Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica, nu stiu ce ti-au facut aia...pe bune! Valeu..mi s-a zbirlit parul numai cind am auzit!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- sutien de alaptat fara sirma si 100% din bumbac gsesti la Wal-mart, Sears si Zellers- sigur, am vauzt eu si cred ca azi d ctot e frig ma duc si eu sa iau ultimele chestii pt mine pt spital.
Irina- bine ca s-au calificat si macar sa luam si noi o medalie de bronz,dar mai stii, cred ca putem spera si la argint, dupa cum zicea taica-meu, microbist si elAm uitat sa iti zic c ai-am zis babei mele de la job sa nu imi trimita nici un email in sapt asta, sa le tina separat si cand ma duc next week sa le rezolv si nu a trimis nici unul, iti dai seamaI-a zis lui seful sa ma intrebe ceva si seful a zis da, dar deocamdata a ignorat-o ca e o chestie neimportantaPoate cand ma intorc sa fie mai umana-oare
Ursulina- te asteptam cu vesti , dupa cum iti ziceam, desi ai sanse 50-50% pt baiat sau fetitza, nu am pronuntz, dar inclin catre baietzel..
Eu o sa lipsesc vreo 2 h cel putin, vine Dragos si merg sa isi ia el masina de la service si sa o iau pe a mea si apoi sa bag o tura sa iau sutien, sa returnez ceva si sa cumpar etichete si apa.
Ne revedem in schimbul 2, va

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana sa stii ca pe aici, sutienele de alaptat sunt mai mult fara sarma si din bumbac! Voi nu aveti sutiene Triumph? Ca au acolo unele super, fara cusatura, fara sarma si din bumbac.
Irina sa mananci cu pofta ce-ai cumparat!
Maraki, ma bucur ca e Angelo mare si sanatos. E bine ca ti-a facut si monitorizare (eu ma intreb daca macar la nastere o sa ma monitorizeze cineva. ). Bine ca ai colul inchis si e totul ok, in ciuda durerilor! Pe mine chiar m-a durut cand mi-a luat cultura de col (pt streptococ B).
Alina, grija cu stomacelul ala sensibil! Eu zic ca nu e cazul sa te gandesti la nastere, mai ales ca nu e nici doctorita pana pe 19. Sambata pe langa contractii dureroase, regulate, am avut si stare de leshin, fix ca la o indigestie. SI sunt bine mersi acum. ALarma falsa (de fapt ce sa vb de alarma, ca de impacientat nu m-am impacientat deloc).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki am pus mesajul tau, chiar in prima mea postare, sub lista.

Si eu tot asa am sutienul, fara sarme si e gen sport, dar cred ca trebuie sa mai iau unul.

Fug sa termin papica, caci vine Clau si peste o ora vin nasii lui bebe la noi.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetele!
Am venit de la dr toate sunt ok. Bebita noastra este FATA si numele Raisa Ioana, cantarim la 36+ 3307g (Dana te rog sa ne treci si pe noi), suntem mai mare cu 1 saptamana , sunt cu capul in jos si cu picioarele in stomacul+coastele lui mami.
Mai merg la dr luni.
Aaaa si o noua data probabila 30.dec - 1.ian.

Monica abia dimi am citit ce ai scris si cred ca eram . Asa ca te si stiam eu ca la schimbul 2 nu exista suparici.
Irina aici, aici ... scriu de zor.
Bee in legatura cu visele - fiecare viseaza cel roade cel mai rau.
Denisa la ora aceea (la cere intebai pe unde sunt) eram la dr asteptam sa intru.
Giova eu zic sa punem DPN imediat dupa data nasterii. Dar stai sa mai vedem pareri.

Cat despre cutremur ... eram in pat si stateam pe partea care nu-i convine bbitei pt ca o pozitionez pe burta si nu-i place sa doarma pe burtica (eram pe stanga - din pacate nu ma lasa sa stau decat pe dreapta) si credeam ca tremura ea ca sa ma sperie ca pateste cava si sa ma intorc culmea ca tine de fiecare data si reactionez imediat. Smechera mica cred ca s-a prins de miscare si cum nu-i convine ceva nu arata si ea calm si linisit ... nuuuu, ci ma baga in boala...
Asa ca faimosul cutremur l-am pus in carca bb. Iar pisicile astea lenese de aceasta data nici o reactie...doamna canta in mijlocul camerei dupa barbati, iar domnul se uita cu sictir la ea.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am uitat sa zic estentialul NU mai avem voie !

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee tot asa simteai si tu cum trage din tine?
Irina da, cupele se deschid in fata sus la bretele si ramane doamna tzitzi liberaSocrosenia e cu morcovul in si parca ma pune si pe mine pe ganduri I-am spus de diabet gestational ca mi s-a recomandat analiza pt. ca s-a vazut la Angelo mai multa fructoza ( peste limita dar nu foarte mare diferenta )

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica deci am avut dreptate ca e fata. Stiam eu . Din tura de noapte m_am "bunghit". Si ce grasana vezi ca acum ia mult deci tine-te ca o sa aiba lejer peste 4 kg. Deci ai avut si tu dreptate o sa fie ursulica.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai Ursoaico ai o adevarata Ursulina!Nasti de Revelion?Uau tu mai prestai...ferice de tine..Dan abia asteapta sa ma prinda, dar mai are de stat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa, nu stiu cum se face testul asta, inca nu l-am facut, dar asa scrie pe foile care mi le-au dat de la clinica. Acum nu stiu daca asta e politica spitalului de aici sau asa se face in State. Ca vad ca la fetele din Europa nu se umbla la...fund.
La Walmart m-am uitat si nu am vazut sutien 100% si nici fara sarma. Singurele care le-am vazut erau 40% bumbac si 60% polyester si mai erau si cu sarma. Dar am sa urmaresc daca zici ca se gaseste. Am sa incerc si la Sears. De Zellers nu am auzit, nu cred ca avem prin zona.
Irina, multumesc de lamurire. Pai daca sutienul e mic, trimite-l la o proba peste ocean.
Bee, n-am vazut sutien de la triumph, dar am sa caut.
Oricum, mersic mult fetele de lamurri, acum mai am o speranta ca pot gasi si eu ceva ce imi place.
Giova, arata super cum ai facut cu toate ca mie mi-ar fi placut sa fie dpn-ul imediat dupa data nasterii bebelusilor. Dar arata fain si asa cum ai facut tu.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput