Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
zapacila spune:
Bebele meu are deja 5 saptamani si are deja 61 cm si 5kg. Mai sunt mamici pe aici cu baietei atat de lungi???? Oare cat mai creste???
monet spune:
anda, bine ai revenit acasa cu bebe nichita! sa vii sa ne povestesti ca m-ai facut curioasa cum ai zis c-a fost spectaculoasa nasterea:). pupici.
bic, mai copila, tu visezi supernatural!:) si zi, chiar maya era sora geamana a smarandei? ce m-am distrat cind am citit. dar totusi parea ca a fost cam cosmar visul tau................ si mai era si lavi02 care nu-s' ce facea p-acolo.... glumesc!:) si eu o iubesc pe lavi02 ca toate cele de aici.
, lavi02.
vai, ce sentiment bun tre' sa te treaca, bic, s-o vezi pe sma ca sta cumintica si-si vede de-ale ei. si tie, o
. hai, hai, nu te plinge de grasimi, alaptatul arde asa bine caloriile, voi toate o sa fiti silfide urgent! mai degraba io ar trebui sa ma pling.... la suptul subtire pe care-l face maya, mai slabesc eu cind o face plopu' pere...............:)
tweety, felicitari pentru bebe! sanatate!
fetele care se pregatesc: alexandrina, tania, meems, ilenutza, leea, maria si restul burticutelor, va tinem pumnii!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
alexandrina spune:
quote:Ce face forumul asta din oameni...
Originally posted by Bic
[...] Si seamana teribil cu.... de fapt nu semana.... ERA Maya a lui Monet!
Lavi02,erai si tu pe-acolo prin vis, da' nu-s ce faceai.
quote:Fetele care se pregatesc de ce anume? Poate de sarbatori...
Originally posted by monet
fetele care se pregatesc: alexandrina, tania, meems, ilenutza, leea, maria si restul burticutelor, va tinem pumnii!
40s fix fix
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
silvia_d spune:
Fetele,in leg.cu sanul dureros,NU E DE GLUMA,cum a zis si Lavi02-Muls Urgent!!!
Va spuneam de sanul drept,dureros si-acum la 12 zile de la nastere-ei bine,copilul face 99 % din treaba:era un canal vizibil infundat pe mamelon,ca o pata galbuie tare; ei,acolo,dedesubt se forma lapte dar nu si reusea sa iasa,si la san cand il puneam pe Stefanel,imi venea sa urlu,deja ma gandeam cu groaza la urmatorul alaptat,cand tb.sa-i dau tzitzi dreapta!
Ei,si bebe,cu saliva lui,si cu efort,saracu'-a reusit sa desfunde canalul ala tare de pe mamelon-fetelor,dupa ce-am dat la o parte crusta aia cu mana,a tasnit laptele pur si simplu,eu nu faceam nici o manevra,pur si simplu stateam cu sanul in jos-si curgea din canalul ala!!! Si de-atunci nu mai m-a durut! De-aia-i buna si o pompa;daca bbe n-are putere,neaparat tb.sa mulgeti,nu stati asha!!!
Mulsul e singura solutie.
Mama a facut mastita si s-a operat,a facut infectie pe un canal dintr-asta nedesfundat!Saracele,pe mamele noastre nu le-nvata nimeni ce sa faca,iar pompe-nici pomeneala!
Pupicei
PS Tot nu stiu sa-l ragai bine pe Stefanel;Mai m-a ajutat Cristina cu sfaturi pe msg,dar o astept pe pediatra,poate imi arata ea live...
cristinamh spune:
uite ce ziceam aseara, a rasarit prima floricica.... ma fetele, sunteti cu rosu pe lista, ia treceti la treaba!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
catutza spune:
Neata!Eu ieri am fost in Titan sa-i fac gauri in urechiuse micutei mele
surprinzator nu a plans asa de rau cum ma asteptam eu!Cand am ajuns acolo ea dormea (doamna de acolo nu a vrut sa-i faca daca doarme) asa ca am trezit-o si a inceput sa planga ca sa suparat dar dupa ce i-a facut gauri in 5 minute a adormit la loc!M-am mirat, pentru ca ea acasa plange pana se invineteste uneori!Acum arata si ea a fetita mancaoar mama pe ea!!! Cand a fost cutremurul noi eram in Cora si nu am simtit ce bine!Ca daca eram acasa azi nu mai stateam singura cu ea in casa.
Felicia ai dreptate e o pufoasa!
Catutza si
Bianca Maria
catutza spune:
Am uitat sa va spun...dupa plimbarea de ieri mi-a dormit de la 00,15 pana la 8,30!M-am speriat destul de rau ca ce o fi cu ea de doarme asa de mult...si de la 6,30 am stat treaza si am urmarit-o si am tresarit la fiecare miscare a iei!Acum doarme iar de la 9 sa vezi apoi ce ma joaca cum vrea ea
!
Catutza si
Bianca Maria
catutza spune:
Am uitat sa va spun...dupa plimbarea de ieri mi-a dormit de la 00,15 pana la 8,30!M-am speriat destul de rau ca ce o fi cu ea de doarme asa de mult...si de la 6,30 am stat treaza si am urmarit-o si am tresarit la fiecare miscare a iei!Acum doarme iar de la 9 sa vezi apoi ce ma joaca cum vrea ea
!
Catutza si
Bianca Maria
tania-z spune:
Uite-asa de "rosii" ce suntem, am aparut si eu ca a doua floricica
. Ma trezesc cu draci dimineata, ca nimic-nimic. De ieri am terminat-o si cu dopul (s-a epuizat si el, saracul, dupa atatea zile) si dorm tot iepureste, doar-doar oi simti ceva. Si uite-asa se face dimineatza si eu tot
sunt, cu burta la inaltime si plina de alta energie dacat aia de a naste. Ce copii puturosi - astia de mijlocul lui decembrie!
Alexandrina si eu voi scrie maine 40 fix-fix!! dar ziceam ca ai prioritate si cred ca BB Stefan stie si el si isi tot spune: da de ce eu primul, ca uite, mai sunt si altii inaintea mea!
. Pana una-alta, vorba ta, ne pregatim de Sarbatori, ca in rest, de ce sa te mai pregatesti? Bagajul meu, daca ar fi fost planta, ar fi avut deja niste radacini lungi-lungi dupa usa, acolo unde sta de ceva vreme.
Pupici si stati pe aproape! ![]()
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+
Varsta BB Stefan
Poze
ilenutza spune:

Neata, neata!!!!!!!
Eu iar am cam incurcat cate saptamani am,EU cred ca am intrat in 40!Dar dupa un calcul pe un site pe internet as intra in 41!!!!Vad ca Alexandrina a intrat si ea azi in 40 desi DPN-ul ei este 13.12.2005!
Ma las pagubasa!!!!
Voi v-ati trezit vreodata dimineata cu senzatia ca nu mai aveti burta + copil acolo?De ex. mie azi dimineata mi s-a parut ca mi s-a micsorat burta?Ce o fi asta , paranoia?
In alta ordine de idei , ieri am bantuit prin mol vreo trei ore, azi imi vine manichiurista si apoi ma duc la coafor!E taaaare greu!![]()
ANDA, bine ai revenit acasa!Vreau si eu amanunte, dar frumoase nu urate!Sa nu ma sperii prea tare.Si detalii cu privire la spital si personal, cand ai timp!
!
Ilenutza,
, 40,