Dr.Hadi sau Dr.Irimia- Sp.Cantacuzino?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu ti-as recomanda cu toata increderea un alt doctor super profesionist, dragut si atent cu pacientele- Serban Nastasia. De dr Hadi nu stiu sa-ti spun prea multe, eu faceam ecografiile la el si de fiecare data avea timp sa-mi explice ce vede, ce face bebe si cum este. Toate fetele care nascusera cu el il laudau, asa ca nu stiu sa-ti spun nimic rau. Daca vrei sa mergi la dr meu, da-mi mesaj pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Multumesc frumos fetelor pentru raspunsurile voastre.
Deocamdata am sa merg in continuare la dr.Hadi. Miercuri e urmatorul control si am sa va tin la curent. Daca mai exista si alte pareri le astept cu interes.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cornelia, ti-am trimis mesaj pe privat.
Lily 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolll75 spune:

Eu l-am avut pe dr. Hadi ca doctor toata sarcina, in fiecare luna ma duceam la el la ecografie. Am avut o sarcina care a depasit termenul, ajunsesem in 42 saptamani dupa calculele lor si el nu vroia sa ma declanseze sa nasca ca nu e bine. Mai bine e sa moara copilul in tine,nu?! In sfarsit, cu mari insistente si cu amenintarea ca plec la alt spital, m-a declansat intr-o dimineata, nu m-a ajutat cu mai nimic,doar venea la 2-3 ore si ma urca pe masa si imi spunea ca nu am dilatatie. Celorlalte paciente din sala de travaliu li se puneau tot felul de perfuzii pt dilatare dar mie nu si doctorii lor stateau cu ele si le apasau sa se dilate. Dr. Hadi doar ma urca pe masa si ma trimetea la loc in pat. La ora 1 noaptea, dupa 14 ore de travaliu si cu ajutorul moasei de pe tura care m-a apasat sa ma dilate dupa ce mi s-a rupt colul de atata scremut, mi-a venit si mie timpul sa nasc. Dar ca sa vedeti, prin minune, domnul doctor HADI care era de garda era dintr-o data in operatie si nu a venit. Am nascut cu o stagiara foarte de treaba si foarte repede. Copilul a fost sanatos doar ca a iesit cu capul deformat cu un cucuio mare in crestet din cauza ca a stat prea mult angajat,cu cordonul infasurat in jurul gatului. Placenta era in stadiul 3 de imbatranire din ce mi s-a spus dar dr. Hadi sustinea ca e foarte buna placenta din ecografie si e prea devreme sa nasc.
In seara respectiva si a2a zi am aflat de la infirmiere si asistente, ca toate aflasera, ca dr. Hadi m-a lasat balta, ca Multiubitul doctor a dormit bustean si nu era destul de important sa salveze o viata de copil.
A 2 a zi a avut nesimtirea sa mai vina in salon si sa-mi zica ca a fost o urgenta si nu a putut lasa operatia si astepta sa-i dau bani pt nastere. Nu i-am dat nimic, i-am urat sa n-aiba parte.
Asta e dr. Hadi,satul de meserie probabil si cu suficient de multi bani din ecografii ca sa se mai ocupe de nasteri.
Regret enorm ca l-am avut ca doctor si ii multumesc lui Dumnezeu ca copilul e sanatos ca nu stiu ce-i faceam.

Va sfatuiesc sa nu il luati ca doctor, fetelor!
Asta e povestea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

parca vorbiti de alt om, nu de cel pe care il cunosc eu. am nascut de patru ori cu el, mi se pare un om foarte de treaba, de fiecare data si-a dat interesul, nu am avut niciodata ce sa-i reprosez. eu l-am recomandat la toata lumea fiindca am fost foarte multumita

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Eu sunt programata pe 9 ianuarie la Medlife la dr Hadi la eco 3D morfologica de trim 2... Sunt traumatizata de doctori noi, ce citesc aici nu la linisteste deloc............

Of, of...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele, please, imi raspunde cineva? Se apropie 9 ianuarie si sunt din ce in ce mai speriata, caci ce vad pe forum e cam numai de rau...........................

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput