Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Ma bag si eu in vorba la spartul targului.
Liana, despre cate zile de abstinenta este bine sa lasi inainte de spermograma scrie un rapuns dr.T unei tipe, nu mai stiu in ce pagina, cum ca nu conteaza. Si anume, daca spermograma este buna, si nr. e mare si motilitatea de asemeni, inseamna ca respectivul barbat reactioneaza bine la pauze mari, insasi mortilitatea aratand ca ei sunt vii ( miscare de inaintare). Deci nici o problema in sensul asta, nu-ti fa griji. Eu sunt pacienta dr.T si l-am intrebat dupa ce am vazut niste discutii pe acest forum, pentru ca spermograma pe care o aveam se intamplase sa o facem dupa 3 saptamani de abstinenta, iar dr.T mi-a confirmat ca nu conteaza lucrul asta, si ca sunt mai multe elemente in spermograma din care sa-si dea seama de calitatea spermatozoizilor gasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am facut ieri si ISA 2 (deci a fost dubla). Am avut scor cervical 10-11, iar spermograma arata mult mai bine decat cu o zi in urma....asa ca, fetelor, in cazul meu äbstinenta 3-4 zile si bautura nu"este apa de ploaie...pt ca vineri a baut si a fumat, iar sambata a avut 46mil A+B...Prima ISA la spital, a doua la cabinet. M-au durut putin ovarele, dar dupa aceea, Moisa mi-a zis ca-i ok, semn ca am ovulat.
Mi-a dat Utrogestan si fac test...in z de Craciun:) poate Dzeu ma va ajuta!
Daca nu va fi sarcina, luna viit merg pe CM natural, fara stimulare, si ma programeaza la HSG. Dozarile hormonale sunt"ff bune, a zis ca sunt "ca o floare" :)) draguta incurajare...am mai facut si sex dupa...cica sansele cresc #61514;
Gabiu, da, se sparg pe rand si era pacat sa ratam vreun folicul...de-asta ea recomanda inseminare dubla in cazul in care sunt mai multi foliculi dominanti.
Cat despre fibrom, unul zice ca e, altul ca nu-i...o sa cer probabil si o a treia parere #61516;
Acum asteptam. Vreau sa va spun ca sunt f linistita, ca daca nu e acum, poate o sa fie in ian...

Va pup mult si va doresc multa bafta!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multumesc fetele mele scumpe ca mi-ati tinut pumnisorii pentru azi la eco...

Oltencuto, pentru cadoul minunat...ne-a facut sa visam pentru o clipa la magia Sarbatorilor si a povestilor din copilarie...

Gabiu, ma pui pe ganduri...
Pai mai fetelor, sa va explic, prima spermograma facuta de sot, anul trecut, a fost dupa mai bine de 3 saptamani de abstinenta (caci pe vremea aia eram muuult mai nestiutori in ale infertilitatii, ca sa nu zic mai) si a iesit...culmea, PERFECTA! Ce-i drept a fost facuta la Medsana, unde stim foarte bine ca excelent inseamna binisor iar rau inseamna dezastru... Si totusi...T. stie el ce stie...

Simo, sper sa-ti rezolvi cu bine problemele si sa te intorci in mijlocul nostru, ca tare ne-ai mai lipsit...

MOana, tu ce mai faci, esti bine? te asteptam pe aici sa ne inveselesti cu o vorbulita de duh, eu una simt nevoia, ca mi-s tare amarata...

Sa va zic si vestea minunata...T. a zis ca nu a crescut cum trebuie foliculul...stiam eu ce stiam, intuitia mea nu da gres. Deci: ziua 12-a, endo 7,9 mm si un folicul stanga de 15 mm (cu indulgenta!). Cam nasol, nu? avand in vedere ca teoretic maine ovulez...Asta daca nu cumva ovulatia mea s-a gandit sa vina luna asta mult mai tarziu ca de obicei (as vrea eu)
M-a chemat din nou marti, ziua 14...dar deja nu-mi mai fac sperante luna asta, ca n-am chef sa la soricei tocmai de Craciun...

Va pupicesc cu mult drag pe toate, chiar daca nu v-am mai scris de mult, sa stiti ca am cate un gand bun pentru fiecare in parte!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ingeras, multa bafta la ISA, tin pumnii sa fie bebe chiar acum in luna Sarbatorilor...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Amely - fata si nu dispera, ca nu se stie ce-ti aduce !
Gabiu - esti mare fata draga...nu de alta dar dupa ce am citit raspunsul tau, mi-am amintit ca atunci, la mine punandu-se problema la congelat, asta era mai important...si multe zile de pauza nu erau bine venite! Plus ca teoria, ca si practica s-a dovedit: am avut apoi 5 zile pauza, cantitate cat pentru 4 inseminari si la dezghetat s-au trezit doar 1/2 si din cauza asta, in 2004 am facut doar 2 inseminari.
Inca o data mi-am confirmat ca dr. pe mana care merg are dreptate.
Simo - daca fetele intreaba de tine atat de des, inseamna ca sentimentul e reciproc!
Fetele va pe toate si o zi cat mai frumoasa in continuare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule, tin pumnii pt. ca cele doua ISA, sa se lase macar cu un bb!
Amely, scap eu si de asta, dar am nevoie de multa putere! Numai Bunul Dumnezeu poate sa ma intareasca!
Kitta,nu mi-ai zis daca ai reusit pana la urma, vezi ca ti-am explicat mai sus, cum se face!

Mergi la inceput

Simonette, sunt sigura ca bunul D-zeu te va ajuta sa iesi din necazuri, oricare ar fi ele, iar tu esti genul de fata care nu se lasa doborata cu una cu doua...nu-i asa? Si nu uita ca aici ai prietene gata oricand sa te sprijine

Betica mea draga...sincer nu mai am puterea sa-mi fac iluzii. Poate daca ovulatia ar fi fost pe dreapta, cum a fost exact acum un an cand am ramas, sau daca nu as fi racita, sau daca as reusi sa scap de stresul care ma macina continuu si sa uit de obsesia asta ca nu voi putea avea copilul meu niciodata, care nu ma lasa nici sa dorm, nici sa traiesc, poate daca...
Ma gandeam azi dimineata, cand veneam de la spital, ca in fiecare luna se intampla cate "ceva" de nu raman si mereu zic "poate luna viitoare"... stiti cat ma ingrozeste ideea ca anii trec si ca ma voi trezi aproape de 40 de ani zicand "poate luna viitoare"? S-ar putea sa se intample, nu zic nu, la un moment dat sa am un copil, dar daca e prea tarziu? daca nu va mai fi nimeni in jurul meu cu care sa impartasesc aceasta bucurie?...nu stiu, viata e asa imprevizibila incat ma doare sufletul pentru fiecare zi irosita in zadar, pentru ca noi in loc sa ne bucuram de ceea ce avem oftam dupa ceea ce nu avem...eu cel putin. Si orice as face, oricat de frumos m-as minti tot asa simt...ca nu sunt inca implinita. Imi iubesc sotul mai mult decat propria mea viata, si sufar cumplit ca nu pot sa-i daruiesc ceva atat de normal si de simplu pentru alte femei...de ce, Doamne, de ce?
Stiu ca sunt multe femei in situatii mult mai grele decat a mea, si cand le vad optimiste si vesele imi dau seama cat de mult mai am de invatat de la viata...si in acelasi timp ma revolt ca D-zeu da copii unora care nu ii merita si isi bat joc de ei, iar noi platim astfel de suferinte si in plus, mai avem si puterea de a zambi...

O sa inchei tirada pesimista fiindca in acest moment plang si nu meritati sa va intristez...ci meritati numai -ici

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely draga mea, nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te fac sa te simti mai bine, caci nud de vorbe ai tu nevoie acum, dar D-zeu o sa ne dea tututror exact ce meritam, si eu cred ca toate de aici am dovedit deja ce meritam.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor ma bucur ca va placut cadoul da nu trebuie sa'mi multumiti mie..ci lui July g ea ni l'a oferit la Aspirante si io am vrut sa vi'l ofer si voua...dupa cum observatzi io tot sincera ca de obicei
Avalon am inteles totul..si am sa reflectez..cred ca ai dreptate
betycooooooo io te
madanoooo si pe tine
Amely pe tine mai mult sa'ti treaca supararile..
gabiu multumesc
iar pe tine sorooooooo te iau in bratze si te strang

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...sunteti grozave!!!
Eu deja sunt mult mai bine! Va multumesc din tot sufletul meu pt. vorbele si gandurile voastre bune! Chiar incepusem sa-mi pierd credinta... am sa va pove, poate maine!!!

Multi, multi

Mergi la inceput