorba de ceva serios ne sprijinim si avem emotii una pt cealalta. Sa le vezi ce fericite sunt ca vor fi matusi
Cea mijlocie (Silvia) nu m-a vazut deloc cu burtica ptc e plecata de cateva luni la Buc. la facultate si nu a mai venit acasa si abia asteapta sa simta si ea copilul
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Aida, am inteles cu chilotii
. Zau ca arata bine. Din astia ar costa aici triplu, jur. Am sa tin minte faza cu invirtitul pt ametirea bebelui!!!!![]()
Anairda, pe bune ca chiar asa am si facut… I-am luat un pulover gros, cu fermoar in fata, destul de simpatic! Tu esti timisoreanca de-a mea?
Erika, ce-as mai dormi si eu… azi noapte m-am trezit la 2 jumate si atita m-am foit… Nici o o pozitie nu era buna. Nici cum nu m-am potrivit cu bebelina. Nu-i placea deloc cum o puneam. Ofofofofof antrenament, nu? ![]()
Kim, nu vad pozele…nici cu furtuna, nici cu cadourile..
Nshiro, am mai citit pe ici pe colo si am ajuns io la concluzia ca se intareste burtica pt ca se separa muschii abdominali in perioada asta…
Ciuf si Nshiro, tati striga in continuare la burtica, consecvent
si zice “titza mica, sa stii ca tu esti de fapt in tati, nu in mami, si scirtaitul asta care se aude, nu e vocea lui mami, e o usa!!”…… ce sa mai zic
si vorbeste drept in buric, zice ca pe acolo se aude cel mai bine!!! ![]()
Lumysti, io n-as fi rezistat in atita fum… il evit cit pot, si in cafenele stau la nefumatori! Am fost la un restaurant turcesc vineri si am cerut un separeu si le-am aratat burtica.
Imediat mi-au pus la dispozitie cel mai retras separeu. Cind m-am dus a doua zi, nu m-au recunoscut, si cind am aratat spre masa, au zis, “nu-nu-nu! Masa aia e rezervata special!“ zic: „da, stiu, pt mine“. Tipa mi-a pus mana pe burtica sa vada daca chiar io sunt aia care pretind ca as fi, ca sa zic asa … un scurt body check … ![]()
Laura Ioana, felicitari pt printzesa perfecta si zbantzuita!! Bravo!!!!!!!
Serj, dragoste, ma recunsoc pe mine in sipmtomele tale
. si apropo de varza, sa-mi zici daca in viitor vrei.
Andreea, artisto!! Ce reteta! Trebuie sa iasa niste super – cozonaci!!!!!!!!
Ema, multumesc pt linkul cu exercitii! Tocmai trag paginile la imprimanta!! ![]()
Nicolle, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
Dianaforisch, bine ai venit inapoi, ma bucur ca esti OK!!!
Am pus citeva pozici noi la albumul 25 saptamani. (click jos pe "catrinel")
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Erika,bine ai venit.SArcina usoara si bebel mumos si sanatos.DA-mi datele tale ca sa te trec pe listuta,daca vrei.
Diana,bine ai revenit.Te-am adaugat pe listuta,insa rugamintea mea la tine ar fi daca ai putea sa imi dai data nasterii,si sa imi spui in ce oras/spital vei naste si cu ce medic.Asta in cazul in care stii!Te
si sarcina usoara in continuare!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
Catrinel,sau Ariadna,care mai sunteti in Germania,daca puteti intrati pe forum la Calatoriile Sufletului,si vedeti daca puteti ajuta o mamica care are un bebelus de 5 luni si ar vrea sa divorteze insa nu cunoaste deloc legislatia si este foarte necajita!Va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
tecla spune:
Buna fetele gravidele !
Am revenit si eu, am fost plecata 2 saptamani la mine acasa la Sibiu ptr. ca sotziorul meu a fost la o convocare si nu am vrut sa raman singura asa ca m-am dus acasa sa ma rasfete surioarele mele (numai pe ele le mai am parintii au murit si noi am ramas patru fete, eu sunt cea mai mica si ne intelegem super bine). A fost super acasa dar tot cei frumos se termina repede nu ... Am revenit in Bucuresti si acum stau cuminte in pat si citesc, ascult colinde si vorbesc cu bebe ..... si urmeaza ca saptamana asta sa ne pregatim de Craciun, sa facem bradul, cozonaci, si sambata cum pot cu nu, mai mult ajutata dar nu ma las pana nu fac sarmale ca-n ardeal cu afumatura sa miroase bine in Ajunul Craciunului cand vin colindatorii.
Pe 15 am fost la control la doctor, au trecut 3 saptamani de la cerclaj, si mi-a spus ca totul este in regula, bebe este bine, avem 1,200 gr dar sa ne odihnim in continuare cat de mult se poate sa nu deranjez brida amiotica si sa mananc si sa beau tot ce nu-l agita pe bebe ca el sa fie cumintel sa nu tea cu piciorusele in brida. M-a linistit si faptul ca doctorul nu pleaca de sarbatori ramane in Bucuresti si daca e ceva sa ma alarmeze sa-l sun.
