Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noki, eu nu tin ficateii mai mult de 15-20 de min (cei de pui) ca se fac fainosi. Mie nu-mi plac, dar lui Marius la nebunie, asa ca prestez pt el, desigur rarisim :) ca o doamna ce sunt.

Ca tot vine vorba de gatit, va fac concurenta sambata ca am 8 musafiri, plus noi 10, asa ca bag fripturi de 2 feluri, salate.... si cheltuiala de mama focului pe alcool :)) iar eu "ma uit si privesc" la sticla de jack si inghit in sec :)

Mandy, exact asa e si la noi, seara vreo 3 ore de trezie si eventual si maraiala, ca deja e obosita dupa o zi intreaga in care doarme in reprize scurte, mai putin 2 ore de pranz. Ma bucur ca si Krisztian va lasa noptile pt somn, inseamna ca-i merge bine.

Eu luni vorbesc cu un sef de prin primarie sa vad ce avem de facut, insa nu stiu dc se aplica identic si la voi pt ca la noi tati isi ia "concediul" si mami lucreaza si la birou si semneaza si pe firma. Dra va spun ce aflu.

Mandy, referitor la jucarii, sa stii ca in afara de cele de la chicco, si sunt multe modele chiar reusite fara a fi exagerat de scumpe, ca doar am cumparat eu si sunt super, bebeilor le plac zornaitoarele astea de 20.000 de prin piata, etc... ieftine dar le prefera, si eu nu sunt de principiul sa scrie un nume de firma si sa fie puse la loc frumos.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Eu nu mai vreau sa nasc inainte de Craciun, ca am o petrecere super in 25 dec organizata de firma unde lucreaza soatza, si pe deasupra e si ziua mea de nastere!
Oricum, o astept pe Meems sa nasca, caci avem aceeasi UM, dar la mine menstra a fost cum spunea si Lavi!( Deci ma iau dupa ecograf, adica am 38s kiar azi)
Sper sa-l nasc pe puturosu' de fiimiu anul asta!

Am vazut ca a mai intrebat cineva de Bephanten,si mai intreb si eu odata: tre sa ne spalam sinii inainte de alaptat sau nu?(Eu n-am gasit Garmastan pe'aci!)

Nastere usoara burticilor in expectativa!
Sunt prin preajma, sa nu ma dati disparuta la EVENIMENTUL ZILEI!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mandy, cu jucariile si eu sunt in ceata. As fi vrut un carusel misto. Dar dr. mi-a zis ca daca iau, sa-l tin la minumum 1 metru jumate. La mine nu merge ca e patut tip tarc si la distanta aia e masa de infasat. Deci pica. Ma gindeam la ceva CD-uri cu cintece de leagan, ca tare mult ii place muzica, melomana lui mama!

Despre vaccin, si io stiu ca se poate face febra. Mie doctorul bun mi-a zis ca in seara lui si dimineata, prinzul si seara urmatoare sa-i dau Nurofen sirop - 1,5 ml pe gurita. Daca face febra mai mare de 38,5, sa-i dau un sfert de supozitor de Novocalmin. Dar numai la nevoie.

CIC - ul. Io am fost azi la mine la serviciu. cica baga ei actele la primarie. Ma-s cam mira sa se rezolve, dar eu sper...

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Initial creeata de Ema-Mihaela
salut am venit pe 4 noiembrie 2005 sunt o fetita tare cumintica si sper sa ma primiti in familia voastra . Ma bucur mult ca acum avem cu cine imparti problemele noastre (care nu sunt unice)si mai grele dar si cele foarte haioase.

Mergi la inceput

Ripley - ai dreptate cu ficateii. Cam atita - 20 minute. Bine ca i-au trecut micutei bubitzele. Ti-am zis io ca saprosanul pudra e bun...
Cu alcoolul, io, la datul ok-ului, am sarbatorit cu o sticla de sampanie + piscoturi. Am baut deci 2 pahare. Micuta nu a avut nimik.
In schimb, la maimi, efectul a fost maxim...

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, nici o veste de la Madalina?!
Oare n-a nascut!?
Eu care sunt in asteptare ... ma cam sperii ... ma gandeam ca dureaza mai putin! Dar cand auzi de ytavaliu de 30 si ceva de ore ... Dar pentru bb, nimic nu este imposibil!

Asteptam vesti!
Pupic,
Camelia 38+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Noki, Ripley, tineti-ma la curent cu CIC -ul asta. Unii spun ca noi mamicile trebuie sa depunem actele la primarii (imi si imaginez ce cozi vor fi pe acolo).Eu m-as bucura daca ar depune actele cei de la firma...m-as scapa de o grija.

Apropo de vaccin , eu am sunat-o azi pe pediatra mea si mi-a spus sa duc cu mine si o lingurita si niste ceiut caci va lua si niste picaturi.De supozitor algocalmin ea nu mi-a spus nimic. As prefera ca bb sa nu faca febra saracutul de el .

Fetelor nu stiu chiar ce jucarii sa cumpar, Ripley zornaitoare are si chiar ca ii place, CD-uri are.Carusel nu are si am vazut unul f. fain , imi tot sta capul la el...dar Noki cum aica trebuie sa fie la un metru jumate, ca nu picep .

Ripley, noaptea ne cam lasa bb sa dormim , mai bine treaz ziua si somn noaptea ca invers ar fi nasol.Cred ca am reusi sa trezim cu succes tot blocul

Mandy si Krisztián

Mergi la inceput

Mandy, caruselul sa nu stea chiar deasupra ochilor lui bb, ca si asa au tendinta fiziologica spre strabism, in primele luni, cind muschii ochiului nu sunt inca bine formati. Precautia cu distanta e ca sa nu se uite crucis...
Doctorul mi-a mai zis ca daca-i da niste picaturi rosii pe gurita la vaccin, sa nu mai pape dupa o ora jumatate.

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mesaj de la madalina, 15:06

"Dilatatie abia 4. merge greu. montat epidurala"

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io i-am luat fetei carusel de craciun. n-am apucat pana acum, asa ca am profitat de ocazie. de mos niculae a primit o albinutza vibratoare.

dupa vaccin la andrei noi am pus supozitoare cu paracetamol. supozitoare simple, sau panadol pt copii. la vaccinul de 2 luni am pus de-ala de 80mg, sau de-ala de 125 taiat pe jumate, de la 4 luni l-am pus intreg
pus unul imediat dupa vaccin, apoi unul la 6 ore... daca facea febra puneam in continuare, dar nu mai repede de 4 ore.

aa, si am urmat schema gratuita, la fel o sa fac si la iris.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput