The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

anne33-eu de abia acum am vazut measajul tau. sanatate giuliei...

ana-vai mie, rau de tot ii e lui stefan. sper sa se faca bine cat mai repede sa va bucurati de Sarbatori...
andreea- ma bucur ca nathalie e mai bine.
dixie-bebeul tau e invitat la mine-ca am nevoie de ajutor la curatenia de Craciun.

a mea are pasiune pentru galeata de gunoi.

azi am fost si noi si am cumparat pentru Craciun. Lia a prins bucata leului-alex a avut-o anul trecut.

altfel-azi noapte a dormit in sfarsit si ea de la 2 la 9 din nou...ce sa ii fac fetelor ca nu mai vrea sa doarma la ea in pat?
eu cred ca se simte exclusa petru ca Liam doarme la noi in camera...

si mai ma enerveaza si sotul care inchide monitorul ziua si uita sa-l deschida noaptea-asa ca saraca plange bine pana sa o aud sa ma duc la ea...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna seara fetelor...sau nu e buna??

Vad ca iar ies "scantei"...of si ce nu imi place......oare este chiar asa de greu sa fim dragute ???Ce ne costa?de ce trebuie mereu sa fim cu "toporul de gat "cum se zice????De curiozitate Nina,nu am nik cu nimeni,de ce esti asa de irascibila si acra?Nu te supara ca iti zic,si daca te superi...tot zic!,dar daca nu iti place de noi .. de ce te obosesti sa citesti si sa mai si postezi.....?Si daca ai atat de multe cunostinte in domeniul pedriatic....de ce nu ne ajuti?Degeaba te lauzi ca stii daca atunci cand trebuie sa ajuti... nu ajuti!!!!.Foarte bine...stii!!..ai invatat!!!...bravo tie!!!....vrei sa ajuti...ajuta dar nu mai fi mama asa "acida"....ca nu are rost!Sau poate esti sadica......nu te inteleg!!!!Eu te-am intrebat prieteneste....ce mai faci...dar tu......of! of! of!......nu este atat de multa rautate pe lumea asta....mai trebuie sa fii si tu??Treaba ta ......dar nu este omeneste ceea ce faci....nu respecti acest forum si nici pe noi de aceea nici nu vei fi respectata.Si daca nu te intereseaza ca te respectam sau nu.....intr-adevar este problema ta ....dar tine de bunul simt al fiecaruia.
Nu vreau sa ma cert cu tine,de fapt cu nimeni de pe aici,dar unele fete ar merita scuze din partea ta ca le-ai jignit aiurea .Iar daca nu iti place de noi.....nu ne mai scrie.... ca de jigniri...nu avem nevoie.Dovedeste ca te invarti in mediul in care spui....
Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de familia si de puiul tau.
Multumesc ptr sfatul referitor la kaufland.

Pufy .

Dixie salutare....pupici puiutului tau nazdravan.

Fetelor cu puiuti bolnaviori...sanatate multa si pupici de la noi.

Anne da un semn .

Aissa am vazut ca postezi la alte rubrici pe DC...pe la noi chiar nu vrei sa mai dai un "buna"???
Roandre....???Geo...???

Va las fetelor....daca nu vreti.....nu vreti!Oricum noi va salutam.

O seara linistita si

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Salutare fetelor,as fi vrut sa fie toti bebicii sanatosi dar se pare ca nu e asa din pacate,sanatate multa va doresc si liniste voua care va cred ca sunteti la pamant.
Noi suntem bine,Lori e plina de energie si face numai nebunii dar e copil.
Acum cateva zile a cazut si s-a lovit rau la cap si i-a curs si cateva picaturi de sange din nasuc de ma luase tremuratu pe mine de frica.Am fost la spital si dupa un consult si 2 radiografii mi-a spus ca e bine si nu are nimic in afara de un cucui mare.

Va pupam pe toate si spre sa citesc numai de bine de acum incolo.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ce bine imi pare ca mai dai semne de viata Ramona.Pup-o pe Lori dulce dulce.
Of ce nasol cu lovitura la cap...bine ca este bine acum.Astea sunt cele mai nasoale lovituri.

Tu ce mai faci?Lori cu nazbatiile cum mai sta...?SI TU TE-AI SUPARAT PE NOI SI NU MAI VREI SA FII PRIETENA VIRTUALA CU NOUI.???Sper ca nu....!.Pupici si sa mai ne dai cate un semn de viata din cand in cand

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetele mele ! si... tam-tam-tam.....
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!!!!!
SA AI PARTE DE O VIATA DE VIS
SI SA FII MEREU IUBITA...
MAI ALES DE INGERASUL CU OCHI CA CERUL !!!
Mai intai SANATATE MULTA puiutilor bolnaviori ... eu in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu ca Uca e sanatoasa, pretuiesc clipele astea mai mult decat orice
Citind ce-ati mai scris... ma gandeam cand am aterizat eu pe acest forum (prin martie) cat de multe erati si cat de onorata am fost ca m-ati acceptat printre voi... Si auzind ce s-a spus ref la motivul desparitiei unora - nu pot intelege total de ce daca avem dreptate intr-o problema sa fugim de aici doar pentru ca cineva nu ne place...
Pana acum am observat in postarile Ninei si o doza (variabila) de ironie, dar si cunostinte medicale. Dealtfel, si altii au cuostinte medicale, nu exemplific, insa si le expun in alt mod.
Stefanut a fost zile intregi bolnavior, de exemplu, si numai Ana stie ce-a tras... asa ca Nina te rog sfatuieste-o dar cu mult tact daca poti, cred ca e la capatul puterilor si nervilor si nu are dispozitia necesara unui schimb de replici neamiabil...
Nici nu mai stiu ce-am vrut sa mai zic... doar sa-i mai pup pe Liuta si pe Liam cel micut, pe Alesio si pe mamica lui , pe Nathalie care ma bucur ca e fata cuminte si e mai bine , pe Lori-zambareata , pe Dixie-fericita cu bebe harnicut si pe toate mamicile si puiutii vostri!
Noi suntem ok, doar ca nu prea vrem sa papam...ieri parca a avut si nitica febrisoara.... sa vedem azi, vroiam sa ajungem si noi pe la Kidex dar avem aparatul foto imprumutat cuiva... macar sa se distreze mandra, desi cu epidemia asta de rujeola mi-e cam frica...
Inchei momentan... va doresc o zi superba si ganditi-va ca e post, e duminica... sa nu ne suparam.... de aia exista forumul, pentru ca oamenii de toate felurile sa interactioneze, iar rezultatele sigur ca nu sunt mereu pozitive. Insa cu multa rabdare vom reusi sa ne intelegem fara "scantei" distructive... (hihi, m-am apucat de un curs de comunicare si sunt tare intelegatoare zilele astea )
Va pupacesc pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am vrut sa scriu de ieri si sa incurajez mamicile cu puii bolnaviori, m-am abtinut si seara m-am felicitat ca am tacut vazand ce s-a intamplat.
Nina, cu toata prietenia de care sunt in stare te rog, daca stii ceva despre un tratament, medicament care nu ti se pare firesc la varsta/boala cuiva, spune frumos, ce stii, care e parerea ta. Nu te mai purta asa superior, degeaba esti desteapta si stii multe daca ii dai asa omului in cap. Majoritatea daca nu chiar toate fetele de aici au o scoala superioara, nu suntem niste tate cu 4 clase, fiecare in domeniul ei a dat o lamurire cand a fost cazul. Nu e firesc sa te porti asa cu niste oameni care te considera prietena. Nimeni de aici nu iti contesta cunostintele, dar in momentul in care tie ti se par toti medicii din tara niste tampiti si numai cei pe care ii cunosti tu sunt destepti, in momentul in care poti face tu scheme de tratament pe baza simptomelor descrise de o mamica obosita si iti exprimi parerile atat de ironic...scuza-ma pierzi mult. Si e pacat, pentru ca eu stiu ca esti o fata buna.
Chiar ma intreb ce se intampla cu tine, sunt din ce in ce mai sigura ca ai o problema pe care o tii in suflet si care te macina si asta e modul tau de a refula. Pentru ca o femeie educata, cu bun simt si cu cunostintele tale nu poate fi atat de rea! Daca simti nevoia sa vorbesti deschis vreodata si crezi ca te pot ajuta macar cu un umar pe care sa iti versi necazul astept un semn pe YM. Dar nu mai varsa amarul pe fetele si asa suparate de boala puilor lor.

Ok, si acum despre noi, sa nu ziceti ca am intrat doar sa aprind iar discutii.
Ce sa zic, in continuare ne luptam cu o constipatie (medicul a zis ca nu e de la fier, e adevarat ca bea cam putine lichide), imi face kk cam la 2 zile si deja plange cand reuseste. Ne-au iesit si 2 masele pe langa cei 8 dinti (una din ele aproape toata, a 2-a abia a spart gingia). De pe 24 noiembrie am declarat-o mergatoare pentru ca atunci a traversat sufrageria. Acum merge singura, se ridica de jos, se poate lasa si sa ia ceva de jos si se ridica la loc. Asta in casa, afara e mai greu cu toate cojoacele in spate. Imi scotoceste peste tot, e pasionata ca si Lia Aneimari de gunoaie, roade tot ce e carton. Cu mancatul face fite, nu mananca in cantitatea in care zic eu ca ar trebui, dar are cred aproape 12 kg (cantarita la noi in brate) si s-a inaltat. E frumoasa si desteapta ca ma-sa. Si cu lauda de final va salut si urez sanatate tuturor bolnaviorilor. Am fost mereu alaturi de voi si m-a durut ca nu am putut sa va scriu o incurajare cand a fost cazul.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

La multi ani Mihaela!

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! Mihaela sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii, sa dea Domnul sa vina si bebe 2 curand!
Pupici Alexiei nemancacioase.

Neata fetele!
herra cum e cu kaka,e mai bine?
ana, offf febra asta si bolile... cum se simte Stefanut? la injectii sta?, ii faci la 6 ore? cred ca saracutul e tare speriat.
pufi, cumte simti de la brocriptin? eu inca nu am curaj sa iau, pana nu reusesc sa scap macar 2 seri sa nu mai suga nu iau
andora febra o fi de la dinti.. pupici lui Gogo
Lorema cade si a mea intr-o veselie, ieri am pus-o pe scaun in bucatarie, e un scaun model mai vechi cu spatar si atata sa fatait tot dansa in picioare si bineineteles ca a cazut cu el, cu amandoi de fata, eu am apucat sa o prind de bluza, ta-su a pus piciorul sub spatar si nu s-a lovit rau. am zis ca gata n-o mai pun in el.
dar in scaunul de masa zici ca are tepi, nu prea mai sta.
acum vreo saptamana a cazut cu un carucior din ala de papusi, s-a impiedicat de covor si a venit peste carut fix in nas, bineinteles ca i-a curs sange.
zici ca e la raliuri
asa viteza are cu el, hai ca rad singura, cred ca face intrecere care cade prima papusa sau ea...
anne spune-ne ce face papusa, cum se simte
anamari, nu stiu ce sa zic cu culcatul la noi deja e lege, doarme maxim 5 ore la ea in pat, nici macar in camera, restul cu noi
poate daca doarme sotul tau cateva nopti cu ea in camera..., este singura solutie pe care o vad, pana se obinuieste din nou
Liam ce face, suge titi, e mancacios? e cumintel?
dixie, ce bebe harnic, chiar sa vina si la mine, poate face cu fi-mea curat, ca eu clacjhez in curand, toto timpul stang si nu se vede nimic.
va pup ca am scris o tona
adela, cristia un semn de la voi, nimic...

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aissa ma bucur mult ca ai scris si va tin pumnii sa scapati de constipatie! Felictari pentru umblareata ta cu maselute noi Vroiam sa te intreb, voi cum mai stati cu fontanela? A noastra mai are pana la inchidere.... luam 2 Vigantoletten pe zi. Cat despre postari, eu astept sa ne zici mai des ce faceti fiindca nu merita sa te indispui din cauza unor remarci mai acide. Eu am invatat ca fiecare om e diferit, are alta scara de valori si alt mod de a se exterioriza. Desigur ca exista un motiv in toate.... dar asta nu putem sti noi deocamdata
Pufy chiar asa, cum e de cand iei bromcriptin?
Mada.... am citit despre nazbatioasa ta si iti impartasesc desperarea privind dezordinea. Sotul imi tot zice ca "ce vreau, asa e intr-o casa cu copil" iar mie-mi vine sa-l bat, ce adica daca ai copil sa zica lumea ca esti lenesa si nu faci curat? Si a propos de caderi libere, m uitat ca nu v-am zis cum a cazut mandruleana mea aseara. De pe coltarul din sufragerie cu noi la cate 50cm de ea exact cu capul in jos. Miti insa a avut prezenta de spirit s-o prinda de picioare si cred ca n-a atins cu capul... a fost milimetric, dar s-a speriat saraca, si noi si mai tare.
Mai fetelor, daca va agasez cu palavrageala sa-mi dati in cap... nu ma supar gata, acum inchei....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Andora nu s-a inchis fontanela de tot dar e mult mai mica acum, eu ii dau in continuare vigantol 3 pic/zi.
Daca tot mi-am incalcat promisiunea si am scris, hai sa va intreb... Am facut vacinul anti-rujeolic si eu eram convinsa ca imi face trimovax. Dar m-am uitat in carnet si am vazut acum ca doar AR ne-a facut. Mai pot face acum alt vaccin? Sau ramanem nevacinate contra rubeolei si oreonului? Oricum, as vrea sa ii fac eu varilix, dar imi pare rau ca nu e acoperita si pentru astea. Si ma inerveaza dr ca nu mi-a zis ca nu il face pe ala la care ma gandeam eu....

Cristina si Ale

Mergi la inceput