De care cratita/tigaie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Fetelor, eu fac gratarul de pui si porc pe tigaie de teflon normala, fara sa pun vreo picatura de ulei. Cand vreau sa diversific, peste fleica de carne pun si o felie de branza topita gen Hochland (nu de la inceput, ci cand este aproape gata). Iami, iami...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Disperata, am pierdut subiectul, deci scuze pt. intarziere:garnitura o fac exact cum am zis. Coc cartofii pe grill cu tot cu coaja (ii frec bine cu o laveta aspra, pe care o tin numai pt. legume). Ii scot pe farfurie, ii tai ca pe evantai (pe jumatate pe lung, dar pana in coaja, si-apoi fiecare jumate inca o data) sau simplu ii injumatatesc si-atat. Picur ulei de masline, un pic de sare (daca are usturoiul, nu mai e nevoie), mujdei si presar parmezan ras fin (baietelului nu-i place cu parmezan, deci fara...). Sunt buni fierbinti, dup-aia ramane mai mult coaja decat miezul..
Ii servesc la o pulpa facuta tot pe grill, ii mancam din coaja si fara coaja, insa cel mic mananca si coaja...
Simplu, sanatos si bun!

Dorsilia se pune ca o oala, deci nu indepartezi grilajul aragazului.
Deanny, felia de branza o pui pe fleica, sau o topesti si tavalesti carnea?

Sarbatori fericite si voua!

Gen 6+ si Robert 2 noiembrie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Teflonul cica contine o substanta extrem de toxica perfluorooctanoic acid (PFOA) Du Pont firma care il produce a fost amendata cu 16.5 milioane de dolari ptr ca ascuns lucrul asta timp de 20 de ani!
Se pare ca e timpul sa ne inlocuim cratitile de teflon,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Mamica gen, branza o pun peste fleica, nu o tavalesc prin ea. Se topeste si se prelinge putin pe margini si inconjoara fleica.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu folosesc o tigaie Tefal cu bulina rosie, am si gratar din acela care se pune pe foc, dar imi e mai comoda tigaia, face toti banii... Nu pun ulei absolut deloc, fac friptura, chiftele (hamburgeri), clatite, omleta, fara nici o picatura de ulei...Super!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput