Mamici de mai-iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
dilaural spune:
Buna dragelor....
am venit! Si sunt FETITZA
si ma cheama ANDREEA ELIZA. Exact asa cum si-au dorit mami si tati!

Fetelor... sunt foarte bucuroasa. Am fost 2 zile in concediu pt a putea sa ma duc in liniste la doctor si abia zi am venit. Pana am citit tot ce ati scris... a trecut juma de zi:)
Luni am fost la Iosup la ecografie. Imediat ne-a spus ca e fetitza dupa ce m-a tinut putin in tensiune si facea glumitze ... Totul este normal cu gagalicea mica! Toate masuratorile au iesit bine. Este mai mare cu 3 zile decat varsta calculata a sarcinii. Mi-a dat o pagina intreaba scrisa si pe spate vreo trei tabele.
Ieri am fost si la dr. Cezara Bucur la control. Pt listuta: DR. CEZARA BUCUR - MATERNITATEA GIULESTI.
Mi-a dat carnetelul de gravida, s-a uitat pe ecografie... mi-a luat tensiunea si greutatea (apropos n-am luat nici macar 1 kg. dar burta mi-a crescut!!!) si a zis ca totul e super bine! Ne mai vedem in ianuarie. La inceputul lui ianuarie ma duc la triplu test si am inteles de la ea ca se mai face inca un test care iti da pana la 90% factor de risc in loc de 70% cat da triplul test. Acel test - despre care nu pot sa va spun prea multe ca eram prea emotionata sa intreb - mi-a spus ca se plateste. Nici asta n-am intrebat cat dar o voi suna azi pe asistenta!
In rest... mi-a zis sa iau Materna dar as vrea sa iau ELEVIT ca e mai bun si nu da pofta de mancarea asa mare. Aveti idee cat costa?
Va pup pe toate si pe toti!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
13 s.
Amonar spune:
Virgi
Sa stii ca e adevarat ce se spune ca mamele "simt" cand e bine sau cand e rau. Eu tot mereu am avut un sentiment de liniste si siguranta ca totul e bine. Probabil ca inconstientul ne zice mai multe decat realizam noi. Daca tu simti ca e bine, atunci asa este! Si eu cred ca doctorii Coreeni sant doctori buni, deci se merita sa ai incredere.
Ralucuutza
Pai uite de xemplu, testul s-a adverit. De greturi ce sa zic: au fost destul de intense, cateodata imi venea sa plang ca nu mai trecea acea senzatie. Nu am vomitat pt ca incercam sa am ceva in stomac, cat de putin. In masina mai ales mi se facea o greata....Pe la 12 saptamani au inceput sa dispara incetul cu incetul.
Si aveam nevoie de multa sare si acru. Dulciurile nu mi le trebuiau, pe cand eu sant cam topita dupa dulciuri. Nu puteam sa le vad.
Miscarile sau falfaielile erau foarte necontrolate. Eu le simt peste tot! Cateodata face "bazine" de la stanga la dreapta si inapoi...
Cateodata doar in centrul burtii...la asta nu stiu ce sa zic.
Altceva, de exemplu am fata "curata" si fara cosuri sau alte chestii. Cica si asta ar fi un semn. Burta mi-a fost si imi este foarte sus. Moasa mi-a zis ca e foarte sus in comparatie cu alte gravidute. Imi ajunge pana imediat sub stomac si coaste. Nu e mare, mare si nici tuguiata. Dar e prominenta.
Mai ceva, nu imi este exagerat de foame. Eu mananc exact ca si inainte si chiar mi se face rau daca incerc sa bag in mine mai mult. De asemenea nu cred ca m-am ingrasat prea mult. Sotul zice ca am inca fundulet sexy si picioare normale....
Totul se pune pe burta, dar asta poate sa fie si chestie de cum ti-e firea sau mostenirea genetica.
Sper ca ai ceva din referintele mele. Lasa ca mai ai putin si vei sti si tu ce va fi! Cand ai urmatorul eco?
AMA
Unde esti? S-a intamplat ceva? Da un semn de viata! Uita-te te rog pe listuta si completeaza datele si la mine si la Dilaural cu fetita ei. Nu stiu daca toti bb-ei sant pusi pe lista.
Va pup,
19+ si
Kailan
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Amonar spune:
Dilaural
Felicitari cu Andreea!!!!! Ma bucur pt voi foarte mult mai ales ca ati primit ce ati dorit!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
adib spune:
buna fetelor
am primit si noi rezultatele de la triplu test
credem ca e OK dupa cum zic francezii care au facut analizele
sotia mea nu a simtit inca nici o miscare, in schimb eu am simtit (agitatie si nerabdare, miscari inutile ca sa treaca timpul mai repede ...)
poate miine dupa eco vom sti si ce sex are bb. cred ca e o contradictie intre bunici. Unul vrea baiat altul fetita. in acest caz sigur unul se va bucura enorm. Mai bine asa decit niciunul. Daca aveau aceleasi optiune ...
numai bine va doresc
adi si
ela 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
florypop spune:
Dilaural felicitari pentru fetita. Eu iau ELEVIT si chiar aseara am cumparat o cutie cu 305.000 lei (vechi...:)).
Abia astept urmatorul eco sa vad daca e bine samburica. POate am o surpriza si samburica ....e baiat. Sa vezi distractie atunci.
Pupici,
Flory
12+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
virgi spune:
Cypocs te-am intrebat ca si eu sunt tot galateanca. iti urez mult succec.
dilaural felicitari!!!! sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea
DianaR spune:
Amonar, felicitari pentru baietel! Semnele astea babesti nu se prea potrivesc, cel putin la mine la prima sarcina, a fost baietel si aveam tenul ingrozitor de acneic (eu il am de obicei luna, asa il am si acuma), greturi la greu pana tarziu in sarcina, burtica mica si joasa, etc.
Irinel, i-am spus lui Vladut ca mama are bob in burtica, dar nu cred ca realizeaza ce-i spun. Deci n-am asteptat dupa ecograf...
Dilaural, felicitari pentru fetita!
Adib, felicitari pentru triplul test! Tinem pumnii maine la eco!
Ama, iata si datele mele, Dr. Cioata Ionel, Maternitatea Odobescu. Timisoara.
Noi suntem bine, sanatosi, si vreau sa va spun ca azi l-am simtit miscand (pe bebe0). La 17 sapt si o zi, deci Ralucutza, nu te ingrijora, eu sunt la a doua sarcina si pe Vladut la fix 4 luni l-am simtit. Acum se pare ca ceva mai repede...
Pupici pe burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (17+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
raalucutza spune:
ALIA nici eu nu cred in leacuri babesti dar parca imi mai alin curiozitatea pana aflu ce si cum!doar nu crezi ca ma iau dupa cineva care vine si imi spune ca dupa cum imi arata burta o sa fie baiat????dar imi place sa sper!si sa ascult tot felul de povesti!
raluca
dilaural spune:
Va multumesc mult la toate pt felicitari...
Sunteti niste scumpe!
Nu stiu daca o sa-i spunem Andreea, noi vrem sa-i spunem Eliza, dar l-am pus al doilea pt ca suna mai bine numele de familie si in continuarea lui Andreea Eliza... are o linie melodica mai speciala...
Va dati seama ce "incercari" am facut...:))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
13+