teste de sarcina

teste de sarcina | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

La cat timp dupa... pot sa fac un test de sarcina care sa fie sigur (adica sa nu il fac prea devreme)? Si care sunt mai bune? E adevarat ca trebuie dimineata facute?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

eu stiu ca poti sa-l faci incepand cu prima zi de intarziere a menstruatiei.
si nu, nu sunt teste numai pt dimineata, sunt si teste care se fac in orice moment al zilei, dar sunt mai scumpe, cateva sute de mii.
io nu m-am aruncat sa dau sute de mii pe un test, asa ca am putut rabda pana dimineata si mi-am facut un test de douaj de mii, primul din viata mea si fu cu succes . testul mi l-aqm facut dupa 2-3 zile de intarziere a ciclului.
succes

Lili si Serban (17 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu l-am facut la 10 zile dupa..... si a fost pozitiv. L-am facut dimineata.
Succes!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu l-am facut in z27 la un cm de 28, dimineata...si a iesit pozitiv...test ieftin...apoi am mai cumparat unul scump (20 ron), de fapt Clear blue si l-am facut seara si a iesit tot +

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu am luat un test Barza parca (pe bune) si l-am facut cam la doua saptamani dupa ce imi intarziase menstruatia, si mi s-au comfirmat banuielile, l-am facut pe la pranz dar liniutele roz au aparut imediat

succes orice ti-ai dori
Noe24+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

eu am facut un test Barza la 2 zile dupa ce trebuia sa imi vina CM. dEsi l-am facut seara, a iesit +, nu am avut incredere si mi-am mai luta un Clear blue pe care l-am facut in miez de noapte. Evident, a iesit pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poti sa-ti faci test la 7 zile de la concepere.
Indicat e sa-l faci dimineata(nu primul jet) dar poti sa-l faci in orice moment al zilei daca e un test bun.
Ultimul a fost unul ieftin(era cel mai bun din farmacia in care am intrat, doar asta era acolo), l-am facut dimineata, Dr. Sigur si a fost SIGUR, adica.....strumf.
Bine, ca noi banuiam de strumfulica, aveam nevoie de confirmarea medicala.

Sa fie asa cum doresti

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc de raspunsuri si va tin la curent!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mie mi-a iesit pozitiv dupa doar 3zile de intarziere,eu avand un CM regulat de 26 de zile.Si nu am folosit un test scump si nici nu l-am facut dimineata cu prima urina.Mai bune sunt testele Clearblue ca au o sensibilitate mai mare,pot fi facute din ziua in care astepti menstruatia,costa in jur de 200mii..daca vrei iti spun si ce scrie pe prospect ca sunt foarte familiarizata cu toate testele de sarcina de pe piata la cate am facut
Bafta sa fie cu ochisori si tine-ne la curent!!io19+(maine 20) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

chiquitita eu am facut acuma de recent timp doua,unul cu o zi inainte sa i-mi de data cilului care era slab pozitiv,si al doilea test dupa o intirziere de 5 zile test facut de o alta firma care tot pozitiv a fost.II
chiquitita bafta multa si sa ne spui si noua.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Doamne ajuta sa va dau o veste buna!!!!
E prima data cand incerc sa raman insarcinata. Am un ciclu neregulat, uter retovers, si am luat anticonceptionale cateva luni pe care le-am intrerupt aiurea. Nu stiu ce sa zic, sper sa am noroc si sa raman!

Mergi la inceput