Branca ursului in germania

Branca ursului in germania | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

fetelor,am si eu o intrebare la voi:stiti cum se numeste branca ursului in germana?pot sa gasesc si in germania branca ursului?eu am auzit de ea ca e f buna dar nu stiu daca se gaseste si in germania.Voi stiti daca pot sa o gasesc si in germania ?si daca da,sub ce denumire.Astept raspunsurile voastre.PUPICI!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

stiu ca prietena mea, care locuieste in Dusseldorf, a cautat si n-a gasit in toata Nemtia. pana la urma i-am facut eu colet

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lucia unde stai in Germania? Si cate sticle vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uite, aici sunt denumirile in mai multe limbi ale plantelor folosite in tratamentele de pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513#1142894
Branca Ursului e Heracleum Sphondylium, in germana Barenklau (cu umlaut pe primul a, n-am semnul la tastatura) sau Wiesenklau.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lucia1, eu vin in Germania pe 23.12 la Munchen. Daca te avantajeaza acolo as putea sa iti cumpar. Orcim cred ca acolo sunt foarte scumpe. Eu urmez tratament cu branca ursului a treia luna. Se iau trei luni consecutiv. Sunt si picaturi si pastile. Vreau sa spun ca deja anumite valori hormonale care erau sub limita de menopauza au inceput sa creasca la limita inferioara.
Asteptam sa ne raspunzi, vad ca e mai multa lume care vrea sa te ajute.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna!Lachione imi trebuie cam 10 sticlute de branca ursului.Kitta,ti-as ramane recunoscatoare daca ai putea sa-mi cumperi tu 10 sticlute.Dar cum facem din germania?mi le trimiti tu prin posta,ca eu stau la frankfurtsi e cam departe de tine.nu ar fi rau daca mi-ai face si o vizita asa ne-am si cunoaste.Sigur poti tu sa-mi cumperi?Nu te deranjeaza?Banii,nu sunt prb ti pot trimite acum prin cont sau cand vi tu aici in germania ti dau.ti-as ramane recunoscatoare pe veci.mie imi trebuie pt sotul meu.El sta la capitotlulcam prost si avem 3 ani jumatete de incercari,dar nimic pana acum.Astept sa mai vb,sau imi poti da un pm cu nr tau de tel si te sun eu.Mii de multumiri.Mai astept raspunsurile voastre.va multumesc la toate fetele care vor sa ma ajute.raman datoare de o bere.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lucia1, ti-am scris un PM. Sa nu te mire ora asta matinala, dar am probleme cu somnul. Iau o pauza de dormit intre 5 -7 dimineata, mai ales ca acuma cand e si week-end si as putea sa dorm mai tarziu. Eu de fapt o sa vin in Ingolstadt la niste prieteni romani care sunt acolo de 15 ani (sunt in jur de 35 ani) asa ca poate cu ocazia asta va mai faceti si niste prieteni noi. Noi o sa stam pana pe 06.01.2006 asa ca timp ar fi sa venim la Frankfurt (mai vizitam si noi orasul!) daca nu o fi prea scump trenul sau daca nu, cum ajung acolo ti le pun la posta. O sa ma ghideze prietenii mei ce si cum. O sa iti dau si nr. de telefon si mobil unde o sa stau, dar acum chiar nu il stiu pe cel fix. O sa imi scriu cu ei in week-end si te anunt. Hai ca astept sa ma suni sa fac si eu o (inca)fapta buna pe anul asta ca sa ma ajute si pe mine Doamne - Doamne!
Te pup!

Mergi la inceput