Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
truli-luli spune:
Fetelor acum am mai recuperat si eu cu cititul si am vazut ca discutati despre par si coafuri. Pai tin sa va anunt ca si mie imi cade la greu.... si l-am mai si tuns mai scurt si nu il mai pot tine prins asa ca il gasesc peste tot (la propriu, nu la figurat). Spuneti un loc si va asigur ca si acolo se gasesc fire de-ale mele de par
Dar am o consolare....soacra mi-a spus, atunci cand mi-a vazut noua tunsoare, ca IN SFARSIT am gasit linia de par care ma avantajaza
asa ca nu mai conteaza faptul ca mie nu imi place deloc ![]()
In schimb eu am alta problema de care vad ca nu s-a plans nimeni altcineva. Inainte de sarcina eu aveam parul des... dar nu neaparat pe cap ci ....in restul zonelor protejate cu ....
blanita. In timpul sarcinii, hormonii manca-i-ar mama, l-au facut sa creasca mult mai rar si mai incet
ceea ce pe mine m-a incantat pt ca era o placere sa il epilez. Dar acum....... am revenit la chinurile de altadata
si tare nu-mi place
Se mai confrunta cineva cu situatia asta sau sunt singura... fericita?
Cat despre vopsit (acum ma refer strict la cap. Precizez ca sa nu va confuzeze paragraful anterior
) la mine e musai, ca am o gramada de fire albe. le cultiv inca din liceu
Asa ca tre sa dau cu bidineaua , nu de alta, dar ca sa nu stric "mutra mea de clasa a V-a" (cum ii spune sotul meu) cu vreo urma de intelepciune data de albul firelor de par.
Dar sa nu uit motivul pt care apartin acestui forum: Zuzuca mea s-a schimbat de o saptamana la program de 5 mese pe zi. Adica pe la 5 dimineata, la 10, 14, 18 si 21 cand si adoarme. In schimb ma chinui de cateva nopti ca se tot trezeste cu nasucul infundat. nasul nu ii curge dar are mucuti inauntru pe care trebuie sa ii scot cu pompita ca altfel nu mai doarme
Si mi-e asa mila de ea ca uneori sta asa cuminitca pana ii scot, cu toate ca sunt sigura ca nu e placut. nu stiu cum sa scapam de problema asta. Am incercat Karvol, vas cu apa pe calorifer, niste picaturi de la pediatra... nu vad nici un rezultat. Luni mergem la vaccin si atunci o sa mai discut cu pediatra sa vad ce solutii imi mai da.
gata, va pup ca imi sufla sotul in ceafa ca vrea la calculator
noapte buna
Cami si
ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63974" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (30)