Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
nu ma pot abtine...Coco, mooooooooooor dupa poza in care Vladut are caciulta pe cap si ii ies zulufii in fata, pe frunte! 
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Hm, d ce sunt barbatii mai fericiti decat femeile?
Isi pastreaza numele de familie. Garajul e al lor. Ciocolata e doar o
alta
gustare. Pot deveni presedinti de stat. Nu sunt niciodata gravizi. Pot
purta
orice tricou la plaja. Pot sa nu poarte nici un tricou la plaja.
Mecanicii
le spun tot timpul diagnosticul corect al vehiculului. Nu trebuie sa
conduca
inca 10 km pana la toaleta urmatoarei benzinarii pt cea in care tocmai
au
intrat e "câh". Aceeasi munca, bani mai multi. Ridurile sporesc
farmecul.
Rochia de mireasa n-spe milioane, costumul de inchiriat 100$. Cei cu
care
vorbesc nu se uita la pieptul unui barbat. O ragaiala este practic
anticipata de ceilalti. Pantofii noi nu rod, bat, strang picioarele. O
singura stare de spirit toata ziua. Orice conversatie telefonica se
termina
in maxim 30 sec. O vacanta de o saptamana necesita o singura valiza.
Pot sa
isi deschida orice borcan. Sunt admirati pentru orice infim gest ca "le
pasa". Daca cineva nu ii invita la o petrecere, raman in continuare
prieteni. Lenjeria intima costa 200.000 (baxul de 20 de bucati). 3
perechi
de pantofi sunt mai mult decat suficienti. Nu pot distinge hainele
sifonate.
Orice componenta a fetei isi pastreaza culoarea originala. Frizura
poate
rezista ani de zile. Nu trebuie sa se barbiereasca decat pe fata si
gat. Pot
sa se joace toata viata. Nu isi fac probleme pentru kilogramul de
grasime
depus in vreo parte a corpului. Pot purta pantaloni scurti oricum ar
arata
picioarele. Pot sa isi taie unghiile cu un briceag. Pot sa isi lase
mustata
daca vor. Pot face cumparaturi pentru toti prietenii in Ajun in maxim
jumatate de ora.
Cristina si
dariaevelin spune:
Este foarte placut sa descoperim partea pozitiva a
tuturor lucrurilor negative, pe care nu le putem
intotdeauna controla. Prin urmare eu unul sint
recunoscator ...
Sotului care sforaie toata noaptea,
Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !
Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa
spele vasele,
Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
Impozitelor pe care le platesc,
Pentru ca inseamna ca sunt angajat.
Murdariei de curatat dupa o petrecere,
Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte,
Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca,
Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care
trebuiesc spalate,
Pentru ca inseamna ca am o locuinta.
Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le
aud,
Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului.
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul
parcarii,
Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost
binecuvantat cu un mijloc de transport.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,
Pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat,
Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei
zile,
Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din
greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,
Pentru ca inseamna ca sunt viu.
Faptului ca toate merg din ce in ce mai prost
Pentru ca daca toate mergeau perfect, eu nu mai avem
ce sa fac
SI, IN SFARSIT, ... pentru prea multe e-mail-uri,
Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la
mine
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
ellinia spune:
Daria, super
, bine ai facut sa ne amintesti ca trebuie sa fim optimiste!
Cristina si
coco spune:
Fetelor-va multumim
1 Intr-adevar Ellinia- toti cu care ne intalnim imi zic: e fata?? chiar dc. e in albstru, ca dc. e in rosu sunt siguri din cauza parului! Da, seamana si cu mine (la par
), dar are multe de la socrul meu!
Ellinia -voiam sa te intreb- Stef a facut febra? mai are petele acelea? poate e doar o alergie (la unt)! Si ai grija cu Domestos-ul care contine clor- eu am alergie f. urata la clor - dr. mi-a zis clar sa nu mai folosesc-dar cine sa frece baia cum trebe'?! Si ma apuca o tuse nasoala , dupa bronsita am ramas cu o sensibilitate a cailor respiratorii! Incearca sa faci curat cand doarme Stef in alta camera! Cred ca e groaznic de una singura! Eu nu ma descurc!
Poate gresesc eu- eu nu-i mai dau unt de cam multisor timp- in legume ii pun ulei de masline! Pt. ca untul de multe ori mi se pare naspa, chiar proaspat cumparat! Voi chiar le dati?
