Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Margott, poate nu m-am exprimat eu bine, acest Fly deserveste si Baneasa sau acolo e la liber?
Loreen da' spuneau ca s-ar putea sa fie si de la incinerarea necorespunzatoare si ca au vreo 2 piste, e oribil!
Eli, Bianca & Andreas
Margott spune:
Din cartea cu diversificarea>
Alimentele bogate in nitrati (pot fi legume sau carne) pot cauza anemie si-ar trebui evitate pana copilul implineste 8 luni.
VEGETALE:sfecla,morcov,fasole verde,spanac
Cum sa nu le dai morcovi?
Ca eu ii dau de la 3 luni.
Beatrice, iti spun dupa-amiza ca sotul scoate muz de pe torente si il intreb pe el
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
Margott spune:
Elisor eu stiu de Otopeni, nu am habar de Baneasa.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
ioanailincam spune:
BEY, SUNT DEPRIMATA! Da, eu care nu am avut depresie nici dupa nastere, nici din cauza copilului ca e rau sau ca se creste greu, nici ca-s grasa, nimic. Cred ca a mea se cheama depresie de intors la serviciu.
Pus si simplu nu suport ideea ca trebuie sa o las pe Ana cu femeia asta! Plange sufletul in mine si nu stiu ce sa fac. Incerc sa-mi amintesc de sfaturile voastre, sa-mi impun sa fiu rationala ca e abia la inceput, ca nu a mai pus mana pe un copil asa de mic de ceva vreme (ca fetita pe care a luat-o de la 6 luni acum are 1 an jumate), ca are timp sa invete etc. Cat a fost ea aici a fost bine, desi a spalat-o cu greu la fundulet in chiuveta, desi nu a reusit sa o adoarma pana nu am venit eu. Acum au plecat pe afara, eu am ramas acasa chipurile sa-mi mai fac din treburi. Si am pus o fasole verde pe foc, fasole pusa la borcan de soacra-mea. Numai ca ea, desi e mare gospodina (la capitolul asta nu am ce sa-i reprosez) nu stiu ce naiba a facut la fasolea asta ca am senzatia ca nu va fierbe pana maine. EI si in clipa aia mi-a venit sa plang. PENTRU O AMARATA DE FASOLE? Ntt, mi-am dat sema ca trebuie sa fie altceva la mijloc. SI mi-am dat seama ce e: nu suport sa las copilul asta pe mana altcuiva. Imi cer scuze ca va bat la cap, sa nu credeti ca ignor sfaturile voastre, incerc sa-mi revin si sa fac in asa fel incat sa-mi vina mintea ca cap, ca vorba cuiva, si mama daca era tot as fi avut ceva de comentat (de asta sunt sigura) dar parca sunt dusa cu capul. SI nici barbatului nu pot sa-i spun nimic ca e in stare sa zica sa o dam afara, iar eu sunt totusi constienta ca pe cineva mai bun am gasi cu greu sau poate deloc.
De bine de rau cu ea am o atitudine zambitoare, am lasat-o cu Ana asa cum am promis, inclusiv sa-i dea de mancare. Dar ce ma fac eu cand nu voi mai fi aici? Sa-i arat, sa-i explic si sa-mi vad copilul! Of, imi vine sa-mi iau campii. Trebuie sa-mi revin ca altfel plec la balamuc.
Inca o data scuze ca va bat la cap!Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine, mai ales tu, Androix, ieri imi sarise inima cand am vazut ca ai scris
, eram sigura ca o sai ceva de comentat cu privire la ideile mele tacanite expuse in mesajele de ieri. SI pana la urma te-ai muiat si tu
, si ai dreptate, la tine e mai rau ca ramane socrosenia si la aia nu poti sa-i spui nici da-te mai incolo!
Gata, au venit fetele, trebuie sa ma potolesc cu nebunia. O sa fie bine, sper, dar pana cand voi accepta toate aceste schimbari mai am de tras.
