Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
ChrisDun spune:
Eu raspund decalat, ca sa zic asa...
... adica ma chinui sa citesc ce ati scris, mai ales ca ati mai vorbit si de rujeola si alte kestii interesante.
In primul rand vroiam sa o felicit pe Beatrice ca a reusit cu contul, si apoi sa o intreb daca Alex e intr-adevar "pifos"
- vezi semnatura !! ![]()
In legatura cu TBC-ul: am citit mai demult niste statistici facute in Franta, referitoare la legatura dintre tuberculoza si termopane: cica a crescut numarul de bolnavi de aceasta boala din cauza ca lumea nu mai deschide geamurile sa aeriseasca.
Tdi am inteles eu bine? Mama ta vrea sa o platesti ca sa stea cu Alyssa?!
Loreen, tare reusita noua voastra locuinta!! Ce este pe pereti? Imi trimiti si mie pm, pliiiiiz? Delia ta e dodoloatza, meyyy! Chiar daca nu prea mananca uneori, se vede ca e sanatoasa !
Nu are nimeni nr de telefon al Gustei?!
Gusta, baga aici un cuvintel, ceva, sa vedem ca esti ok.
Stefania, vroiam sa te intreb daca ii dai vitamine lui Bumbu.
Carinutza mea, dupa ce a inceput sa ia Vi-Sol, baga zdravan la ghiozdanel. Uneori mananca mai mult decat prietenul ei, care are 9 luni
.
Olga, si noi suntem crizati rau de tot de cand cu bb, si inainte chiar nu ne certam deloc! Adica aveam “o relatie de invidiat” (o spun finutzii nostri
). O sa treaca si perioada asta, capul sus! Sper sa citesti ce am scris...
Simona, bine ai venit!!! A mai fost pe la noi o mamica din Timi, dar nu ne mai “frecventeaza”
… Este la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63426" target="_blank"> Impreuna, Timisoara .
Fran, apropo de rujeola, pe langa faptul ca te poti da pierduta, poti sa o instructezi pe pedi sa zica ca Patricia e racita… sau sa o minti chiar tu pe pedi. ![]()
Monicica, citez din ce ai scris tu pe 07.12.2005 : “si cand sa ajung acasa scap geanta si cade rasturnata intr-o balta” Pai acolo sunt balti ?! Credeam ca numai la Romania noastra mai gasesti de-astea ![]()
Maysa, eu nu reusesc sa vad pozele tale! Am citi pe-aici ca ai o poza celebra, cu o statuie, si eram si eu curioasa... ![]()
Noi suntem bine, zic eu. De dimineata Carina nici nu se dezmeticeste bine (adica e inca cu ochisorii carpiti de somn si clipeste des) ca sare drept in picioare. Si sta asa si linge balustrada patului ![]()
In rest, a facut o iritatie (nu imi dau seama) ca niste cosulete mici, in jurul ochilor - nu imi dau seama de ce!
In unele nopti se mai trezeste, in altele doarme bustean. Pana acum nici urma de dintisori.
Va pupam,
patriciaRO spune:
Loreen, mi-l daduse si pe ala Gabitz, dar tocmai rezolvasem cu asta! Sarutmana, il pastram si pe-ala ca nu se stie cine o mai avea nevoie! Hm!
ChrisDun, da, mai asa ii zicem noi pifos, nu pufos...PIFOS! Ca zis asa mai dragastos, suna altfel!
Mai nasol cu cutremurul, mi-a zis si mie Gabitz, mai sunteti bine? nu?sper!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Bai uitai... Firar!
Am vorbit intr-o zi cu Gusta (Marilena) si zicea ca nu a mai avut net acasa deloc si nu a mai reusit sa intre. Si am intrebat-o cum se mai simte si ea a zis: Ca nu foarte bine! Apoi am mai dat s-o intreb ceva si n-am mai reusit, ca a trebuit sa plece... O s-o mai intreb cand o mai prind!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
Beatrice, credeam ca ai scris gresit... ha ha ha!!! Imi place cum suna!
mstroie, m-am uitat si eu pe pozele voastre: tare frumusel David!! O sa faca la cuceriri, cu ochisorii lui albastri, mama-mama!
Sa trezit pitika... Am tulit-o!
Va pup
Mercedes spune:
Beatrice - bine ai revenit!!!!!
Fetele ,eu stiam si de ceva avans acum pt decembrie si norma marita
Am fost la medic, nu avem doar o viroza nasoala - ne a schimbat antibiticul si suntem doar pe zeama de orez( a inceput din nou cu diareea)
va las ca vrem si noi sa tastam si mai mult sterg decat scriu
patriciaRO spune:
uitati ceva pentru DIAREE!
Infuzie de rachitan - O lingurita de planta la o cana de apa.
Decoct dintr-o radacina de cerentel - O lingurita la o cana de apa + menta sau sunatoare.
Ceai de menta - O lingurita de planta la doua cani de apa.
Castanele, bune pentru diaree. Piure de castane si decoctul de castane (se prepara din 15-20 castane zdrobite la 1 litru de apa, in 2-3 minute de fierbere)
Afin - fructele uscate se fierb in 250 ml apa timp de jumatate de ora, iar ceaiul se bea caldut intre mese.
Peste o lingura de fructe uscate se toarna doua pahare de apa fiarta si racita. Fructele se lasa la macerat 8 ore, apoi se bea lichidul obtinut! Este bun afinul si pentru oxiuri!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
si pentru CONSTIPATIE!
