Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna fetelor!
In primul rand La multi ani!!! tuturor celor care au implinit 1 anisor in timpul in care am lipsit.
Nu am citit nimic din urma,nu mai am timp liber deloc.M-am inscris la scoala de soferi,si in putinul timp liber pe acre il aveam inainte acum trebuie sa invat.Am facut cateva chestionare si mi-am dat seama ca nu stiu mai nimic.
Edy merge acuma singurel de colo colo. Eu am racit rau si-mi e frica sa nu ia si el.Mai ales ca noi saptamana viitoare avem programate vaccinurile.Noi nu am facut nici un vaccin pana acum ca le-am decalat cu o luna din cauza ca a facut pojarul.
Sanatate multa lui Raducu!!!
Felicia,am citit mai sus putin ca lui Mihaita ii merge foarte bine,ma bucur mult !!
Si eu il tot pup pe Edy,dar nici lui nu-i place,ma impinge.Seamana cu tati ca nici lui nu-i place pupacit.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Urarile pt Maria fetitza de Elena75 le-am facut www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64508" target="_blank">AICI

Ne inscriem si noi in clubul.. NEMANCACIOSILOR!... De vreo 10 zile cu fiecare zi ne scade pofta de mancare si de la 250-300 ml la bibe am ajuns la 80 ml / bibe si asta cu fugareli prin pat in 45 min- o ora.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Sanatate ince odata puiutilor bolnaviori (Raducu si Sofia)...
MADACHAN ... spor la invatzat si bafta la examen...

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Sabina,sper si eu sa nu fie rujeola,sa fie doar o raceala urata.Sofia ce mai face?

Deocamdata nu sunt cine stie ce semne.Parca-parca e un pic mai bine (sau ma imbat eu cu apa rece...)

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, raportam ce am ales de pe tavitza
in ordinea urmatoare: iconitza pe care a mangaiat-o si a dus-o si la guritza sa vada ce gust arepix, si foarfeca....apoi bani pe care parca incepuse sa-i numereoja, perie de par si pana nu a luat tot de pe tavitza nu s-a lasat...asa ca o sa fie multilateral dezvoltata fata mea
petrecerea a iesit f frumos, la inceput ruxi a fost smierti dar dupa ce s-a obisnuit cu balamucul creat de cei 3 baietei mai mari invitati a inceput chiar sa se joace cu ei si-i placea ca toti o luau pe rand la dans si in brate.
lumanarica de la tort a stins-o cu manutza...nu a suflat deloc degeaba ne-am tot straduit sa o puneam sa sufleinsa a bagat "mana in foc" fara frica si fara sa se "arda"
ei...eu acum ma apuc de strans prin casa, asa ca va las, va urez noapte buna si linistita si pupici copilasilor
ps sper ca maine sa punem si noi pozele9adica tati ca mami nu se pricepe)

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna....am fost la ziua ANEI, foarte bine ne-am simtit, Paul a fost cam stresat (deh, prea multe fete in jurul lui , toate frumoase), si obosit! Ne-am intalnit cu prietenele noastre, ne-am bucurat de reintalnire si de momente frumoase petrecute impreuna!
Am pus pozite cu copilashi dragalashi AICI!
Sper sa va placa!!!

NOAPTE BUNA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! ANA MARIA, SA CRESTI MARE,SANATOASA,FERICITA, IUBITA SI SA AI MULT MULT NOROC IN VIATA.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Urarile mele pt ANA sunt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64509" target="_blank">AICI

Si noi ne-am distrat bine la petrecere... Am fost la inceput putin stresati ca nu mai iesisem cam de mult in lume... dar dupa un somn de mai bine de o ora... am mai chefuit si noi...

Si raportam ca azi a spart al 3lea dintisor... acesta e jos... (nu au iesit, da si cand au inceput... 9, 12, 18 dec)

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, ANA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI MEREU FERICITA!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Fetelor.. o fi ea iluzie optica... da... eu m-am topit toata. Ia uitati-va AICI cu atentie...

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput