Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 2
LuminitaB spune:
Uite ca ma facu Veve si cap de lista! Daca aveti de editat la listuta, ziceti ca ma execut.
Raluca asa e, Tudor seamana mai mult cu mine, de fapt cu tatal meu ca tata are oki albastri, ai mei sunt verzi. N-am visat vreodata in viata mea sa am un copil cu oki abastri dar uite ca a iesit. 
Miki, Fulgu, Cookie, Monica multumim. Si eu cind ma uit la poze le lui Tudor zic ca-i tot numai oki. Astia ies in evidenta intotdeauna.
Noi am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru plecare. Am emotii dar sper ca va fi bine.
S-aveti o zi minunata
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
LuminitaB spune:
Iata si dovada. Tudor seamana cu bunicul matern.
LuminitaB
pozele noastre
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by LuminitaB
Raluca asa e, Tudor seamana mai mult cu mine, de fapt cu tatal meu ca tata are oki albastri, ai mei sunt verzi. N-am visat vreodata in viata mea sa am un copil cu oki abastri dar uite ca a iesit.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.
pozele noastre
Hi hi hi, eu ce sa mai zic, cu Florin brunet cu ochii negri, eu aproape bruneta cu ochi caprui nici in cele mai dulci vise nu gandeam decat la o fetita ochioasa si negruta

Unde pleci? Vii la Bucuresti?

Cookilina, de-acu sa te tii alergaturi si v-ati ascunsele!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Unde pleci? Vii la Bucuresti?
Nu, mult mai departe, peste mari si tzari! Vancouver, Canada.
LuminitaB
pozele noastre
raluca.gabriela spune:
Tocmai am dansat un tango cu Maria("La fereastra unde doarme o pisica"
), dar asa, cu scheme si figuri
(ca nu degeaba am facut dans sportiv
) si era lesinata de incantare, statea lipita cu obrazul de mine si cand ne rasuceam dadea capul pe spate foarte feminin si rasfatat si radea 

...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
onitza spune:
I-am facut lui Paul cateva pozite de dimineata!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
carmen spune:
Onitza si LuminitaB aveti baieti tare frumosi. paulica tuns e foarte schimbat.
Astazi mergem cu Daria la control si sper sa fie totul OK ca m-au traumatizat astea 10 injectii. Saracuta cand simtea miros de spirt incepea sa planga de parca imi reprosa ca o chinui. Eu nu mai aud nimic la plamani dar trebuie sa mergem la dr pentru siguranta.
Vineri ne-a chemat la vaccin dar nu stiu daca sa merg avand in vedere ca ea a tot fost bolnavioara in ultimul timp. Citisem undeva ca nu e bine sa faci vaccin daca dupa o boala prelungita a copilul pentru ca organismul e in refacere bla bla... oricum intrebam pe dr pediatru si mai vedem noi.
As vrea sa mai pun niste poze dar e plin contul si trebuie sa fac altul.
A prins si Daria viteza la mers singura. Ea putea numai ca probabil ii era frica dar acum daca e in picioare o ia la picior singurica si e foarte incantata. Sper in felul asta sa scape de obsesia scarilor ca toata ziua urca si ma cocosez mergand dupa ea.
e ora pranzului si bb dorm asa ca trageti si voi un puiut de somnic.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Ele spune:
Carmen si eu sunt patita cu pneumonia si injectiile. Hai sa-ti zic cum a fost la noi. Am facut la inceput 10 injectii ceftamil+gentamicina pe care le-am terminat joia trecuta. De atunci ii dau ceclodyne 1,5 ml la 8 ore. Si trebuie sa merg cu el pana termin sticlutza. exact in ziua in care aveam ultima injectie ne-a chemat la vaccinul de rujeola iar pediatra a zis NU. Il puteam face dar in acest caz trebuia sa continuu cu injectii si binenteles nu am fost de acord. Mi-a zis ca-l pot face dupa o saptamana. Deci maine facem vaccinul. I-am luat priorixul sa nu mai stau la mana astora de la sanepid.
Pupici si sanatate.
P.S. Tu ai scos-o afara de cand e bolnava???Mie mi-e frica 
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
eveline spune:
Carmen ma bucur ca aud vesti bune despre Daria, nu mai stiam nimic in ultimul timp, ii urez sanatate maxima. Noi am petrecut frumos sambata...sper ca ai primit msg private de la mine, oricum daca vrei sa vezi ce tortulet a iesit vezi ca am pus poze de la petrecerea de 1 anisor.
Numai bine iti urez si sa te distrezi si tu la fel de bine pe 22.
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
carmen spune:
Ele - nu prea am scos-o afara ca mi-a fost frica la cat am tras. Am iesit asa din casa in masina la mama si inapoi in casa. Anul trecut erau niste geruri afara si ea avea doar o luna dar nu imi era frica sa o scot acum mai am putin si rad varul de pe pereti de cand tot stau in casa.
eveline- am vazut pozele si am uitat sa spun; tortuletul a fost foarte frumos si Bianca imbracata f sic. Ne bucuram ca v-ati simtit bine.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.