Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Florinini cat ai burta masaor_o un pic sa vedem cat e si nu uita si fibromul. Stai linistita ca sta pana la 37 lejer.
Ana deci nu dormeai.
Monica
deci sotul tau bauna.
Irina 37+
Bombonicaaaa spune:
La mai multe sapt. Florini cel putin pana la 38, sa vina bebe sanatos , voinic si mancacios!
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Florinini spune:
Mersi de primire si de pupici.
Ca tot suntem la regionalisme voi stiti ce-s alea"picioci"?
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
HELLO BOMBONICA ! E adevarat doba e si toba, asta cred ca peste tot, doar ca -n Bihor se mai zice si la burta asa ...Poate ei se bat pe burta 
FLORININI las' ca mai e putin, daca l-ai dus pana acum...e bine!
Merg si eu sa ma imbrac in 36+!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Bombonicaaaa spune:
Mey da ce viteza aveti la scris frate , cat scriu eu 3 randuri apar deja 3 mesaje...
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Eu am zis prima ca stiam de la mamaia .... dar nu mai eram sigura ... camai stiam ca li se zice si barabule
.
Monica mai apra imputitii?
Irina 37+
Bombonicaaaa spune:
Mai fetelor m-ati spart cu Orangina asta
dar eu nu am in casa decat apa minerala Borsec si niste suc natural de portocale, dar maine ma duc sa caut si eu, tre' sa gasesc...ziceati ca arata ca Fanta? Ce scrie pe sticla?
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Florinini spune:
Irina[/b]ca tare grea tema mi-ai dat, m-am dus sa caut masuratoare dar nu gasesc nici macar ruleta sotului nu stiu unde e, dar cu prima ocazie cand pun mana pe ceva de"masurat" iti spun. Oricum doctorita la ultima masuratoare de-a lungul burtii a zis ca parca as avea gemeni asa burtoi am.
[b]Bombo si tu si toate sa ajumgem la cat mai aproape de due date
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png