Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 15
roxana1974 spune:
Ancuzza, nu-i de joaca, vad ca ai tras serioja...uite aici ce zice tanti Monique despre control crying ... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63993
Flo, asadar meretz' lela, no bine, va urez sa-l gasiti pe Mos Craciun...
Simo, de ce clocoteste totul? Mai traieste nenicul cu casa?
ancuzza spune:
roxa, multu fain ! amu ma apuc de studiat...pana doarme ...
da' ziceti aici tare ce-i cu vaccinu ala!
ca eu nu i-am facut ror-ul...ca mi-e frica...ca dupa ce am tras ce-am tras la doua luni...acu in romania e obligatoriu sau nu?
tuchi spune:
deci, ROR e obligatoriu doar la 1 an dar acum din cauza epidemiei de rujeola se vaccineaza doar antirujeola si copiii peste 7 luni (existind riscuri mari de contaminare ceea ce in combinatie cu probleme respiratorii poate duce la complicatii riscante)
medicul nostru a spus sa-l facem asa ca desi nu-mi place deloc ideea, miine mergem la vaccin antirujeolic.
cristina nu mi-a raspuns inca de vaccin ci despre niste cursuri ce ma intereseaza.
dragos(3.04.2003) al meu a facut vaccin ROR la 1 an cind inca nu era obligatoriu, la o luna dupa s-a dat gratuit si obligatoriu.
Raluca spune:
Bantui din nou in topicul vostru pentru a o linisti pe Tuchi (Oana): poti sa-i faci linistita antirujeolicul Meddei. Cunosc doi bebei sub un an vaccinati acum decurand si sunt O.K. Daca medicul pediatru vi l-a recomandat.....succes maine la vaccinare! Si apropo, de obligativitatea ROR-ului....Ilinca este nascuta in 05.01.2002 iar in carnetul ei de vaccinari obligatorii primit la nastere in Clinica era trecut acest vaccin ca obligatoriu in jurul varstei de 1 an si la 7 ani asa ca si Dragos trebuie sa-l fi prins obligatoriu si gratis......
Si din amintiri, a fost singurul vaccin dupa care Ilinca mi-a facut febra mare...(insa doar atat!)
salutari clujului si numai bine,
Raluca mama Ilincai de 3 ani
ancuzza spune:
are, cand te-ai ars o data! am avut baiuri, era sa nu-i mai fac nici unul....am zis ca o sa i le fac numai pe alea obligatorii. si in plus, e unul dintre vaccinurile cele mai ...hmm...discutate, ca sa spun asa. din pacate, devine obligatoriu si in italia si vroiam sa nu il fac pana nu o duc la gradi.
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Salut, fetelor!!!
..Mihaela, n-am luat clujeanul de vreun an.....stiu sigur, ca ma gandeam ca anu' asta o inscriu si io pe asta mika la craciunitza anului....da' am uitat....evident.....asa-mi trebe daca nu cumpar ziaru'....amu' mai astept un an......bine ca mi-ai zis, ca asa il iau si-l votam pe domnishorul cu bretele!!!!
p-aci si noi.....ne jucam....somn tare nelinistit de 5 nopti consecutive...mama ideala, care si-a iesit din pepeni doar in ultima noapte de batzuri, si anume noaptea asta!!!!!!
...imediat dormim de amiaza, apoi ne trezim, mancam, si merjem la Mariana si Stefan, ca avem program de scandal, si anume vizita la mos craciun!!!!!!
....apropos, Mariano, soer ca n-ai uitat sa trimiti adresa si Oanei, ca io asa tiu minte ca o zis ca vine si ea!!!! Deci, executia, daca n-ai facut-o pana acum!!!! ....
Va pupam....
....amu' m-am gandit inc-o data: Mihaela, da' nu se mai pot inscrie craciunitze????...ca asa i-as trimite ziaru' mamei mele....sa traga o repriza de plans de bucurie inainte de sarbatori!!!!!....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
Florina nu se mai poate din pacate , sapt trecuta s-a incheiat inscrierea pt concurs si acuma s-au publicat pozele .Anu viitor te anunt io din timp ca eu cumpar ziarul saptaminal !!!!
Referitor la vaccinuri ,Darius a facut ROR-ul acum doo saptamini si nu a avut nici o reactie urita ,nici macar febra .
Darius 20.11.2004
nana_sim spune:
Desi am promis n-am cum sa ma tin de cuvant, sunt inca in birou (e 22.24) si am o durr de ficat + una de cap. Ma tarai acasa cu ultimele puteri s va zic "somn usor!".
Stanca fina mea care a avut stafilocou' auriu l-a avut in gatut si l-a omorat cu antibiotic, nu mai stie mama ei care, era acum aproape 5 ani pe cand mandra era o beblusa de cateva saptamani.
Mariana sa nu te superi, miercuri trebuie sa mergem la o inmormantare la Alba, incerc sa ajung si la voi dar daca nu reusesc ... sa stiti ca n-a depins de mine.
Simona
baby-boom spune:
Salut, fetelor.....
Mihaela, ata ete...astept anu' viitor sa ma tragi de manecutza, k?????
....eeeeee, noi fetele, aveam ditamai progrmul incropit cu mare truda....si ne-am dus cu catel, cu purcel sa-l vedem pe nea Moshu'.....numai ca noi stiam (nu stiu de unde!!!!!) ca moshu' e intre 6-8 seara.....si in concluzie am ajuns acolo dupa 7.....cand colo moshu' plecase la 6.....
....da' nu ne dam batuti pan' nu vedem moshu, mama lui de mosh!
...da' dupa aia ne-am delectat cu o tura-n metro, fara copii....da' cu limita de orar...si o fo' mishto!
Roxa, am luat botosei din aia ca a lui serban...ioi ce-mi plac...is tare practici.....
Mariana, tot legat de botosei...n-o sa-i fie buni tare mult timp....lui Stefan cum ii vin???? Ati apucat sa faceti baie juniorului>???
Mai, voi ma stresati.....Elise a facut doar doza de mana la vaccin....nici nu stiu aia ce e.....trebuie sa dau maine un telefon la dr., sa vad ce zice!!!!!
...ce mai stiti? Si clujul e pasibil sa intre pe lista oraselor cu carantina din cauza rujeolei???? S-a descoperit vreun caz???
Brrrr!
Cristiana, a primit Mihai mesajul? Da-mi maine un pm, k?
Noapte buna, dragele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mariana tache spune:
Ia uitati, am facut subiectul nou!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64132
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!