Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica sa stii ca si eu am vreo 3 caciulite da de alea gen clopot asa adica nu cu snur sau sa se inchida cu ceva de alea dintr_o bucata ca nu am gasit mai mici. Si ma gandeam ca oricum la salopeta are gluga deci nu cred ca mai trebuie.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica o sa fac maine poze ca mi-e lene acum ( trebuie sa le trimit pe mail cu mobilul ) Sant din lanica...

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Eu aici pritre picaturi de reclame la film am reusit sa citesc in sfarsit tot ce ati scris.
In primul rand Ursulina felicitari pt bebeblina grasulina.
Va pup pe toate, nu va mai numesc aici pe fiecare in parte
Azi la am fost la curs si am vorbit despre nastere. A fost foarte interesant. sa stiti ca e foarte important si pt noi si pt copil sa fim cat mai relaxate intre contractii. Si dilatarea va merge mai repede si copilul nu va suferii, pt ca si pt el e traumatic procesul nasterii.
Acum ramane sa il conving pe barbatu-miu sa stea cu mine in timpul travaliului.

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA ce vorbesti de terminat...ca de-acum am o groaza pe decembrie...si acum am dublu ca-s doua puncte de lucru! Ca sa nu mai zic ca fostul meu coleg nici acum nu mi-a adus actele pe oct. si nov. ale firmei lui...Noroc ca acolo am f.putin. Macar de-ar veni cu ele odata si cu ceva bani, ca din iulie n-am vazut un chior!!! Poate ma fac de-un carucior...vise .... Da' cred ca eventual de vreo doua caciulite si-un fular ma aleg....Am facut si eu o afacere ...da' ce sa fac si cu el!
Mai ce naiba sunt POOH aia ca-s complet pe dinafara? Ceva de la desene animate?

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

HELLO ANA sa inteleg ca esti mai bine,nu te mai doare capul de la tensiune? De ce intri asa rar?

Mergi la inceput

Pooh e un ursulet dragutz la moda printre ciutani acum si au scos astia te miri ce cu nenea pooh.
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA ....ciutani ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Intru mai rar ca am doar seara calculator. Si ieri si azi ma uit la un film de doua parti. E interesant, imediat se termina, si mai revin
Cum vad ca voi oricum nu mergeti la culcare prea devreme sigur va gasesc pe aici

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-bafat s apriemsti bani si hartiile- pooh e un ursuletz haios rau, mergi penet si cauta..
Irina si Maraki- am inteles sa traitzi o sa fac niste poze in weekend la casa pe afara, cred ca duminica ca simbata vreau sa imi aduca Dragos masian aia speciaal de curatat si uscat covoarele, ca de 2 ani nu sunt spalate..Merge repede cu ea si costa sa o inchiriezi 20 cad/zi.
Ana- bine ai venit!
Eu am 2 caciuli pt afara,una grosutza din fleece care se incheie sub barbie si cu manusi si una gen lanitza si cu ceva material pe dedesubt sa nu intepe, desi e lina moale, si e suficient ca am si gluga la port-bebe ala..Port bebe-ul ala are si manusi, asa ca e asigurat bebe, nu va stresati camai pui si paturica peste si nu le va fi frig, si e nu cred ca ii mai iau inca unul de rezerva ca nu apuca decat maxim 3 luni de iarna si ce sa faca cu 2, ca va fi sub patura..unde sa o admire atata lumeaFular trebuie sa ii gasesc insa, macar unul.Il rezolv eu sapt viitoare, dc nu zilele astea.
Ma duc sa ii bag rufele la masina pina la 3luni si maine sa le calc.
revin!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ciutani = copii mici pe la noi . Acum nu stiu de unde vine .
Denisa caciula din fleece?
Irina 38+

Mergi la inceput