Eu am ceva remedii adica: Fructe utile in constipatie!
Mere cu coaja cu tot, Prunele, Perele, Agriesele si coacazele rosii, de 3-4 ori/zi, Piersicile, faciliteaza digestia si relaxeaza travaliul musculaturii aparatului digestiv, Migdalele, au calciu, fier, vit. A, B1, B2, C si enzima, emulsina.
Apoi puteti da: Ceai de frunze de frasin - Se prepara o infuzie dintr-o lingurita de planta la o canda de apa.
Radacina de cicoare - O infuzie dintr-o lingurita de planta la doua cani de apa.
Decoctul din ramurele tinere de smochin - Licoarea se prepara prin fierberea a doua linguri de planta maruntita la o cana cu apa.
Ulei de masline - 1-2 lingurite deodata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
Florentina G eu stau la urmatoarea intersectie, Ispirescu cu Dumbrava Noua.
David al meu se stramba din ce in ce mai mult la mancare.Si nici laptele nu-i mai place. Daca bea 150 ml este mai mult decat bine... Cred ca il trec din nou pe vitamine.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
ioanailincam spune:
Bey, mi-am gasit femeie!!!!!!!!!!!!
Traiesc un extaz continuu
. Stiti ca m-am dus destul de descumpanita la selectie pentru ca nu venea nici barbatul si nici nu prea aveam mari sperante in agentie dupa ce m-au tot dus cu presul. Dar de cand am vazut-o am stiut ca va fi a mea (parca-s un barbat care si-a vazut aleasa inimii
). Exact asa mi-am inchipuit ca va fi, nu stiam insa cand si daca va fi.
De cum a intrat am avut o senzatie pozitiva - vorbesc aberant - dar ma rog, intelegeti voi ce vreau sa spun, ca atunci cand vezi un om pentru prima oara si stii pe loc daca ai sa-l placi sau nu. Are 52 de ani (ca mama mea), de altfel ii si seamana in alte aspecte: energica, iubitoare de copii si stia despre ce e vorba, ca mai luase un copilas de la 6 luni . SI a trecut si testul suprem: nu a sarit sa o atinga mentionand ca nu e spalata pe maini
. Ce sa mai, apologia bonei pe 7 pagini, sunt super incantata. Iar vazand cea de-a doua persoana pe care mi-o pregatisera (o tanti terna si fara imaginatie mi s-a parut) mi-am dat seama ca she is the one! Incepe de maine si cu ajutorul Domnului ma voi putea apuca si eu de curatenia de Craciun.
In rest Ana a fost f agitata azi, o fi de la cutremur (ti-o imprumut tie, Loreen, pe post de pisica si nici nu rupe florile
... inca). A inceput de la ora mea de masaj cand mi-a pus creierii pe bigudiuri vreo jumate de ora (mie ca mie, dar cred ca maseuza mai avea un pic si-si dadea duhul) si terminand cu acum 5minute cand am incercat sa o adorm in brate ca urla ca din gura de sarpe. Ia ca mi-am amintit: ce progrese o fi facut Booboricu cu matza ei si dormitul in brate? Evident ca eu nu am simtit cutremurul, nici nu stiu ce faceam atunci dar in orice caz nu m-a afectat. Prbabil pentru ca stau la 2.
Loreen - in sfarsit s-a prins si prostu' cum e cu site-ul cu pricina, jucarii din alea nu am vazut pe la noi. Oricum mi s-a facut parul maciuca ce scumpe sunt. Ce draguta e Delia, zici ca stie ca-i faci poza si se stramba!
Daca tot am fost in centru am vizionat si targul de cadouri de la Sala Dalles (oare am ratat vreounul in iarn asta?
) - doar parterul pentru ca aveam carutul si scarile erau prea multe - si am mai achizitionat 2 jucarii, ceva dragutz cu bilute care trec printr-un labirint.
Mercedes - multa sanatate la pitik. Ana nu da se ridice in picioare daca sta fata-n fata cu mine dar daca o pun eu ii place.
Elisor - a venit apa?
Margott- da' lasa ca nici cu David nu mi-e rusine. E haios tare!
Loreen - de unde aveti masina? ATi luat alta? SI eu abia astept sa scapam de Matiz ca ma calca pe nervi ca trebuie sa pun carutul pe bancheta din fata (in porbagaj nu incape
).Si nu mai vorbiti de dulciuri! Bag in mine ca-n spital in loc sa mananc mancare!
Va las ca ANa iar are nervi. A, e 7. I-o fi foame?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Mercedes vorbesti de lucruri sfinte cu avansul...poate tu care esti la munca sa iei ceva ..."puturosii" care stau acasa slabe sanse...
Imi pare rau ca Bianca este bolnavioara...ai trecut pe lapte special de diaree?!
Margott nici a mea nu haleste mainimic...manca prost de la dinti,iar acuma este si infundata fleasca la nas si azi un flit tottal pe toate fronturile...i-am schimbat si formula de lapte am luat 3 sa vad ce branza fac...
Beatriced cu placere...cine stie la ce-o folosi...Alex mai face bazin?
Ioana felicitari bonei,cu toate ca atunci cand spun bona ma gandesc la cineva pana-n vreo 40...si a mea bate 50 binisor...Hau maci costa pe luna?
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"