Medic stomatolog bun in Bucuresti

Medic stomatolog bun in Bucuresti | Autor: assa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti. Sunt pentru o perioada indelungata in Bucuresti si tocmai acum am o problema cu dantura. Nestind un medic bun va cer ajutorul. Sa fie un medic care sa lucreze curat, sa nu lucreze de mantuiala si sa stie ce face acolo.M-ar ajuta sa fie zona Militari-Gorjului, dar nu e nici un fel de problema daca e in alta zona.
Multumesc anticipat.

Assa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Eu iti pot recomanda un medic f. bun, cu experienta, si care "stie ce face acolo" cum bine spui! Mi-a facut lucrari pe care medici din America au refuzat sa le faca, spunind ca nu se poate. Are cabinet particular dar e in Colentina - are preturi extrem de convenabile (cred ca bate recordul la preturi mici!). Daca te intereseaza, da-mi PM si-ti dau numarul ei (e femeie) de telefon.

" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu merg la un doctor care e f bun si chiar stie ce face si in plus are materiale de calitate dar nu e ieftin. Dr. Stapanoiu de la BioMedica.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu iti recomand dr. Aiman AlTanjir de la Stomasan Dr. Taberei 34. Este deosebit de calm, lucreaza cu materiale de calitate si este extrem de rezonabil la pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

vezi k s-a mai discutat acest subiect si erau o gramada de recomndari.si eu iti pot da pe cineva care este undeva pe la Razoare dak cunosti.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Multumesc tuturor. O sa vad pe cine gasesc cat mai repede.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iman spune:

cred ca o parere in plus contaza,mai ales daca e vorba despre acelasi medic de care ti-a spus si Gratiela,dr.Aiman Altanjir,care are o mana de aur,dar si o rabdare de fier,dupa cum ai vazut si in celalalt mesaj;iti recomand atit medicul cit si cabinetul in care ai sa gasesti un personal foarte cald si primitor,sper ca vei fi la fel de multumita ca si mine.
inca un lucru foarte important este si faptul ca nu prelungeste tratamentul ca alti medici si vine char special in afara programului ptr.a termina ce are de facut(de ex.eu am avut probleme la dintii frontali si nu puteam merge asa la seviciu,deci mi-a rezolvat problema in timp util,nefiind nevoita sa-mi tin mina la gura cind vorbeam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Recomand cu multa caldura pe Dr. Florin Sereanu - profesor la Facultatea de Stomatologie. Am facut doua operatii la el, ma simt excelent dupa 3, respectiv 2 ani, nici urma de recidive sau probleme...are si cabinet la Gara de Nord (chiar langa parc, in statia troleului 85) si mie mi-a luat extrem de putin pt. operatie si restul...
Nu sunt din Bucuresti, am mers la recomandarea unui medic din orasul meu (coleg de facultate cu dumnealui) si nu regret. Regret ca n-am mai fost anual la control, din lipsa de timp...
Aveam oroare de stomatologi - de tip de indragostesti pur si simplu (desi are cam 50 de ani si mai bine, poate!), mai traumatizant mi s-a parut la coafor!
Vezi ce faci..sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

in caz ca nu e prea tarziu iti pot recomanda un medic (o doctorita ) in Militari ne este prietena (si medicul stomatolog al familiei),e tanara am fost intotdeauna multumiti de ea si pt copii ne-a recomandat o alta colega o super profesionista. Cred ca zona exacta unde e cabinetul este vis-a vis de piata Gorjului, e o scoala acolo, eu locuiesc in cu totul alt cartier (oltenitei)

Mergi la inceput