Gabitza, Beatrice - frumosi baieti! Mi-ar placea unul dintre ei ca ginere
, dar destinul va hotari!
Va las ma duc la fasolea aia nenorocita!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mygirl spune:
Eli, aici suntem, dar mai rarutz ca e tati in concediu si el are intaietate la calculator. Asa mai fac si eu ceva prin casa. La Poaiana am veni noi, da are o "buba" masina si reparatia ne va face o gaurica mare in bugetul familiei..asa ca am programat escapada la munte pentru februarie. Fericita de tine ca poti face baie cu Bianca..si eu imi doresc mult de tot sa ma balacesc cu Alex, dar dupa 2 incercari esuate nu mai am curaj..pur si simplu urla cand ma vede in cada. Cu taica-su n-are treaba, asa ca m-am lasat pagubasa si baia a cazut complet in sarcina sotzului, se distreza amandoi. In rest, nu ma mai plang ca am vazut ca nu's singura...noaptea am treziri din ora'n ora, parca are ceas cu alarma in pat. Se trezeste plangand si nu se potoleste decat daca o iau in brate. Am incercat metoda aia controlled crying da deocmdata la noi n-a mers deloc. O gasesc uda de transpiratie, se ridica in 4 labutze, se invarte in pat pana ajunge cu nasul in plasa de pe margine si impunge acolo ca un tauras...asta in timp ce urla de scoala tot cartierul.
Beatrice, felicitari ptr progresele lui Alexutu! Si Alex a mea in fiecare dimineata face gimnastica la marginea patutului si nu se lasa pana nu reuseste sa se ridice.
Loreen, am facut eu cus-cus acum vreo 2 saptamani. L-am fiert ca pe paste, intr-o cantitate de apacu sare de 5 ori mai mare decat cea de cus -cus. A iesit destul de bun, se scoate din apa si se strecoara atunci cnd ti se pare fiert. Am gasit mai multe metodede preparare, da asta mi s-a parut cea mai simpla. L-am combinat cu sos de ceapa, ardei, porumb si dovlecel si a iesit tare bun.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
gabitzam spune:
La Aerportul Baneasa sint multe taxiuri, mai multe firme. Dar aeroportul este aproape ca si in oras. Daca nu sint chiar "la scara" sint imediat cum iesi din curtea aeroportului, care nu este mare.
Eu stau chiar linga aeroport.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
maysa spune:
Noi suntem bine, am reusit sa "fentam" vaccinul antirujeolic intrucit nu trecusera 4 saptamini de la vaccinul de 6 luni. Se pare ca pe 21 nu mai scapam desi eu am auzit ca ar trebui sa treaca 6 saptamini de la vaccinul antipolio pentru a face orice injectie intramusculara. Asa ca v-as ruga sa intrebati si pe doctoritzele voastre ce parere au.
Ioana, eu nu am prea multa experienta dar tocmai va spuneam ca dupa mai bine de o luna de mers la serviciu am realizat ce bine ne-a prins la amindoi chestia asta (puiul meu sta cu mama): i-a facut program de masa, somn, plimbare, a ramas cu tzitzi doar dimineata si seara, nu asa toata ziua. Si eu eram mai circumspecta, desi era vorba de mama, dar voiam sa faca asa cum spun eu, nu cum a facut ea cind eram noi mici. Apoi am realizat ca trebuie sa-i dau incredere in ea, ca altfel nu o sa pre mearga lucrurile. Acum ma intreba ea cum sa facem, si, cind avem indoieli apelam la voi. Tine-ne la curent cu ce se intimpla, noi stringem pumnii sa fie ok.
Apropo dimineata m-am imbracat(cu fular, caciula ca tot aparuse prima ninsoare), fiu-meu miiria in patut. Barbatu-meu zice: ce are copilu'? Zic nimic doar nu vrei sa-l bagam in seama de la prima miriala. Si miriala in continuare. Iesim pe usa si sotu' zice: dar fi-miu minca de dimineata? Upsss, inapoi, dezbracarea si intii meseria de mama. Uituca, deh ca doritoare de serviciu nu pot spune.
Gabitzam sa nu le fie de deochi dar si al meu se hilizeste toate ziua. Ieri s-a distrat foarte, dar foarte tare frate pe motiv ca buni agita un tub de pastilutze.Am ris si eu cu lacrimi.
Fran eu imi tot repet ca-i numai o parere durerea asta de spate. Sint oricum si la propriu si la figurat slabita si de azi am inceput sa iau vitamine si minerale.
NewMami Super cizmulitele - cadou.
ChrisDun despre asta era vorba.
Va dau un link despre documentarul cu pinguini . Sint niste imagini emotionante...
Sa nu uit, va rog si eu sa-mi trimiteti carticica cu diversificarea: ioana_mihaela75@yahoo.com .
Multumiri si urari de sanatate bebicilor si mamicilor!
Poze Rares
elisor spune:
Ioana ce ti-e si cu firea omului, vezi? Iti doresti o bona de pe la inceputul lui nov si acum cand ai gasit una care zici ca e cea mai ok ti se rupe sufletul sa o lasi pe Ana cu ea. Te inteleg pe jumatate in sensul ca eu n-am avut femeie niciodata, dar cand trebuia sa-mi las copilul cu matusa, bunica, chiar si mama pt. cateva ore, greu era pana reuseam sa ies din casa si nu mai terminam cu indicatiile, dar odata iesita era mai bine. Acum ti-e mai greu, dar cand vei incepe serviciul va fi altfel ca te vei lua cu treburile de pe acolo si nu te vei mai gandi nonstop la Ana. Poate te ajuta mai mult fetele care sunt la servici si au bb cu bone.
Sau ar mai fi varianta bona - sotul

nu te supara ca fac haz de necaz, mai descretesc si eu un pic sufletelul tau, sper. Adu-o pe Ana la mine sa stea cu Bianca asa poate mai invata si a mea una alta cu...stiti voi, ca m-am plans mult.
Hai, capu' sus, maine va fi mai bine, poimaine si mai bine si in curand nu o sa mai stii ce greu era la inceput!
Eli, Bianca & Andreas
Danelutza spune:
Fetelor, al meu barbat ramine inca o noapte in Bucuresti si drept sa va spun mi-e frica singura acasa cu Isabella. Azi noapte m-am trezit din ora in ora ca mi se parea ca aud zgomote, asha ca am incuiat ushile de la parterul casei sa nu ma trezesc cu vreun nebun, ca de acolo se aud mai greu zgomotele.
Adica si miine trebuie sa venim in locul tatei la serviciu, adica a treia zi de munca. Pe Isabella am instalat-o in dreptul geamului de la balcon si se uita ca hipnotizata dupa mashinile de pe autostrada, poate asha adoarme si ea un pic, ca in afara de 20 de minute care le-a dormit pe la 11, nimic altceva si e treaza de la 6 dimineatza.
Uraaaa, cit am scris eu, Isabella a adormit, inca o data uraaaaa.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
elisor spune:
Gabitza merci pt. info
Aveti idee daca se mai dau pampersi la bucata, mai am pt. azi si doar maine dimineata vreau sa ajung in Carrefour ca dupa masa e nebunie acum in prag de sarbatori.
Oana chiar imi pare rau ca nu ajungeti de sarbatori, e bine si in februarie dar presimt ca va fi un ger atunci de nu vom scoate nasul afara. Indiferent unde veti fi sa fiti sanatosi si sa aveti parte de sarbatori frumoase si distractie multa!
Maysa, da asa stiu si eu (de la pedi) ca 6 saptamani de la vaccin nu ai voie sa faci nici o injectie, acum nu stiu se refera la intepatura sau la ce se injecteaza.
Vaccinul antirujeolic unde se face? In manuta ca la cei mari sau tot in picior?
Eli, Bianca & Andreas