ce spun babele

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cand mi-am botezat maimutica a intrat bebe si apoi eu, mi-a facut molifta asa intrata in biserica... deci am intrat asa pacatoasa la "porunca" preotului
Cu copilul care nu vorbeste socrella i-a facut-o lui cumnatu-meu ca cica la 3 ani nu vroia omu' sa vorbeasca.. si anume.. a oprit tiganii in drum si le-a cerut o bucata de paine, cumnatu' a papat si hop cica a inceput sa vorbeasca daaa.... sau daca cumva indraznesti sa strigi copilul pe nume pana la botez atunci musai tb sa te faci ca i-l vinzi cuiva pe un ban si ala sa ti-l dea inapoi pe geamul casei... daca stai pe la nu stiu ce etaj nu vreau sa vizualizez scena

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Andora, poate te-a bagat doar in hol si acolo ti-a facut molifta...nu in biserica. "Hol" se numeste? Uite ca nu stiu. Eu sunt cam paralela cu termeni de-astia bisericesti

Sa vedeti faza: dupa prima nastere, merg eu la biserica sa vorbesc cu popa de molifta...Auzusem si eu ca trebuia s-o fac. Buuun! Deci intru eu in biserica...dar intru ca lumea , ca nu stiam ca nu am voie sa intru Intru pana la altar ....Da, faza de faza...Il tot cuatam pe preot si nu-l gaseam...Intru apoi in vorba cu o babuta: "NU va suparati, unde este parintele, stiti cumva? Ca vreau sa-mi faca molifta!! " Nu va spun ce ochi cat cepele a cascat babuta la mine, mai sa-si scuipe in san :"Piei, drace!!!" Imi zice soptit "Iesi, mama, afara, nu ai voie in biserica daca ai nascut!!!! Vorbeste cu femeie de la poarta si-l cheama ea pe preot!" Ce sa zic...m-am simtit ca picata din luna, mi-a fost cam rusine, pacatoasa de mine , m-am conformat si am iesit din biserica, cu coada intre picioare!...
Da...asta a fost prima mea intrare in biserica, dupa nastere!!! De atunci fac NUMAI fapte bune...poate mi s-or ierta pacatele!

Am si o aventura de la a doua nastere...ma rog...dupa a doua nastere. Tot asa...merg la biserica pentru molifta. Problema e ca n-am cu cine lasa copiii si merg cu ei ( Emma avea 2 ani si 3 luni si Matei...vreo luna si ceva) S-a uitat popa cam lung la mine ca am venit cu plozii dupa mine pentru molifta...I-am zis: "Parinte, n-am avut cu cine sa-i las". Sotzu' era la serviciu....A zis popa "Nu-i nimic. Ia-ti copilasul in brate" ...Buun! Ma conformez, il iau in brate pe Matei (ma rog...pe...bb, ca nu era botezat...era pagan) si ma bag sub sutana popii. Popa incepe sa-mi cante. Emma statea pe langa noi....dar nu era deloc cuminte ...ma rog....ca la 2 ani!!! Dar , zau, nu era momentul....Asa...DEci incepe fata sa-mi scormoneasca in geanta...Turbez. Nu pot sa ma rastesc la ea...ca de, sunt sub sutana popii si tre' sa fiu smerita Incerc doar sa ma uit urat...Doamne ajuta, a inteles!! Dupa' aia....vrea lumanarea din mana mea. Eu o trag mai incolo...ea vine dupa ea!! Toata scena asta....sub sutana popii...si cu Matei in brate! Destul de incomod! Si acum urmeaza faza cea mai tare, punctul culminant: Emma mea incepe sa-l traga pe popa de toate alea...de rochii...de sutana Mamaaa...mi-era o rusine...Pe de alta parte....imi venea sa si rad...Popa nu se oprea din cantat...era si culmea!! Matei urla in bratele mele...nu-i mai convenea pozitia, il tineam cu o mana, iar cu cealalta tineam lumanarea... Si, colac peste pupaza...Emma isi facea de lucru cu sutana popii ...Din fericire, totul s-a terminat fara vreun incident major Cred ca ras popa in sinea lui de noi...de mine, ma rog

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Andora, poate te-a bagat doar in hol si acolo ti-a facut molifta...nu in biserica. "Hol" se numeste? Uite ca nu stiu. Eu sunt cam paralela cu termeni de-astia bisericesti

Sa vedeti faza: dupa prima nastere, merg eu la biserica sa vorbesc cu popa de molifta...Auzusem si eu ca trebuia s-o fac. Buuun! Deci intru eu in biserica...dar intru ca lumea , ca nu stiam ca nu am voie sa intru Intru pana la altar ....Da, faza de faza...Il tot cuatam pe preot si nu-l gaseam...Intru apoi in vorba cu o babuta: "NU va suparati, unde este parintele, stiti cumva? Ca vreau sa-mi faca molifta!! " Nu va spun ce ochi cat cepele a cascat babuta la mine, mai sa-si scuipe in san :"Piei, drace!!!" Imi zice soptit "Iesi, mama, afara, nu ai voie in biserica daca ai nascut!!!! Vorbeste cu femeie de la poarta si-l cheama ea pe preot!" Ce sa zic...m-am simtit ca picata din luna, mi-a fost cam rusine, pacatoasa de mine , m-am conformat si am iesit din biserica, cu coada intre picioare!...
Da...asta a fost prima mea intrare in biserica, dupa nastere!!! De atunci fac NUMAI fapte bune...poate mi s-or ierta pacatele!

