Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4

utocatalina spune:
Teo si restul fetelor multi ! Am intrat sa va urez o sapt. fertila
si sa va zic ca in album la "burtica" o sa vedeti poze facute ieri la 34 de saptamini. De asemenea, la cafeluta gasiti si albumul "camera Biei"!
Pupici! Ma duc la azi si va zic cum mai stam...la kg stam bine...17 kg luate pina acum!
Naspa sunt: durerile de sold care ma determina sa ma trezesc din ora in ora noaptea si sa bintui prin casa, durerile de burta ca la ciclu si intepaturile de col
...De departe trim. III este cel mai greu pentru mine, dar Bia sa fie sanatoasa ca eu mai rezist!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 2 zile
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Liana30 spune:
cata pe burtici...minunata camera lui Bia..si tu esti minunata cu burtaica la 34
betycoooooo sunt bine
a aterizat cu bine
inca mai am urme le vezi????
iar tratamentul l'am intrerupt pt ca am prestat si era pacat sa pierd o zi asa bunaaaaaaa..
a venit Teo
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Asaaa, am reusit sa citesc ce ati mai facut in lipsa mea.
Incep cu felicitarile: Mishi, Madyn, Dandana sa fiti sanatoase si sa va traiasca puiutii cei mult asteptati!
Cata mai e putin si iti vei tine in brate minunea! Constat ca putin te-ai schimbat, cu exceptia burticii care creste, creste. Frumoasa si camera Biancai, abia astept sa vad si mogaldeata care sa o insufleteasca!
Indy fii linistita si Mircea va fi si el bine. Mai sunt gravidute cu placenta praevia si sarcina se finalizeaza cu bine! Doar esti o luptatoare si cred ca si baietelul tau este la fel! Ma bucur ca ai mai scris.
Galinarodica sa-ti traiasca Serbanica si sa nu intampini nici o problema pana cand el va fi definitiv la vostru.
Liana, Oana, Veronici imi pare rau ca inseminarile nu au reusit, dar stiu ca veti continua lupta pentru bb.
Liliana, da, ma inscriu si eu pe lista cu FIV, dar pe cand voi face eu FIV-ul, tu si Bety veti fi deja gravidute!
Carmencita, draguta, poate reusesti fara FIV, ca sa nu lungim prea mult lista! Cine stie?
Ingeras asteptam un test pozitiv in curand!
mamiFlori prin ce chinuri ai trecut! Brrr! Bine ca totul s-a terminat si sper ca fetita ta sa aiba in curand un fratior.
Anca, Laura voi ce mai faceti? Mi-era dor de voi!
Amely cred ca la endometru voi gasi mai multe vesti despre tine, nu?
Aileene, frantuzoaica noastra, ce faci?
Cu siguranta am uitat pe cineva, dar ma revansez eu pe parcurs.
Eu sunt bine, aproximativ, daca tin cont de faptul ca proiectul bb va mai trebui sa astepte vreo jumatate de an, deci FIV-ul va fi prin vara-toamna 2006. De ce? Pentru ca pana atunci imi voi ocupa timpul cu autovaccinuri si vaccinuri pentru infectia de care nu am reusit sa scap altfel. Asta e! Mergem mai departe, noi sa fim sanatosi.
Asa ca, in urmatoarele luni astept de la voi, toate, vesti bune!
Teodora
Poze

mamiFlori spune:
Thea, natural sau nu, scumpiciul va avea un fratior cit mai curind. il asteptam toti 3 cu multa nerabdare. Sanatate si tie si sa apara cit mai repede simburelul de fericire!

MRL spune:
Teo, te pup duce, chiar imi era dor de tine. Stiam de la bety ca esti putin plecata si asteptam sa revi cu forte proaspete. Imi pare rau sa aud ca inca te mai lupti cu infectia aia nasoala, dar eu totusi sper sa ii vi de hac mult mai curand si poate, poate in primavara impreuna cu Bety trecem pragul la gravidute. Te pup dulce si ai grija de tine.
Cata, sa fiti sanatoase, ce conteaza cate kg ai luat, Bia sa fie bine dar si tu. Imi plac pozele tale si astept unele noi cu Bia mica si scumpica. Pupici dulci, dulci pentru fetele mici si frumoase
Indy pe burtica mica
bety, Liana30, Veronici, mamiFlori, Galinarodica si puiutul ei, Carmencita, Amely, Oana, Ingeras, Aileene, Ancuta, Laura multi pupici si multe

utocatalina spune:
Am fost la T...Bia are 2501 gr...si este sanatoasa! Cezariana o vom face probabil cam peste 1 luna, deci la 38 de sapt...Pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 2 zile

veronici spune:
Au venit !! Nici nu aveam sperante ca nu o sa vina! Asa ca la sfarsitul lui febr.inceputul lui ianuarie-----> FIV
Nu stiu de ce dar simt ca la mine nu o sa prinda nici cu FIV!
Semnat: Disperata ...

Liana30 spune:
veronici vin la tine cu ..pai???
se poate? cum sa fii disperata??Capul sus muica..mergem Inainteeeeee
o seara buna va doresc si va pupacesc
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Buna dimineata!
Veronici ce-i cu pesimismul asta? Pai noi toate speram sa ajungem la gravidute, ba eu ma avant si spun ca voi avea chiar gemeni din primul FIV si tu spui ca nici asa nu crezi ca vei reusi?! Hai, capul sus ca nu te mai lasam sa semnezi asa! ca vom reusi!
Liliana multumesc de incurajari, mi-ar placea si mie sa fac FIV-ul cat mai repede, joi iau rezultatele de la Cantacuzino si mai vedem. Ai terminat casuta de la munte?
Cata abia astept sa vad daca si Bia va fi roscata, dar eu cred ca ea va semana cu tati mai degraba!
Betyai terminat cu alergatura?
Salutari tuturor!
Teodora
Poze

utocatalina spune:
Adica blonda, Teo?Eu cred ca va fi genul morcoveata!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile