Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 15
cherry22 spune:
Gargaritza - tu arunci cu chestii sau soacra? Daca arunci tu cu ceva in capul ei, nici o problema, daca arunca ea...
Apropo, tu locuiesti cu socrii?
Eu imi arat coltii frumos, adica musc cu zambetul pe buze, fara sa ridic tonul sau sa ma enervez, ca sa nu le dau satisfactie.
te pupic
Gargaritza spune:
Daca locuiesc cu ei??? Doamne fereste si pazeste. NU stam nici macar in acelasi oras.
Eu cand ma enervez nu ma pot controla (deh fire vulcanica) si fac un mare circ.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Eu imi arat coltii frumos, adica musc cu zambetul pe buze, fara sa ridic tonul sau sa ma enervez, ca sa nu le dau satisfactie.
te pupic
cherry
Si cum faci?
(sa stim si noi reteta ca nu se stie cand avem nevoie...:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
cherry22 spune:
Gargaritza - bine ca nu stai cu ei. Si eu sunt o fire vulcanica, dar ei se ataca atunci cand vad ca sunt calma si le spun frumos ce nu-mi convine.
Flavia - le zambesc frumoooos, dupa care , le arunc pastila
Sa vedeti ce fata fac!
va pupez
kisstherain999 spune:
Buna fetele,
ce bine ca voi puteti sa va manifestati in fata soacrelor. Eu nu pot, soacra si fosta mea sefa sunt singurele persoane care ma inhiba atat de tare incat nu pot scoate nici un cuvant. Parca ma tampesc.
Cat am sat un an la ei, faceam si eu planuri, ca ma duc si fac si dreg. Cand ajungeam in fata ei eram toata un zambet.
Am unele perioade numai cand aud ca tre' sa mergem la ea ma apuca o stare de nervi si de agitatie. Dar si perioade cand mi-e indiferenta.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
cherry22 spune:
Kiss - fii mai intepata, cand ai ceva sa-i spui, nu mai sta pe ganduri, ce, crezi ca ea se intimideaza in fata ta?
Fii pe pozitii si nu o lasa sa scoata fum cand are chef.
kiss fata frumoasa
Fetelor, soacrele voastre ce pasiuni au (in afara de a va face viata amara)?
A mea este moarta dupa telenovele. Ok, nimic de zis, dar cand incepe sa-mi povesteasca ce a facut cutare si cutare , si eu nici macar nu stiu despre ce vorbeste
O alta pasiune a ei este sa-i faca soacrei ei, care are 86 de ani, viata amara (sa vezi ce o sa-i fac eu ei cand va fi baba )
va pupez
Gargaritza spune:
pasiunile lu socrela?!?!?!........hmmmmmmm.....pai sa-i faca viata amara lu'socrelu'....in rest....habar nu am
a.cicel spune:
Pasiuni?
Pai a mea nu are nici o pasiune, in afara de faptul ca il critica pe socru de cate ori are ocazia. Si se plange si se vaita cat cuprinde. Iar eu cum nu suport vaicareala, imi vine sa mor cand o aud. Ca e bolnava, ca ea nu poate, ca ea nu are, ca ea nu se descurca, ca ea nu e inteleasa de nimeni si tot asa. cam astea ar fi pasiunile ei. Iar socru...pe el nu il cunosc aproape deloc, l-am vazut o singura data, dar pare mai cu capul pe umeri. In schim are pasiunea....telefonului. Cred ca pensia si-o da pe caretelele de reincarcare. Ne suna non-stop.
POZE
impreuna spune:
Haideti fetelor la un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64866" target="_blank">aici
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"