Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana_m spune:
Salutare,
Am revenit. Dupa ce am stat ¨¨la coada¨¨, ca nu ma lasa sa intru pe forum. Incepusem sa cred ca al meu drag sot a mesterit ceva sa nu pot intra. Irina, vad ca ti-a dat Monica rebus de facut ![]()
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Ana nu a mers forumul de aia nu a mai scris nimeni si cred ca fetele au plecat la nani chair acum cand mie nu imi e somn. Nici macar Ursoaica care zicea ca are insomnii si mai pandea pe la carcotashe nu e.
Irina 37+
Ana_m spune:
Vad ca Ursoaica tot cu hainutele se chinuie .
Tu Denisa ce faci ?
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
A bunn asa deci suntem trei si tre sa apara si Ursoaica ca Denisa zicea ca pleaca sa vada un film cu consortul.
Irina 37+
irinadum spune:
Ati citit articolul cu semnele prevestitoare nasterii? Unul din ele este insomnia.
Azi ii explicam lui Marian ca la noi pe lista normal sunt vreo 4 sau 5 care ar trebui sa nasca luna asta iar de luna viitoare cate una in fiecare zi aproape . La care reactia lui a fost : "atatea sunteti gravide?????????????"
Irina 37+
monica70 spune:
Eu am tras o baie daca tot ne-au facut-o astia
Ma gandeam ca poate s-au speriat de la cucurbata!
Si cu doba = toba...tu nu stii ca de fapt toba e stomacul(matzul de la porc) deci tot un fel de...burta!
Si regionalismele astea difera si de la comuna la comuna pe-aici darmite de la judet la altul,sau de la regiune la alta! Aici sunt multe influente unguresti si nemtesti (porodici se zice si la unguri la rosii de ex.)
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
A e buna as trage si eu o baie ca si asa e cald dar scol naibii vecinii ca au astia niste pereti de carton. Sa vezi cand o tipa fiimiu ce scandal am sa am. Insa cu putin noroc s_ar putea sa ne mutam la o casa si acolo sa vezi trai.
Eu stiam de acolo ca bateau aia dobele cand veneau cu ursul la colindat.
Bombonica tu ce faci?
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA trebuia sa-i zici direct ca santem cca. 60 de ian.- feb....sa vezi ce fata facea!
Si eu n-am insomnie...c-as dormi, da' am devenit dependenta de tine
Poate mi-l dai pe MARIO de ginere sa vezi ce socrosenie supar ma fac! Ii fac...curechi de cucurbata!
MONI 35+ si bebelina DIANA