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
ako spune:
buna mamicutzelor si puiutzilor vostri,
sa zic ca m'am linistit si eu o secunda, timp in care sa va dau raportul....:)
in sfarsit ne'am mutat si noi, pamatufii mei isi au propria camera, in care dorm singurei noaptea... pereti portocalii, galbeni... manca m la fel de bine, cu dintzisorii stam bine, rares - 4, darian 3...aproape nici nu stiu cand le'au iesit, nu au marait mai mult decat de obicei...
azi dimineata le'am facut vaccinul anti-rujeola. comportament mai mult demn decat credeam eu.... cica rares are 10 kile 400 si 75 cm, darian - 10 kile si 74 cm, iar mama lor, adikatelea subsemnata vreo 54 la 1, 80 m....unii se indolofanesc, altii se subtiaza...:))
au picat ambii din patul mare, pe rand, evident...iar darian a escaladat si tzarcul...aventurier...se ridica in picioruse amandoi, si chiar fac pasi....baita am transformat'o in dus, le place la nebunie...
fetelor, chiar...le'ati luat pre-mergator...parca as sari etapa asta. am inteles ca nemtii sunt impotriva total...ce spuneti? voi cum procedati????
fier le dau de vreo 2 luni, cate 3 picaturi zilnic...voi cum faceti???
multzam anticipat pt. raspunsuri...:)
tzukuri pe nasukurile mininunilor voastre
ako & darian + rares
ellinia spune:
Coco, am stat si m-am gandit la faza cu untul...Stiu ca alimentele nu trebuie lasate sa se raceasca, respctiv incalzeasca la temperatura camerei pentru ca se pot altera foarte usor. Dar cum alta posibilitate nu am,eu lasam untul cam o ora in bucatarie, inainte de masa (acum ma gandeesc,
ca puteam sa iau numai o bucatica si pachetul sa-l tin numai in frigider). Iti dai seama ca era impecabil ca aspect altfel nu i-as fi dat, dar mai stii? Febra nu a facut, a fost mai fierbinte in ziua precedenta dar n-avea decat 37. A doua zi am vazut petele, vreo 2. Au disparut intre timp...sa ma mai uit acum, cand il schimb.
Cu treaba e super nasol. Inainte cand dormea el faceam totul dar acum doarme iepureste, si o frunza cazand daca aude se trezeste, si plus de asta sare din pat. Se trezeste, nu zice nimic, si tusti din pat, evident in cap! Patul e foarte inalt si nu-l pot invata sa se dea jos singur. De pe canapele se da jos singur (mai ia cate un fund de pamant ca na, asa-i la inceput). Asa ca e musai cand e el treaz!
Ako, si eu am zis ca nu am sa-l pun in premergator dar nu am avut incotro...In tarc sta foarte putin, cam 20 min, jumate de ora, pe jos trebuie sa stau mereu in spatele lui, asa ca atunci cand am ceva urgent de facut, sau mancare, etc, il pun in premergator. Eu de abia ma descurc cu unul...tu cum faci cu doi?
V-am pupat!
Cristina si
ako spune:
ellinia....hm, nu prea stiu cum e cu un singur pamatuf. m'am trezit cu doi si sincera sa fiu, nu prea imi imaginez viata altfel. ce'i drept, stau foarte putin timp cu ei. lucru pe care nu mi'l voi ierta nici viata asta, nici in urmatoarele...:) in ultimul timp, am ajunsa, seara tarziu de la job, chiar pe la orele 23. ne intalneam, insa, in fiecare dimineatza, cand ii schimb si le dau lapticul...si sambetele si duminicile.
incearca sa inlocuiesti untul cu uleiul de masline. iar asa zisele pete rosii pot iesi de la prea multa caldurica...daca dispar rapid nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...
ako&darian+rares
andira spune:
Brien, Rares si Vlad - La Multi Ani si multi
!!
Noi uram cu intarziere, dar in weekend nu mai apuc sa intru.
De ieri eu cu pishcotzel ne-am mutat la bunici. Am dat cu solutie antimucegai in casa, si trazneste casa a clor. Am incercat sa ma feresc cat pot sa nu stau in miros (in sufragerie n-am dat), dar tot am dat de el...Sper sa nu fie vreo problema, o sa-mi intreb medicul..
Si pt ca mi-a fost frica sa dorm asa, am luat piciul si ne-am mutat la bunici pt 2 zile, pana mai iese mirosul.
Dar solutia e beton! Doar am pulverizat, am lasat sa se usuce, si nici macar nu se mai vedea urma! Fara sa stergem, fara sa spalam, nimic! Foarte incantati am fost, acum sper sa si tina.
Rrox - si mi-e mi-a spus un dr acum un an, de fapt in martie anul trecut ca am un inceput de artroza.
Si am facut si un Diprophos atunci. Dupa care in iulie am ramas insarcinata. Mi-am adus aminte dupa ceva timp si nici n-am indraznit sa-i mai spun doctorului.
Si n-am mai fost la control de atunci, dar cred ca ar tr sa ma duc. Pe mine ma dor umerii - articulatiile.
Revin
Irina, piticul meu drag
andrruzza spune:
andira, thx!
fetelor, sunt varza
dupa doua nopti in care am adormit dupa ora 6 dimineata(Rares s-a culcat la 3. Nu mai pot sa dorm noaptea, asta-mi mai tre' insomnii. Ziua nu prea am cum sa dorm, cand doarme el la pranz tre' sa-i pregatesc mancarica.
Sambata dimineata l-am trezit la 9, dupa doar 6 ore de somn si ....statea in fundulet in patutz si dormea. Aseara s-a culcat la 21 pana la 1, apoi pauza pana la 3:30. Nu mai stiu ce sa fac
Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"