Sper sa nu mai cada netul caum s-a intaplat zilele astea si sa reusesc sa va mai scriu, daca nu va doresc Sarbatori Fericite si va pupicesc pe toate.
Claudia si bebe baietzel 29 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calbeaza_claudia/my_photos
Polixeni spune:
Salutare burticute!!
Ei,cum merg pregatirile pt Craciun? Sunt gata cozonacii,sarmalele,bradul???
Am niste nelamuriri si vroiam sa va cer parerea...am citit pe net ca cica ar fi interzis sa folosim fixativ pt par sau oja (oja nu folosesc oricum ) pt ca au nu stiu ce solutii in ele si dauneaza bebe-ului.Este adevarat? Pai eu folosesc fixativ pt par pt ca altfel nu-mi sta de nici o culoare ..si daca n-am parul aranjat....
.Sa fi patit ceva bebe-ul??
Alta nelamurire...de vreo 2 zile cand ma intors de pe o parte pe alta in pat am usoare ameteli.Nu le am cand sunt in picioare sau cand fac treaba.Sa ma ingrijorez? Alte ori mi-a mai venit sa lesin in timpul cursului de calculatoare.Doctorul mi-a zis ca se intampla in timpul sarcinii.De ameteli inca nu i-am zis...Voua vi s-a intamplat?
Si inca ceva si promit ca inchei...aici se zice ca dupa ce nasti este interzis lauzei sa iasa din casa(nici macar pe balcon..sa nu te vada lumea ) 40 de zile (
) dupa ce a nascut ca vaz-doamne aduce ghinion.Ati mai auzit de treaba asta????Pai cine poate sta inchis in casa 40 de zile??????
Gata am terminat!!Sper ca nu v-am stresat prea tare!!
pe burticutze!!
Poli 27+
Serj spune:
salve fetelor!!!
catrinel ma bucur (ca sa spun asa) ca nu sunt singura care se simte paranoica?! acum sunt mai bine pt. ca ieri am umblat toata ziua iar la sfarsitul zilei a inceput sa se lamenteze si sa dea cu picioruse, manute si cred cu tot ce avea la indemana
, trebuie sa recunosc ca m-am simtit intr-adevar bine.
multumesc de varzuca, dar tocmai am aflat ca langa Roma, adeschis un magazin romanesc cu de toate printre care si varza murata. asa ca rezolvam de pe loc chiar daca este putin departe.
manu si pe mine ma deranjeaza ficatul, si chiar imi faceam feluri de idei, dar mi-a spus medicul cand am fost la eco. ca-i este capusorul langa ficatelul meu, asa ce fata mea da si cu capul
. cat despre fetite, poate este mai bine separate? asa si cea mai timidina incepe sa fie mai sigura de ea? (nu stiu daca asta este expresia cea mai potrivita dar nu-mi gasesc cuvintele).
am vrut sa te intreb in leg. cu sarmalele, ai spus ca pui si putina grasime (eu le fac doar cu carne de vita), de care pui? afumata sau pot pune si bacon (de la LIdl)aici nu prea le au cu afumicatele.
tina ti-a ajuns varza???? eu am luat ieri pachetul si imi miroase in casa munai varza, nu stiu cum am sa rezist pana sambata sa fac sarmalele!?
andreea foarte inspiranta reteta ta, eu nu am facut niciodata si ma gandesc daca sa las pe cand vine mama si s-o pun pe ea sau sa incerc eu...
acum va las, ma duc sa dau de mancare la baieti.
va pupicesc pe toate si o sapt. fara preocupari
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Tina_Welsh spune:
Serj draga, pachetul asta cu varza se pare ca a fost plin de peripetii,dar intr-un final,s-ar parea ca astazi voi intra in posesia lui.Sa vedem ce se va intampla in 2 ore,ca oricum mi-a mancat nervii si mie si Ariadnei.
Dar se pare ca intr-un final a ajuns la destinatie!Rezista pana sambata ca altfel,strici tot craciunul! Te 
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
FETELOR AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.NE VEDEM ACOLO!VA [PUP] SI UN INCEPUT DE SAPTAMANA MINUNAT!
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
alinaalex spune:
hello tuturor!
diana forischbine ai revenit!
Sarcina usoara in continuare si Sarbatori Fericite! Si eu am luat fier,niste fiole, Tothema, din luna a patra, mi le-a dat
de familie, sa vad daca la controlul urmator imi mai recomanda.
P.S.:poate ne intalnim la maternitate la primavara
.
Tina, pune-l pe
meu baietzel pe lista!
Va pup pe toate si
Sarbatori Fericite tuturor!
Cu drag, Alina si bb
25+