Am si o aventura de la a doua nastere...ma rog...dupa a doua nastere. Tot asa...merg la biserica pentru molifta. Problema e ca n-am cu cine lasa copiii si merg cu ei ( Emma avea 2 ani si 3 luni si Matei...vreo luna si ceva) S-a uitat popa cam lung la mine ca am venit cu plozii dupa mine pentru molifta...I-am zis: "Parinte, n-am avut cu cine sa-i las". Sotzu' era la serviciu....A zis popa "Nu-i nimic. Ia-ti copilasul in brate" ...Buun! Ma conformez, il iau in brate pe Matei (ma rog...pe...bb, ca nu era botezat...era pagan) si ma bag sub sutana popii. Popa incepe sa-mi cante. Emma statea pe langa noi....dar nu era deloc cuminte ...ma rog....ca la 2 ani!!! Dar , zau, nu era momentul....Asa...DEci incepe fata sa-mi scormoneasca in geanta...Turbez. Nu pot sa ma rastesc la ea...ca de, sunt sub sutana popii si tre' sa fiu smerita Incerc doar sa ma uit urat...Doamne ajuta, a inteles!! Dupa' aia....vrea lumanarea din mana mea. Eu o trag mai incolo...ea vine dupa ea!! Toata scena asta....sub sutana popii...si cu Matei in brate! Destul de incomod! Si acum urmeaza faza cea mai tare, punctul culminant: Emma mea incepe sa-l traga pe popa de toate alea...de rochii...de sutana Mamaaa...mi-era o rusine...Pe de alta parte....imi venea sa si rad...Popa nu se oprea din cantat...era si culmea!! Matei urla in bratele mele...nu-i mai convenea pozitia, il tineam cu o mana, iar cu cealalta tineam lumanarea... Si, colac peste pupaza...Emma isi facea de lucru cu sutana popii ...Din fericire, totul s-a terminat fara vreun incident major Cred ca ras popa in sinea lui de noi...de mine, ma rog

_Ella, Emma & Matei

auzi pisi, am ras cu lacrimi,mi te si imaginam acolo . . . pacat ca n-a fost cineva sa va filmeze cu camera ascunsa . . .

Sarbatori Fericite

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

la noi asa e obiceiu' ca pana nu itzi faci molifta nici nu ai voie sa iesi din casa,iar aceasta nu se face mai devreme de 6 saptamani,doar in cazuri extreme itzi face mai devreme(daca tre' sa mergi undeva foarte urgent)asa ca atzi dedus nu?practic nu ai voie sa iesi nici tu nici bb-u' sase saptamani din casa . . . pai eu as fi innebunit . . . ma intrebau babele ca ce s-a intamplt de mi-am facut molifta mai repede? "pai nu mi-am facut nici o molifta" . . . se uitau la mine de parc-ash fi omorat pe cineva . . .
iar cand am fost am facut botezul ,nu mi-a facut molifta doar dupa,asa ca am asistat la botezul fiului meu din usa bisericii

Sarbatori Fericite

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie mi-a facut molifta la 8 zile dupa venirea din spital. A venit acasa la noi. La botez am putut sta in biserica, dar mi-a citit la usa bisericii inca o data. (la greco-catolici).

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Super tare subiect!
Nu am putut intra pe net cateva zile dar acum am recuperat si am ras bine.
Nu stiu daca pe asta il stiti: daca ti-e sete si il tii pe bb in brate sa nu trece cana cu apa peste el sau pe la capul lui ca nu mai creste. Numai pe le picioare si apoi sa bei. Asta de la mama "citire" , care face asa si in ziua de azi .

mama lu' BUBU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pisi_ella, am citit faza cu caciula si otita ... soacra'mea le zice cu sinuzita ... "pune mama caciulitza, ca ei sunt moi in cap si sensibili si racesc la sinusuri" .

Ai mei sunt nascuti in iunie, pe la sfarsitul lui iulie au fost zile cu 28-30 de grade, in casa erau constant peste 27 de grade, cu toate eforturile mele de a mai racori. Vine intr-o zi soacra'mea si ii gaseste in body cu maneca scurta si in pampers. Face niste ochi ... si se adreseaza nepotzilor : "Mai, am sa vin intr-o zi si o sa va gasesc in costum de baie!" (bate saua sa priceapa calul ...). Cateva ore mai tarziu, cand a scazut temp. la 25 de grade, ma duc in bucatarie si ii las cu soacra'mea maxim 10 min. Cand ma intorc, ii gasesc pe amandoi cu caciulitza .

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

sa nu-l scoti din casa pana laq botez! dar daca il botezi la un an , ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

A propos de scosu' din casa pana la botez....Am o matusa care s-a botezat la 40 de ani!!!! Da!!! Cum era sa nu iasa din casa 40 de ani?????? Si vorba aia...e sanatoasa (ma rog, e pacatoasa, dar asta e ), are si copii si nepoti...Bine, asta e un caz aparte, nu e bine nici asa...nu stiu care au fost cauzele ca nu au botezat-o cand era mica....si apoi a amanat atat...

quote:
Originally posted by hristina

sa nu-l scoti din casa pana laq botez! dar daca il botezi la un an , ce faci?

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64328" target="_blank">ce spun babele (2)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput