Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Bebele meu are deja 5 saptamani si are deja 61 cm si 5kg. Mai sunt mamici pe aici cu baietei atat de lungi???? Oare cat mai creste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, bine ai revenit acasa cu bebe nichita! sa vii sa ne povestesti ca m-ai facut curioasa cum ai zis c-a fost spectaculoasa nasterea:). pupici.

bic, mai copila, tu visezi supernatural!:) si zi, chiar maya era sora geamana a smarandei? ce m-am distrat cind am citit. dar totusi parea ca a fost cam cosmar visul tau................ si mai era si lavi02 care nu-s' ce facea p-acolo.... glumesc!:) si eu o iubesc pe lavi02 ca toate cele de aici. , lavi02.
vai, ce sentiment bun tre' sa te treaca, bic, s-o vezi pe sma ca sta cumintica si-si vede de-ale ei. si tie, o . hai, hai, nu te plinge de grasimi, alaptatul arde asa bine caloriile, voi toate o sa fiti silfide urgent! mai degraba io ar trebui sa ma pling.... la suptul subtire pe care-l face maya, mai slabesc eu cind o face plopu' pere...............:)

tweety, felicitari pentru bebe! sanatate!

fetele care se pregatesc: alexandrina, tania, meems, ilenutza, leea, maria si restul burticutelor, va tinem pumnii!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by Bic
[...] Si seamana teribil cu.... de fapt nu semana.... ERA Maya a lui Monet!
Lavi02,erai si tu pe-acolo prin vis, da' nu-s ce faceai.

Ce face forumul asta din oameni...

quote:
Originally posted by monet
fetele care se pregatesc: alexandrina, tania, meems, ilenutza, leea, maria si restul burticutelor, va tinem pumnii!

Fetele care se pregatesc de ce anume? Poate de sarbatori...

40s fix fix

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Fetele,in leg.cu sanul dureros,NU E DE GLUMA,cum a zis si Lavi02-Muls Urgent!!!
Va spuneam de sanul drept,dureros si-acum la 12 zile de la nastere-ei bine,copilul face 99 % din treaba:era un canal vizibil infundat pe mamelon,ca o pata galbuie tare; ei,acolo,dedesubt se forma lapte dar nu si reusea sa iasa,si la san cand il puneam pe Stefanel,imi venea sa urlu,deja ma gandeam cu groaza la urmatorul alaptat,cand tb.sa-i dau tzitzi dreapta!
Ei,si bebe,cu saliva lui,si cu efort,saracu'-a reusit sa desfunde canalul ala tare de pe mamelon-fetelor,dupa ce-am dat la o parte crusta aia cu mana,a tasnit laptele pur si simplu,eu nu faceam nici o manevra,pur si simplu stateam cu sanul in jos-si curgea din canalul ala!!! Si de-atunci nu mai m-a durut! De-aia-i buna si o pompa;daca bbe n-are putere,neaparat tb.sa mulgeti,nu stati asha!!!
Mulsul e singura solutie.
Mama a facut mastita si s-a operat,a facut infectie pe un canal dintr-asta nedesfundat!Saracele,pe mamele noastre nu le-nvata nimeni ce sa faca,iar pompe-nici pomeneala!
Pupicei

PS Tot nu stiu sa-l ragai bine pe Stefanel;Mai m-a ajutat Cristina cu sfaturi pe msg,dar o astept pe pediatra,poate imi arata ea live...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ce ziceam aseara, a rasarit prima floricica.... ma fetele, sunteti cu rosu pe lista, ia treceti la treaba!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata!Eu ieri am fost in Titan sa-i fac gauri in urechiuse micutei mele surprinzator nu a plans asa de rau cum ma asteptam eu!Cand am ajuns acolo ea dormea (doamna de acolo nu a vrut sa-i faca daca doarme) asa ca am trezit-o si a inceput sa planga ca sa suparat dar dupa ce i-a facut gauri in 5 minute a adormit la loc!M-am mirat, pentru ca ea acasa plange pana se invineteste uneori!Acum arata si ea a fetita mancaoar mama pe ea!!! Cand a fost cutremurul noi eram in Cora si nu am simtit ce bine!Ca daca eram acasa azi nu mai stateam singura cu ea in casa.
Felicia ai dreptate e o pufoasa!
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun...dupa plimbarea de ieri mi-a dormit de la 00,15 pana la 8,30!M-am speriat destul de rau ca ce o fi cu ea de doarme asa de mult...si de la 6,30 am stat treaza si am urmarit-o si am tresarit la fiecare miscare a iei!Acum doarme iar de la 9 sa vezi apoi ce ma joaca cum vrea ea !
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun...dupa plimbarea de ieri mi-a dormit de la 00,15 pana la 8,30!M-am speriat destul de rau ca ce o fi cu ea de doarme asa de mult...si de la 6,30 am stat treaza si am urmarit-o si am tresarit la fiecare miscare a iei!Acum doarme iar de la 9 sa vezi apoi ce ma joaca cum vrea ea !
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Uite-asa de "rosii" ce suntem, am aparut si eu ca a doua floricica . Ma trezesc cu draci dimineata, ca nimic-nimic. De ieri am terminat-o si cu dopul (s-a epuizat si el, saracul, dupa atatea zile) si dorm tot iepureste, doar-doar oi simti ceva. Si uite-asa se face dimineatza si eu tot sunt, cu burta la inaltime si plina de alta energie dacat aia de a naste. Ce copii puturosi - astia de mijlocul lui decembrie!

Alexandrina si eu voi scrie maine 40 fix-fix!! dar ziceam ca ai prioritate si cred ca BB Stefan stie si el si isi tot spune: da de ce eu primul, ca uite, mai sunt si altii inaintea mea!. Pana una-alta, vorba ta, ne pregatim de Sarbatori, ca in rest, de ce sa te mai pregatesti? Bagajul meu, daca ar fi fost planta, ar fi avut deja niste radacini lungi-lungi dupa usa, acolo unde sta de ceva vreme.

Pupici si stati pe aproape!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata, neata!!!!!!!

Eu iar am cam incurcat cate saptamani am,EU cred ca am intrat in 40!Dar dupa un calcul pe un site pe internet as intra in 41!!!!Vad ca Alexandrina a intrat si ea azi in 40 desi DPN-ul ei este 13.12.2005!
Ma las pagubasa!!!!

Voi v-ati trezit vreodata dimineata cu senzatia ca nu mai aveti burta + copil acolo?De ex. mie azi dimineata mi s-a parut ca mi s-a micsorat burta?Ce o fi asta , paranoia?

In alta ordine de idei , ieri am bantuit prin mol vreo trei ore, azi imi vine manichiurista si apoi ma duc la coafor!E taaaare greu!

ANDA, bine ai revenit acasa!Vreau si eu amanunte, dar frumoase nu urate!Sa nu ma sperii prea tare.Si detalii cu privire la spital si personal, cand ai timp!!

Ilenutza, , 40,

Mergi la inceput