Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
am uitat.....
La multi ani Ruxita!!
felis...mi-au dat lacrimile de bucurie!! Se vede in pozele de la kineto cat de mult a progresat Mihai! Si ce atent e! Si cum se concentreaza!! Va imbratisez .
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Sabina
felis...mi-au dat lacrimile de bucurie!! Se vede in pozele de la kineto cat de mult a progresat Mihai! Si ce atent e! Si cum se concentreaza!! Va imbratisez .
SABINA, ANDREAP... multu mult... Tocmai am terminat kineto si azi a reusit sa stea putin singurel in 4 labe fara ajutor...
... El mai isi ia pozitia de 4 labe, dar nu reuseste sa-si ridice si capul din... pamant... Zici ca face matanii... Nu am avut cu ce altceva sa compar...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
neata fetele!
Mai intervin si eu.
Sabina are dreptate. Eu v-am zis cum a fost la mine cu intarcatul dar asta nu inseamna sa va apucati acuma. Eu sunt mai "altfel" si nu-mi placea sa ma traga copilul de tricou sau sa ma strige sa-i dau tzitza plus ca se trezea de 10 ori pe noapte la supt..si de asta am intarcat-o.
Chiar daca lumea zice ca e o intamplare Denisa a racit de 3 ori timp de 2 luni de cand e intarcata, ajungand la pneumonie. Nu mi se pare o coincidenta faptul ca intr-un an cand o alaptam mi-a racit o data si dupa intarcare de 3 ori una dupa alta.
Voi faceti cum e mai bine pt bebelasi.
Sabina ce are SOfia?? din nou raceala???
Andreaa vezi cat de mult tuseste prin somn. eventual du-o la un dr. La noi a inceput cu tuse multa prin somn, dupa vreo 4 zile muci si apoi pneumonie ![]()
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
daniela_sb spune:
Felis felicitari. Ma bucur si eu pt. progresele lui Mihaita. In curand primul pas, nu?
Cecilia
pentru Alexia gimnasta!
La multi ani!
Ruxandra sa cresti sanatoasa si voioasa.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Sabina spune:
Ele, da, are ca prima data...o bronsita f urata cu secretii pana in plamani
nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar si sofia la 2 sapt dupa intarcare a facut rubeola si oreion una dupa alta(dar putea sa le faca f bine si alaptata, ca astea-s altfel de boli),dar efectiv la 2 zile dupa ce s-a terminat cu Tzitzi a facut o ciupercutza care nu a trecut decat pste 3 luni la mare...cu toate tratamentele!!!!
insa per total, pana acu la gradi, ea a racit de 2 ori mai serios si a avut o singura data 3 zile o enterocolita care s-a rezolvat doar prin regim, ca smecta si enterol le-a scuipat....
Asa ca fetele care au lapte si vor inca sa alapteze sa nu-si faca complexe si nici sa nu ia seama la ce zic udele etc.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Bobita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ele, da, are ca prima data...o bronsita f urata cu secretii pana in plamani
nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar si sofia la 2 sapt dupa intarcare a facut rubeola si oreion una dupa alta(dar putea sa le faca f bine si alaptata, ca astea-s altfel de boli),dar efectiv la 2 zile dupa ce s-a terminat cu Tzitzi a facut o ciupercutza care nu a trecut decat pste 3 luni la mare...cu toate tratamentele!!!!
insa per total, pana acu la gradi, ea a racit de 2 ori mai serios si a avut o singura data 3 zile o enterocolita care s-a rezolvat doar prin regim, ca smecta si enterol le-a scuipat....
Asa ca fetele care au lapte si vor inca sa alapteze sa nu-si faca complexe si nici sa nu ia seama la ce zic udele etc.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nu are leg cu tzitza, Amina a facut rubeola la 9 luni si sugea de 3 ori pe zi.
diana2004 spune:
Mey Andreap ,vii in Pitesti pe furis ,credeai ca nu aflam ?
La multi ani RUXI ,sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti !
Fetele ,copilul meu cred ca renunta la somnicul de dimineata ,ca doar e baiat mare de-acum .L-am tuns eu putin la spate si l-am caprit dar e tare haios asa .
Sabina spune:
bobitrule, da, la rubeola, si alte asemenea chiar n-are legatura....decat pana pe la 5,6 luni cand anticorpii de la mama se transmit la bb prin lapte.In cazul in care mama avut boala respectiva, of course:)
Sabina si
Otiliav spune:
Ruxandra, sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!
Felis, ce de vesti bune, doamne ajuta, poate pana de Craciun Mihaita incepe sa mearga de-a busilea!
Andreea, mersi de urari si drum bun!
Try, Aime, For2nity, nu ne mai spuneti nimic despre voi si puiuti?
Nu stiu altii cum sunt, dar eu intru si dimineata si seara pe la "Asteptand un ingeras ..", iar in ultimul timp au fost multe vesti bune, cel mai mult m-a impresionat o fata care dupa doua fiv-uri nereusite a ramas insarcinata natural. Oricum cred ca este foarte greu sa lupti din greu pentru un bebe si mai ales pentru cele care la un moment dat au ales sa intrerupa o sarcina sau mai multe si acum nu mai pot avea copii, foarte trist si nu doresc nimanui. De cate ori intru ma gandesc ca sunt o mamica norocoasa si ma apuc sa-mi pupacesc copila. Si chiar ma gandeam ca noi daca trecem la treaba pentru bb2, diferenta intre ei va fi de 2 ani. Deci si mamicile cu cezariana au unda verde, nu se inghesuie nimeni?
Flory si MamaluiDavid,
pentru mamicile gravidutze!
Ana deseneaza de zor si a inceput sa se catere pe scaune si canapea, nu mai spun ce viteza are la dat jos din pat, am o caprita ce mai!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
andreap spune:
Mai Diana,te sunam eu maine..normal ca vrem sa va vedem
Otilia,sa aveti petrecere frumoasa!Dupa ce se muta al meu sot la Bucuresti,sper sa pot onora toate invitatiile.....
Am si eu un caz in..famile sa zic asa,nasa mea de fapt,care incearca de ani de zile sa aiba un BBlus
..saracutii de ei!Vorba ei,nu cred ca exista femeie pe lume care a a stat mai "cracita" ca mine,controale,tratamente..nimic E drept ca are 40 ani..dar dupa o extrauterina cand i s-a extirpat singura trompa care mai functiona cat de cat,nu prea mai are sanse......Cred ca pana la urma se vor gandi la adoptie.
Va doresc la toate un We minunat si ne auzim luni
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)