Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 91

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, am fost azi la eco si dupa muuulta asteptare l-am vazut pe bebe Adica am vazut casuta lui, ca bebe e prea mic. Avem 6 saptamani fix si de emotie am uitat sa intreb cati mm are, grija mea era sa stiu daca i se vede inimioara batand. Ufffff, bine ca e bine!
Succes sa si sa auzim de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia27, felicitari!!! sarcina usoara si bb si mami sanatosi! si au am facut ISA dubla cu Moisica luna asta...si sperantele sunt mari! tu ce val ai avut? si dupa cate zile de la ISA ti-ai facut test?

Feteloooor, eu acum mi-am dat seama ca i-am cerut Mosului pt surioara mea un bb si i l-a adus...acum urmez eu, desi sunt mai mare :))
Mai vrea cineva putin optimism? Madana??

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici...veniiii.
ingerasoooo vreau si io...si..io..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

pica ma bucur ca au iesit bune
Madanooo io intru mai pe sara tarziu sa vaz daca aparusi si sa dai vestea cea buna..auzisi fatoooooo???????io ma sa fie II
sorooooooooooooo nu faci fatza? vin si io sa te ajut...la carat
alexia-iciii pe burticii..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Ma...danooooooo io te astept cu vestea buna

sorooooooooo se pare ca de vreo cateva zile nu mai nemerim aceeasi unda

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Madanaaaaaaaaaa!!!...hai cu testul ca m-astepta al meu cu "stindardul" in vint si iou sint cu pe monitor dupa tine...hai vino cu II...
Marrina....bineinteles ca ne vom bucura toate de prajiturele...
Liana ...daca eu nu reusesc sa-l mai duc putin cu zaharelul pe al meu sot,stai tu cu ochii pe Madana si strig-o si pt mine..
Simonette ai disparut scumpa?
Alexia sarcina usoara si bebic sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

picca nu e fata draga. Nu am ajuns la farmacie sa iau test pt. ca a venit al meu dupa mine shi nu am vrut sa-l agit si pe el. Am avut acasa un test de ovulatie, shi shtiam ca el confunda hormonii. Dar nu a ieshit decat o liniutza. Asa ca baubau a invins shi de data asta. Nu va faceti probleme pt. mine, sunt ok. O sa va mai povestesc shi maine ca am avut o seara de kk. E clar ca a fost 13 marti. Bina ca s-a terminat.

Noapte buna dragele mele

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

pica dute muica..nu'l lasa asa ca e "pacat" vrei sa cada "stindardul"???
lasa ca stau io si o astept...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana, Ingeras dragalashmarrinaCatty dragele mele am luat-o din nou in barba de la un amarat de test (de ovulatie e adevarat dar mi-a taiat pofta de orice alt test) dar eu tot cu fruntea shi cu nasul pe sus ma tzin, uite asa. Stati linistita ca nu am pus barbia in piept. Cand o veni shi randul meu, degeaba incerc eu sa intru in fatza nu se poate shi pace. Hai fetelor ca sunt ok, dar tot dau cateva prajituri ca-mi sunteti simpatice.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Madanooooooo te dilisi si tu muica?????
eeeeeeeeee bag seama ca se ia rau muica
pai io am facut test de ovulatie si mi'a iesit II si nu eram....pai fatoooo inca nu se stie..pana nu vin scarbele mai avem o sansa...si hai nu o mai da cu 13,marti..ca io am mare noroc in aceste zile..asa ca uite iti trimit norocul meu si ai sa vezi ca va fi bine...auzi fatooooo??????
ia vezi..ca stii ca sunt cu dupa coltz

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput