Mamici din Brasov
Hello fetelor,
Este cineva din Brasov? Poate ar fii interesant de schimbat informatii despre doctori, cabinete medicale si laboratoare de analiza, magazine de haine pentru gravide din Brasov.
Eu tocmai am facut niste analize Anti Toxoplasma IgM si IgG si am constatat ca nu orice laborator din Brasov face aceste analize, costa destul de mult si dureaza mai mult de 2 saptamani pana vin rezultatele. Daca aveti nevoie de asa ceva mergeti din timp si incercati sa obtineti tirimitere pe baza careia se poate compensa de CAS. sper sa va ajute aceste informatii si sper sa aveti si altele utile.
Am vazut pe acest forul de asemenea un subiect despre doctorii de care sa ne ferim dar cele mai multe sunt din Bucuresti, la fel si informatii despre magazine de produse specifice.
ILDY
ildy
Raspunsuri
ralirali spune:
Buna Ildy si bun venit in randul mamicilor in devenire
.
Suntem multe mamici din Brasov si sunt sigura ca ne putem ajuta reciproc cu info legate la medici si magazine sau orice alte info referitoare la sarcina.
Eu pana acum mi-am facut toate analizele la PRD pe Livada Vulturului si am fost foarte multumita, dar sincer nu stiu exact ce fel de analize mi-a cerut medicul...am facut ce mi s-a spus
.
Eu as putea, cred, in schimb, sa te ajut cu informatii legate de medici deoarece am destul de multe antecedente si am fost pe la multi medici si am stat destul de mult prin spital sa aud "barfele de rigoare". Eu acum sunt la Dr. Podasca si sunt foarte foarte multumita de el.
De magazine...cel mai mult mi-a placut cel de pe Republicii, este intr-un gang, dar nu mi-am mai luat de ceva vreme haine si acum nu mai prea am nevoie pentru ca suntem pe ultima suta
.
Tu in ce saptamana esti? La ce medic esti? Te asteptam cu mai multe detalii.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
mami2002 spune:
Si eu merg la d-l dr. Podasca. Am 17 saptamani si pare a fi baietel. Mai am o fetita de 3 ani. De ce l-ai ales pe acest medic, ralirali? Spuneai ca stii cate ceva despre medici. Eu l-am ales pentru ca el era de garda cand am nascut fetita si el m-a consultat atunci, desi dupa aceea a venit medicul meu de atunci si pentru ca mi-a spus o mamica care a nascut de curand ca se purta amabil, politicos, cu respect cu pacientele. Nu stiu prea multe despre experienta profesionala a lui, dar cred ca e OK.
Va doresc sarcina usoara!
Maria28 spune:
Buna Ildy si bine ai venit pe DC !Eu am facut analizele numai la PDR de pe Livada Vulturului si am facut toate analizele mentionate pe trimitere de medicul meu de familie .Am optat pentru un medic ginecolog de care am auzit numai lucruri bune ,Tudorache .De intrat pe la magazine nu am intrat decat la magazine cu articole pentru copii!Dupa cum a scris si Ralu despre Podasca am auzit deasemenea numai lucruri bune
,cumnata mea a nascut cu el si alte 3 colege ale mele ,in cazul in care te decizi sa stii ca e un om de exceptie ,numai ca eu prefer o femeie
te asteptam cu noutati despre tine si bebe ,pupici 
29+
ildyqo spune:
Hello Fetelor,
ma bucur sa vad ca suntem mai multe din Brasov si ca mi-ati raspuns asa de repede.
Noi (eu si celula bebe - asa am numit-o de cand doar speram sa fie acolo o celula mica mica care se va face
) am intrat in saptamana a 14-a. ieri am fost la ecograf la Dumitrache si a calculat varsta dupa marimea capusorului si a dat exact cu data calculata de mine.
de doctorita Dumitrache pana acuma am doar parere buna si tot ce am auzit e de bine, este cineva de alta parere? singura problema cu ea este ca programarile la un consult se fac cu 3 luni inainte dar cand m-am dus si am spus ca sunt gravida m-a primit si fara programare. Inca de atunci vroiam sa propun acest subiect deoarece chiar ma gandeam la cine sa ma duc daca nu ajung la Dumitrache. (eu de ani de zile m-am dus la ea dar nu eram stresata de timp asa ca asteptam la programare).
Cu analizele nu sunt foarte incantata. Am facut niste analize la Biosan si altele la PDR dar peste tot am stat la niste cozi de ore. Nu stiu de ce sunt asa ghinionista. ![]()
Bebeii vostrii cat de mari sunt? Ralu am inteles ca esti pe ultima suta - 36 sapt. Cum e? e fetita daca am inteles bine. si tu maria? in ce luna esti? am vazut ecograful de la 19 saptamani. e mai mare? si ai aflat ce e?
ildy
ralirali spune:
Hehe, iata inca o burtica noua..bun venit mami2002
si sa iti traiasca fetita si bebele din buritca sa creasca mare si sanatos.
Eu pe dr Podasca l-am ales pentru ca din tot ce am auzit si in spital si de la prietenele care au nascut cu el ese foarte atent, interesat si e un bun preofesionist. Eu am avut toata sarcina contractii si pericol sa pierd bebele, iar el m-a ajutat foarte mult si a intervenit intotdeauna la timp cu tratament si cele necesare...nu a contat la ce ora l-am sunat.
Ildy, si de Dumitrache am auzit numai de bine, dar stiu ce e ff aglomerata si stiu ca are o obsesie cu implicarea tatilor in sarcina, ii place sa mergi cu taticul la fiecare control.
Eu am intrat acum in luna a noua si pot sa spun ca pentru mine ultima perioad a fost cea mai frumoasa din sarcina..fara contractii si stres ca se poate intampla ceva rau...parca sa vrea sa mai dureze
. Am aflat ca este fetita la eco de 15 saptamani, dar atunci cu rezerve, mi s-a confirmat la 19 saptamani, iar ce ai vazut la pozele mele sunt eco 3D facute la Sibiu(pentru ca in Brasov nu am gasit 3D si am avut ocazia sa fiu fac la Sibiu) la 24 de saptamani.
Pupici la toate burticile din Brasov
si bebei voinici.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Oana_B spune:
Exista un subiect cu brasovence aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55261
Pentru informatii locale continuati acolo, va rog
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!