Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Da ce tu Denisa, asta micu al meu de ce nu o fi bun ptr. fata ta, tocmai asa departe vrei sa o trimiti pe Emma, cand noi suntem la o aruncatura de bat de voi, si parca lui Irina nu-i prea place continewntul american. Gresesc cumva Irinuca?

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa acum fac si eu ca Florinini cine stie pe unde o sa mai fim peste cativa ani bine ca mai imbatranim si nu ii mai arde prea mult lui Marian de schimbat tarile.
Monica cand vii la petit sau trec eu pe la tine in vara cand vinacasa ca doar e in drum .
Fain asa mai fetelor facem ca la tigani de mici de ciutani, boroci si pispicirici.
Florinini pai eu stau la calc in Franta ca nu am drept de munca inca. A si fac copil . Si ma duc la meciuri. Pe bune acum : sotul meu joaca rugby aici deci si eu stau si il pazesc.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu o fierb cu un cartof impreuna, apoi o scurg de apa, o maruntesc . Intr-o tigaie pun putin ulei si usturoi sa se prajeasca cateva secunde , apoi pun conopida cam un minut si gata. E o mancare tare rapida de facut. Mie mi-o place, la sot nici nu vrea sa o vada. El mananca conopida cruda

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Florinini- nu am zis ca nu e bun baiatul tau, te-am invitat si ai zis ca mai incolo si dc o sa mai fitzi- deci am inteels ca ma pasezi in primii ani si e important sa se cunoasca serios de mici
Irina - nu se stie care din noi schimba continentul, mai vedem asta, duap ce se cunosc copiii nostri intai..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete hai ca ai zis_o si tu . De ce sa nu imi placa? Doar ca e la mama naibii . Mai da iar va apuca asa cum le mai apuca pe madamele astea sa zica ca ma grabesc sa nasc si ca mi_o iau toate in fata cand eu sunt singura care sta la rand. Nu am zis ca nu imi place ci doar ca cred ca prea e zugravit in lumea perfecta si imi e greu sa cred ca e asa pana nu vad cu ochii mei . Ca si aici am zis ca e super bine ma refer la sistem si .........
La ce soacre sa ma astept.......... las ca il pun in tema pe bebel.
IRINA 38+

Mergi la inceput

Hai sa va zic o chestie dar sa nu ma radeti. Eu inainte de a ramane gravida, eram o constipata de mergeam tot la 3 zile la buda. Acum de cand cu bebe, face de 2 ori si nu numai ca fac, dar fac foarte mult. No ce ziceti voi de asta... ale gravidiei valuri...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GATA cu munca!
Eu am inhatat din frigider ce mi-a picat in mana in viteza...o bucata de cash,una de carnat oltenesc si una de gogosar plus paine...Si-apoi apa minerala!
FLORININI cam la fel e si la mine ...acum fac zilnic! Da' cantitatea nu-i chiar asa...(unde-o fi resul nu stiu }

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Irina, ai nimerit-o foarte bine cu zugraveala, e numai zugraveala, ca pe dedesupt sunt vai de lor. Daca nu ar fi imigrantii ar fi vai de pielea lor de pui clociti si puturosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Florinini, esti o fericita atunci !
gagicile, ma duc in pat ca maine dimineat am ultima infatisare la moasa, apoi trebuie sa fug la curs. As mai sta da maine nu o sa ma pot trezi. Asa ca v-am pupat si somn usor la toate, iar la fetele de peste ocean, dupa-masa placuta !

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor Acum am ajuns si eu acasa , pleaca omul da mai si vine...ca prea m-am intins cu plimbarile zilele astea. Mai dar vad ca v-ati pus pe incuscrit , am ratat ceva? ca nu am apucat sa citesc din urma dar recuperez eu...Nu am avut prea mult timp sa scriu ieri si azi dar sa va spun ceva referitor la recoltatul probei din "zona x" asta ca am vazut ca tot s-a discutat .Cand am fost la controlul lunar cam prin luna a 3-a a recoltat dr. meu cu un betzisor din secretia vaginala dupa care m-am trezit si cu un deget in asa ca sa vada daca am sangerari a zis el
Iar despre DPN mi-a zis ca-l tinem pe ala de la prima echo?! nu dupa data ultimei perioade ...O fi normal?
Acum vizavi de subiectul serii tre' sa caut petzitori deja pt. fiica-mea ?

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput