Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana, am vazut pozele, super! Si ... da, sa trimiti adresa daca nu vrei sa merg pe jos prin tot cartierul si sa strig pe strazi Marianoooo!!!

Despre infama broasca ... nu stiu ce sa fac daca ingheata, nu m-am gandit. deocamdata n-am gasit aici, o sa insist cucautarile si atunci intreb si despre chestia asta. Cat despre cea cu amprenta digitala ... e mai buna in ce sens? E mai revolutionara, sunt de acord dar s-ar putea sa fie cam scumpa si sa para cam rupta din peisaj la Floresti. Si cu cealalta ar fi la fel, ma mai interesez si mai povestim.

Mergi la inceput

Roxana si Cristiana ia uitati aici:

http://www.trotusgrup.ro/yala-biometrica.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

'neata.

Oau! Simona! 3 dintr-o lovotura!?!? Chiar ca ai fost tare in dimineata asta! Fug sa vad cum stai cu experienta in domeniul alaptarii .

Duminica faina tuturor!

Ps. Vreau brad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, tatal tau e genial!!! I-am aratat si lui Nasty si a fost superincantat, mai ales de combinatia aia gresie cu parchet pe care vrem s-o aplicam si noi in bucatarie.

quote:
Originally posted by nana_sim

Roxana si Cristiana ia uitati aici:

http://www.trotusgrup.ro/yala-biometrica.html

Simo, yala aia e genialaa! Absolut mortala, si ce-mi place faza cu adaugatul de noi "utilizatori" si ierarhia stabilita in adaugarea si stergerea lor...sa inteleg ca optezi pentru asta cu amprente sau ramai la aia cu taste? Nu am vazut pretul la asta cu amprente, cat costa dracia?

Olim, sari rapid cu reteta de branza cu mucegai, ca mi-e o poftaaaa

Mariana, puiul ala pare genial. Sa inteleg ca amestecul ala de masline, ciuperci, unt, usturoi l-ai bagat pur si simplu in pui si l-ai pus la cuptor? Descrie un pic procedura daca nu e asa...

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Mey ce harnicutze sunteti......fetele din Arad tare puturoase-s la scris....si la intalnit la fel!

Continui sa va citesc, mai putin scriu ca nu am ce.....adica sunt prea multe de zis si tp. f putin....

Am inceput operatiune intarcatul de alataieri, din 9, si e ok....eu iau Brocriptin(ma simt ca naiba de la el), iar Alesio e tare scump si dulce ca nu ma preseaza sa ceara tzatza cum facea pana acum.Din data de 9 de la amiaza nu l-am mai pus deloc la san!I-am explicat frumos ca pisica lui Pushi(o prietena) a papat tzatza, si a inteles!Cand mai intreaba de tzatza, ii spun la fel si gata!Nu a facut scandal, nu ma trage de haine, e tare, tare cuminte.....si ma bucur ca e asa ca mi-e destul de greu sa ma gandesc ca de acum nu va mai suge laptic de la mine....si inca am tendinta cand il pun cu mine in pat(sa ne jucam) sa imi ridic bluza sa-i dau tzatzuca!....eu sunt mai rau ca el....el e tare intelept!

Acum de fapt am intrat(si salivat din cauza puiului Marianei!) sa va spun ca exista un post de radio pt. copii. Informatii uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63949" target="_blank">AICI.

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Fetelor, sunt singura acasa, se vede asa-i?

Roxa nu stiu cat costa, o sa sun maine ca nu aveau preturile afisate. Asta e si cu taste si cu amprenta, cel putin eu asa am inteles. Sper sa nu faca mai mult broasca decat usa si sa ma trezesc cu usa sparta doar ca sa-mi ia minunea de clanta. Cred ca se poate in Romania!

Fetelor, am fost la biserica si la sfarsit de slujba a cantat preotul colinde, vaaaii ce frumusete, mi-a facut inima de catifea.
Tot legat de muzica, stiti ca este in oras un club unde se canta in fiecare joi muzica folk? Joia asta a fost Dinu Olarasu, joia trecuta a fost Adi Ivanitchi. Mie imi place de mor muzica folk, am fost si la club acolo (Pub Zone), partea proasta este ca e fum mult.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ioana, ce bine ca mai treci pe la noi.felicitari pentru intarcat.da de ce iei Biocriptin?

Simona, e mortala yala, n-a mai avut a meu ce comenta.o sa sune si el maine.hahahaha, noi ne interesam de yale si casa nu e ridicata

Mariana mai zi detalii despre reteta ca suna mortal, cantitati, mod de preparare mai exact asa ca pentru incepatoare:)

gata ca s-a trezit printesa care o fost cam maraita azi asa ca revin mai pe seara

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona multumesc!

Mariana
vreau si eu reteta!

Pufymic e mai bun Dostinex-ul ca nu atrea atatea efecte secundare si nu trebuie sa iei decat o pastila la 3-4 zile.Adevarul e ca e cam scump dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona tu aveai sirop de brad?
Daca mai ai vreau si eu putin ca Razvan tusste cam tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihihihihi, fetelor ma bucur ca v-am starnit poftele!
Nu prea stiu ce reteta sa va dau, caci totul a fost ochiometric.
Umplutura am pus-o direct in pui, fara amestecuri in prealabil. Intai am bagat untul (taiat in felii de cca 1 cm) cu care am tapetat peretii puiului; apoi am indesat restul ingredientelor (mai multe ciuperci, taiate felii nu f mici; maslinele le-am pus fara sambure din ratiuni de economie spatiu )Musai la final sa puneti o felie sanatoasa de cascaval, deoarece nu va lasa restul umpluturii sa iasa afara. Cartofii ii puneti pe langa pui cati incap (mie mi-au incaput doar 2) Ulei sa fie din belsug.
Cam asta ar fi.

Ma bubur ca v-a placut munca lui tata. Asteptam comenzi .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput