Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Gargaritza spune:
Daca m-am impacat cu soacra?!?! Yeah right!!
Si ca sa vedeti ce fata buna sunt...am invitat-o la noi de Craciun.
Si o astept cu nerabdare.
Garga si Irinuca
POZE
diadaniela spune:
Am si eu o intrebare stupida!De ce ai invitat-o?
Eu n-am incotro (v-am zis ca de la Craciun pana la Paste socrii stau cu noi ca e casa lor)dar tu de ce faci asta?.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Gargaritza spune:
Phaiiii sa-ti iexplic....cu toate ca pe mine ma enerveaza de mor soacra-mea este mama sotului meu (si oricum ar fi ea, el o iubeste). Daca nu o invit se intelege ca ne ducem noi la ei....si eu mi-am jurat in barba ca nu ma duc acolo.
Scuze de intarziere dar tocmai m-a sunat cotoroantza sa imi spuna ca "NU STIE" daca vine
Garga si Irinuca
POZE
impreuna spune:
Of, am ramas in urma, da recuperez
Andreea cum te mai simti azi, ti-ai mai revenit? O sa fie mai greu pe perioada sarcinii, mai ales in perioadele cand esti singura, dar cum ziceau si fetele, dupa ce o sa ai bebe no sa te mai simti singura, chiar daca sotul e plecat (poate isi schimba si serviciul, cum a facut al meu. ce lucreaza?)
Cami ma bucur tare pentru voi ca s-a impotmolit socrela si nu va mai plimba prin tribunale. Sa speram ca o tine... Cred ca i-a fost frica pentru ca stia ca nu are dreptate si asta se putea dovedi.
Cherry felicitari pt steluta :) Sa-i zici mersi soacrei ca a "contribuit" si ea, fiind subiectul atator mesaje
Garga si Dana bucurati-va cat mai puteti, ca se apropie Craciunul
Azi sunt tare suparata, nu prea am chef de povesti, da sper sa imi treaca.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diaan spune:
Acum ca tot vine craciunul...
Ne a facut o bucurie mare...
Dupa cum am mai zis masina noastra era pe firma ei si banii de pe vinderea masinii trebuiau sa treaca prin contul firmei(a ei)...
Am fost deacord sa ii lasam bani pt impozite tva si alte alea(in jur de 30 la suta din valoarea de vanzare)cu greu am putut face factura pe 100 de milioane asa ca in cont trebuia sa ii lasam 30 de milioane. Trebuia sa ne scoata din cont70 de milioane da cica pe zi nu poti sa scoti mai mult de 50 asa ca am decis(ma rog au decis ca eu nu vorbesc cu ea nici macar sa nu o vad )ca soate in prima zi 35 si35 ziua urmatoare.merg la banca scoate 35.Dupa 2 ore suna sii i zice sa mearga pana la ea sa ii zica ceva...bine pana aici...
Ce sa ii arate???m am tot intrebat...
Primise citatie de la casa de asigurari ca nu is platise asigurarile pe ultimii 6 ani si ii intentau proces...(ea fiind doctor)
A venit a meu disperat ca dupa ce a vrut sa ne puna bete in roate dupa ce l a dat afara din casa acum are nevoie de el si e bun...
Nu il lasa inima sa o lase asa ca ne am gandit cum sa facem rost de bani sa ne imprumutan si sa ii dau macar jumate din bani,banii de pe masina tr sa ii d am pt o alta masina si oricum din 3500 de euro ramasesem cu 2600... noi aveam in casa 8mil am cautat si am imprumutat 3mil si sa ii dam jumate din suma si ea sa faca rost de jumate (22de mil datorie total)
O suna sa ii zica si ce credeti ca ii zice... SA NU SE IMPRUMUTE PT EA CA EA ARE BANI IN CONT
Asa ca eu una sunt plina de draci...
Ps noi suntem studenti stam in chirie si traim pe banii la ai mei si tata lui(parintii lui fiind divortatii)
eu nu pot sa inteleg cum o mama poate sa faca asa ceva....
Gargaritza spune:
Mdea...rasa asta de suboameni ...soacrele...au ceva la cap frate.
Nu conteaza cine mai sufera pe langa - fiul lor adica- daca sufera NORA.
Garga si Irinuca
POZE
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Gargaritza
Phaiiii sa-ti iexplic....cu toate ca pe mine ma enerveaza de mor soacra-mea este mama sotului meu (si oricum ar fi ea, el o iubeste). Daca nu o invit se intelege ca ne ducem noi la ei....si eu mi-am jurat in barba ca nu ma duc acolo.
Scuze de intarziere dar tocmai m-a sunat cotoroantza sa imi spuna ca "NU STIE" daca vine
Garga si Irinuca
POZE
Aha! Buna miscare,mai bine sa fie ea pe terenul tau decat tu pe al ei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Gargaritza spune:
Pai da...ca mai am un aliat acolo: mama, tata, sor-mea care i le zic subtil si finutz cand da cu mucii in fasole.
camelia72 spune:
Eu daca-i vad moaca de sarbatori imi merge rau tot anu'!
Sa stea unde a stat si pana acum,dar la tupeul pe care il are ma pot astepta la o vizita poate de Revelion daca "o ia putin pe aratura",ma refer daca ia la bord un pahar in plus!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
alionushca spune:
Buna ziua fetelor cu soacre,
primiti-ma si pe mine la voi, de 3 luni sunt si eu cu soacra oficial, dar o am de 8 ani, si va rog sa fie notat cu albastru, cel mai albastru posibil,
si inca ceva, la albastru ar fi bine de agatat o codita tot albastra , aceasta este cumnatica mea, un fel de soacra numarul 2, adica am un fel de balaur cu doua capete
mama ce ma bucur ca nu sunt singura.
Aliona
Aliona