Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mei, mei ce subiect am gasit si noi.
Moni mai ai conta? Cred ca nu ai sa scapi in veci de ea.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai da ce cotoceala pe aici, auzi tu sa inscriem mitele la mamici de aug- sept.

Ursulica, pai astia daca descid meil-ul o sa se sperie si o sa ma considere traficanta de ...carne vie si cine stie pe unde oi ajunge acum in prag de Craciun si si bortoasa pe deasupra. Mai bine contramandez totul cu Denisa sa nu o bag si pe ea in probleme...

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FEtele eu m-am si dezechipat,m-am cremalit si plec la culcare pana nu trezesc iar bebeblina ...ca noptile trecute...si dup-aia nu mai pot adormi de antrenamentele ei!
Ca la ce subiect ati ajuns in curand o sa incep s-o zgaltai!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna Monica si tie Irina daca o tai si tu, iar tie Florini o zi plina de bucurii.
Eu mai bantui pe aici putin.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

FLORININI vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica noapte buna te inteleg ca e traziu la voi e 02 dimineata . Sieu am uitat sa va zic ca maine merg la analizele de sange si l_a alta ceva gen lama cred de luat vaginal la labortaor si inca nu imi vine sa cred ca tre sa merg sa ma mai dezbrac si pe la un laborator so pe frigul asta. Plus ca nu mi_a mai luat niciodata . Cine stie cum o fi ? E pentru strptococul ala B sau ceva de genul asta.
Care stie cum e procedura?
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA ...si tie la fel

Mergi la inceput

Noapte buna MOni ai grija sa nu fie prea alunecos acum daca tot te-ai cremuit.
Ursulica cred ca e cam la spartul gastii si ne-am cam dezumflat...de vorbe...ca de altceva mai suferim inca fiecare pana cand om vedea. Dute si tu la culcare sa culci bebelusul ca dupa ce vine o sa vrem sa dormim si om vedea noi pe mama lui ala uratu, da atunci o fi prea tarziu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

IRINA ACU" FACIla ?
Am plecat fetle v-am pupat!
Mutati si voi schimbul asta 2 cu vreo 2 h mai devreme...

Mergi la inceput

Irina eu ma duc joi la ...cautat de streptococ B, asa ca nu stiu cum e, dar o sa ne spui tu maine seara cu siguranta.

Moni mersi de urari, sper sa dorm si eu in noaptea asta si sa scap de cosmarusi...

Mergi la inceput