Am nascut abia la 35 de ani, prima sarcina... Am sta 6 luni in pat... dar pana l aurma a fost ok... Toate astea din cauza unui fibrom uterin... Dar n-am avut nici o zi de durere de spate, nici macar una... Apoi, cand copilul avea 3-4 luni au inceput, intai usoare, treceau la repaus... anul recut m-am aplecat sa iau o hartie de jos si a doua zi eram la Urgente sub tramadol... Am facut o gramada de analize, ultimele de verterbre lombare si primele sacrale tasate, pensau nervul... scolioza si lordoza ... in 2000 nu aveam nimic!in 2006... Am facut tratament recuperator si a fost mai bine.
Sincer, am cochetat cu ideea de a mai face un copil. Daca accept ca pot duce o sarcina cu asa un fibrom... dar cu coloana ce fac? Fiu-meu si aseara m-a intrebat daca nu vreau sa ii fac un cadou, o surioara sau un fratior numai al lui... si in plus acusi implinesc 40 de ani... ma doare coloana frecvent, nu stiu daca aici la Iasi avem chiropracticieni, as incerca si eu... as vrea sa nu ma mai doara zilnic spatele si sa treaca mai mult de 2 zile fara celebrex... tramadol nu pot lua, fac palpitatii si imi e rau de la el asa ca evit mereu sa il iau, mai bine indur.
Dar as vrea sa ii ofer baiatului meu o surioara sau un fratior... tare mult as vrea...