Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Am intrat si eu pe fuga, intre 2 "bagaje".Probabil ca nu voi avea acces la internet pana pe la sf lui ianuarie, dar sa nu ma uitati.

Va urez si eu sa aveti parte de un Craciun frumos care sa va aduca liniste, rabdare si intelepciune.Bebe o sa vina cand vrea Dumnezeu, asa ca intre timp sa ne bucuram de minunile pe care le avem in viata noastra!

Parca vad ca peste un an-doi o sa ne regasim la mamicile aspirante a treia oara!

Va pup cu drag pe toate.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao mamaici!
V-ati apucat de prajiturele?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Dar voi chiar faceti prajiturele.Vreau si eu o reteta din aia apetisanta

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

,

am trecut sa va salut, sa felicit noile mamici in (re)devenire si sa urez tuturor:

Sarbatori fericite si multa bafta in noul an!

Bonus: spor la facut bebei.

Cu drag,

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Asi, eu nu pot decat sa le admir pe cele care intre copil si serviciu au timp sa pregateasca si prajituri... Eu imi fac cu greu timp sa merg la magazin, sa le cumpar gata preparate.

In cazul in care nu mai am ocazia sa va scriu zilele urmatoare, va doresc tuturor un Craciun luminat, alaturi de cei dragi, iar Noul An sa va aduca mult noroc, sanatate si numai impliniri.

La multi ani!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fie ca magia noptii sfinte a Craciunului sa va aduca liniste,caldura si multa dragoste in suflet......Craciun fericit!

.....................VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!

............VA IUBESC !!!si sper din tot sufletul ca in noul an visul sa vi se implineasca..iar pe tine asi te iube din tot sufletzelul meu de drak..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Multumesc pt urari,dar eu ma simt aiurea..balonata si nervoasa!Deja obosesc f repede..tot nu mi-am facut testul dar ma simt deja gravida...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Mia cred si eu ca in curand vei fi pe listuta cu dar fa odata testul ala ca eu mor de nerabdare!
LianaCe imi place cand primesc declaratii de dragoste

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi ..am retinut..ai sa mai primesti

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dragele mele,

Fie ca de Craciun toate dorintele sa vi se implineasca si 2006 sa va aduca toate bogatiile sufletesti si materiale pe care le meritati!

De aceste sarbatori va urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa primiti cadourile pe care le doriti, sa va bucurati de iarna, de vacanta.... si de cei dragi.

Sarbatori fericite!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput